- Іван Ф***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
файна цеглина
- Переваги:
- Дисплей з % заряду, велика ємність, quick charge
- Недоліки:
- великий, тяжкий, сковзить на гладких поверхнях
- Продавець LikePrix
Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Телефон 5000mA заряжает с 0% 2,5 раза, быстро заряжает. Как по мне, хороший павербанк
- Продавець LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Дякую
- Переваги:
- Швидко заряджається. Гарно заряджає телефони. Все подобається.
- Недоліки:
- Суттєвих не помічали. Важкенький)))
- Продавець LikePrix
- Тетяна У***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий
Замовляла повербанк, але він не заряджався, звʼязались з продавцем, прислали інший на заміну, навіть кращий ніж замовляла!!!
- Владлена В***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Товар надіслали швидко , працює на відмінно ,мінусів немає
- Илья К***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Все супер. Покупкою задоволений. Рекомендую!
- Переваги:
- Добре тримає заряд , вистачає на довго
- Недоліки:
- Не моє
- Продавець LikePrix
Доброго вечора.
- АрсентійВідгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Все було ідеально. Від швидкості доставки до якості товару. Дякую
- Продавець LikePrix
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Зробив замовлення, відправили у той самий день. Усім задоволений.
- Продавець LikePrix
- Морозов А***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Ребята из LikePrix работают хорошо: товар привезли быстро, все уведомления вовремя и по делу. Товар сразу же уехал помогать ЗСУ.
- Переваги:
- Цена, надежность.
- Продавець LikePrix
Доброго вечора Олексій. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Виктор Г***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Всё супер хорошая банка советую.
- Продавець LikePrix
Доброго вечора Віктор. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Дякую за товар, все чудово. Швидка доставка, консультація з продавцем і звичайно, якість товару, довго тримає заряд, швидко заряджає. Трі
шки важкенький, але загалом дуже задоволена. Рекомендую! - Аліна В***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий
Для блекаутів те що треба
Доброго вечора.
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Пауэрбанк отримала швидше заявленої дати. Продавець уважний! Все добре. Все працює !
- Переваги:
- Швидкість, уважність
Доброго вечора.
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий
Покупкою дуже задоволена, повербанк відмінний, зручний в користуванні, довго тримає заряд. Гарний дизайн. Швидка відправка, ввічливий продавець. Дякую за якісний товар!
Доброго вечора.
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Гарний павер, користуюсь вже 3-4 роки, купив вже два таких. Під час блеккутів те, що треба
- Переваги:
- Довговічність, міцність
- Недоліки:
- Не помітив
- Продавець LikePrix
Доброго вечора.
- Григорій П***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Чудовий повербанк, підтримує швидку зарядку. Доставили швидко.
Доброго вечора.
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Чудовий повербанк, відмінно виконує свої функції та прийшов надійно запакований.
Доброго вечора.
- Евгений В***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Повербанк харош рекомендую.
- Переваги:
- Не греется заряжает чётко 5- 6 раз телефон
- Недоліки:
- Немае
- Продавець LikePrix
Доброго вечора.
- Тетяна Ф***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Хороший павербанк , працює без нарікань . Приємний продавець , швидко звʼязались і відправили . Також , що особливо приємно поцікавились чи всім задоволена . Всім рекомендую продавця та даний товар
Доброго вечора.
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Покупець швидко відправив товар . Ще не користувались ( не було необхідності) . Дизайн гарний . Покупкою задоволена.
Доброго вечора.
- Ангеліна К***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
замовила два і все працює заряд тримає
Доброго вечора.
- Таяна Л***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Дуже гарний товар, та обслуговування.
Доброго вечора.
- Олег О***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий
Все влаштовує. Користуюся приблизно тиждень, використовував лише два рази.
- Переваги:
- Легкий, білий
- Продавець LikePrix
- Маргарита С***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий
Придбали цей повербанк і залишилися дуже задоволені! Baseus 30000 mAh – це потужний і надійний пристрій, який ідеально підходить для поїздок, подорожей та активного використання в повсякденному житті.
- Переваги:
- Велика ємність – 30000 mAh вистачає на кілька повних заряджень смартфона або планшета. Швидка зарядка – підтримка 20W і 3A дозволяє швидко заряджати пристрої. Зручний LED-дисплей, компактний.
- Недоліки:
- На даний момент не помітила жодних мінусів
- Продавець LikePrix
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Відправили швидко, добре обслуговування, добре упакований товар, все працює.
- Продавець LikePrix
- КсеніяВідгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Сталася помилка, і замовленого павербанку не виявилося в наявності. Але продавець був так люб'язний, що запропон вав відправити більш ємнісний пристрій замість замовленого посиланняВсе чудово, все працює.
- ким в***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Все добре, батарея якісео зроблена, продавець дуже чемний та швидко відгукнувся.
- Переваги:
- Якість, швідка зарядка, як для 30тис швидко заряджається, пробував заряджати через прикуривач, до 75% зарядив за 5год.
- Продавець LikePrix
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Швидко доставили. Коли розпакували на пристрої було 76%, вирішила повністю розрядити, щоб поставити на повну підзарядку. Зарядила 3 телефона і лише на четвертому вже повністю сів. Гарний результат.
- Переваги:
- Швидко заряджає, велика ємність
- Продавець LikePrix
Доброго вечора Лариса. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий
Гарний товар, швидко відправили. Заряджає швидко. Дякую продавцю!
- Продавець LikePrix
Доброго вечора Анна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- ЖаннаВідгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Дякую, чудовий павербанк, прийшов швидко, замовленням задоволена!
- Продавець LikePrix
Доброго дня Жанна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Алексей В***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Замовлення прийнято швидко та доставлено вчасно.
Перше включення на рівні заряду 78%. Заряджено samsung m31, дозаряджено інший павербанк та протягом дня від банки працює 4g модем. Станом на 22:00 (12 годин після першого включення) заряд становить 66%. Сподіваюсь на довгу службу.- Переваги:
- Ємність, якість збирання та матеріли. Автоматичне включення швидкої зарядки.
- Недоліки:
- Сподіваюсь їх не буде
- Продавець LikePrix
- Вячеслав Г***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Дуже потужна батарея. Телефон Redmi Note 8 Pro заряджає 5 разів від 3-5% до 100%. І ще залишається трохи заряду. Для того, щоб павербанк заробив на повну потужність, його необхідно спочатку повністю розрядити і зарядити. Порадував продавець, котрий постійно був на зв'язку. Я задоволений покупкою.
- Переваги:
- Потужний заряд
- Продавець LikePrix
Доброго вечора Вячеслав. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Евгений М***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Отличный павербанк! Советую
- Переваги:
- Емкость, внешний вид, быстрая зарядка iOS и андроид, так же есть быстрая зарядка самого павербанка
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Продавець LikePrix
Доброго дня Євген. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Максим О***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Доставили быстро, товар качественный, по весу ощущается как небольшой кирпич, возможно кому-то поможет при самообороне)
- Переваги:
- Быстро заряжает, мощный
- Продавець LikePrix
Доброго вечора Максим. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Валентин К***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Хороший павер банк
- Продавець LikePrix
Доброго вечора Валентин. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Илья Б***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний
Хороший павер за адекватную стоимость, продавец отправил все быстро, никаких проблем не было)
- Переваги:
- Быстрая зарядка, индикатор оставшегося заряда в процентах, ёмкость, вешний вид)
- Недоліки:
- МикроЮСБ в комплекте, хотелось бы tipe-C
- Продавець LikePrix
Доброго дня Ілля. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Віктор М***
Через Type-C можна заряджати і сам павербанк