- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450
Подобається. П'ємо. Пока живі.
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Я люблю кофе міцний та гіркий. Цей вид мені сподобався. В міру всього того що я хотіла. Суміш арабіки та робусти. Смакую вже не один рік. Подобається
- Переваги:
- Складний смак, в міру гіркий та міцний.
- Недоліки:
- За кілька років не знайшла
- Родион К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450
Берём не первый раз и скорее всего будем брать и дальше))
- Переваги:
- Вкус, цена, качество
- Василь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450
Як на мене нормальна кава для варіння в турці і для запарювання в чашці. Не гірчить. І головне, що на дні залишається щось схоже на мелені зерна кави, а не незрозуміла субстанція.
- Переваги:
- Велика упаковка.
Вчасна доставка
- Светлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450
Дуже подобається ця кава. Замовляюпостійно, вже навіть не пам'ятаю котрий раз! ️ Підходить, як і для трошки, так і для заварника...
- Переваги:
- Ціна - якість.
- Недоліки:
- Жодного.
- Златова Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450
Хороший кофе. Берем в офис.
- Переваги:
- Хороший кофе по нормальной цене.
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Решил купить на пробу для разнообразия. Неплохой кофе в своей ценовой секции.
Ароматный, насыщенный вкус.
Реккомендую- Переваги:
- цена, вкус
- Недоліки:
- нету
Помірна
Представник постачальникаДмитро, дякуємо за коментар та оцінку товару.
Смачної вам кави.
- ЕвгенийПродавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Полностью соответствует описанию на пачке. Во вкусе чувствуется и арабика и робуста. Горчинка умеренная с шоколадными нотками. Готовил в рожковой кофемашине и просто заваривал в чашке. Вкусно, насыщенно кофейно. Если готовить с молоком, хорошо ощущается вкус кофе .
- Переваги:
- Цена описание
Представник постачальникаДякуємо за ваший відгук. Смачної вам кави, та гарного настрою.
- Бард В***Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450
Крепкий кофе, ароматный. Имеет приятное послевкусие. Пачки хватает надолго потому как достаточно совесем чуть-чуть кофе для интенсивного заваривания (если порционно в чашку).
- Переваги:
- Насыщенный вкус.
- Недоліки:
- Не обнаружено.
- СергійПродавець: Rozetka. Загальна вага: 450
Я вже дуже давно купую саме цю мелену каву, бо вона має прекрасний насичений смак, хоч і коштує зовсім недорого. Кава якісна, надійно розфасована та свіжа. Кави багато, вона готується дуже легко та швидко, але вистачає однієї упаковки надовго. Я задоволений, щт придбав саме її. Раджу!
- Переваги:
- Смак, якість, вага, приготування
- Ильенко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450
З бюджетних варіантів найсмачніша кава- Ambassador. А тут ще й акція- треба брать!
Рекомендую однозначно!- Переваги:
- Ціна, якість
- Николай Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450
Приємна на смак та добре бадьорить
Не виражена
Представник постачальникаДякуємо за коментар.
Смачної вам кави
- Шенкарецкая Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Заказывала для родителей на пробу . Кофе просто супер ! Помол отлично подходит что бы заваривать в чашке , что очень удобно для тех у кого нет кофемашины . Спасибо за отличный продукт !
- Переваги:
- Цена , качество , потрясающий вкус
- Недоліки:
- Не нашла
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук та оцінку товару. Смачної вам кави
- Діана Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Міцна, смачна кава для тих хто цінує якість за адекватні гроші!
- Представник п***
Доброго дня! Щиро дякуємо, що обрали каву Ambassador! Ваша висока оцінка надихає нас продовжувати створювати якісний продукт для справжніх поціновувачів кави. Насолоджуйтеся насиченим смаком та багатим ароматом кожної чашки! Будемо раді бачити вас знову.
- Іванна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450
Гарна ціна і смачна кава.
- Євгенія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450
Смачна кава
- Леонид П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450
Сподобалась.
- Євгеній Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450
Вері найс))
- І.ШВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450
Найсмачніша кава для нашої сім'ї
- Переваги:
- Смачнюща
- Недоліки:
- Дорога
- Представник п***
- Станислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450
Ок
- Переваги:
- Ок
- Любовь Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450
Смачна кава, середньої міцності, бистро розчиняється. Рекомендую.
- Переваги:
- Бистро розчиняється.
- Недоліки:
- Немає.
- Представник п***
- Денис М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450
Окремо дякую за швидку доставку
- Переваги:
- Чудовий смак, дуже приємна ціна
- Недоліки:
- Не виявив
Не виражена
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Мені норм для запарювання та в гейзерній
- Переваги:
- Дешево по акції, сердито
- Представник п***
- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450
Кава смачна.Міцна.Яскравий смак.
- Олексій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Найкращий смак у серії виробника (суб'єктивна думка)
- Переваги:
- Насичений смак, за свої кошти чудовий варіант
- Представник п***
- Савченко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450
Гарна кава
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450
- Лариса Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450
Кава дуже мені подобається.
- Переваги:
- Сбалансований смак.
- Недоліки:
- Немає.
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450
Досить місна, насичений смак
- Переваги:
- Смачна
- Валерія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450
Гарна кава в своїй ціновій категорії. І вона дійсно міцніша за інши різновиди цієї марки. Мні сподобалась. А враховуючи акційну ціну, так просто чудова покупка
- Переваги:
- Ціна, приємний смак
- Недоліки:
- не виявила
Складний
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450
Як подарунок, актуально. Симпатичний дизайн.
- Переваги:
- Приємний запах та гарна якість. Як подарунок, актуально.
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450
Найсмачніша кава
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450
Отличный кофе, вкус, крепость. Покупаю регулярно.
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 450
Мені кава подобається, давно купляю, іноді звичайно купляю інші марки, але і цю каву теж із задоволенням п'ю
- Переваги:
- Смачна кава
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 225
Шикарна кава