Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Повербанк портативний зарядний пристрій Power Bank Baseus 10000 mAh premium 20W c Led дисплеєм кишенькова стильна батарея Bipow Digital Display Black

Оцінка користувачів 4.37/5
  • Іван Ф***

файна цеглина

Переваги:
    Дисплей з % заряду, велика ємність, quick charge
    Недоліки:
    великий, тяжкий, сковзить на гладких поверхнях
    • Продавець  LikePrix

Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Телефон 5000mA заряжает с 0% 2,5 раза, быстро заряжает. Как по мне, хороший павербанк

• Продавець  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Татьяна

Дякую

Переваги:
    Швидко заряджається. Гарно заряджає телефони. Все подобається.
    Недоліки:
    Суттєвих не помічали. Важкенький)))
    • Продавець  LikePrix

• Тетяна У***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий

Замовляла повербанк, але він не заряджався, звʼязались з продавцем, прислали інший на заміну, навіть кращий ніж замовляла!!!

• Владлена В***

Товар надіслали швидко , працює на відмінно ,мінусів немає

• Илья К***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Все супер. Покупкою задоволений. Рекомендую!

Переваги:
    Добре тримає заряд , вистачає на довго
    Недоліки:
    Не моє
    • Продавець  LikePrix

• Арсентій

Все було ідеально. Від швидкості доставки до якості товару. Дякую

• Дмитрий П***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Зробив замовлення, відправили у той самий день. Усім задоволений.

• Морозов А***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Ребята из LikePrix работают хорошо: товар привезли быстро, все уведомления вовремя и по делу. Товар сразу же уехал помогать ЗСУ.

Переваги:
    Цена, надежность.
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора Олексій. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Виктор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Всё супер хорошая банка советую.

• Продавець  LikePrix

Доброго вечора Віктор. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Дякую за товар, все чудово. Швидка доставка, консультація з продавцем і звичайно, якість товару, довго тримає заряд, швидко заряджає. Трі
    шки важкенький, але загалом дуже задоволена. Рекомендую!

• Аліна В***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий

Для блекаутів те що треба

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Пауэрбанк отримала швидше заявленої дати. Продавець уважний! Все добре. Все працює !

Переваги:
    Швидкість, уважність

• Валентина
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий

Покупкою дуже задоволена, повербанк відмінний, зручний в користуванні, довго тримає заряд. Гарний дизайн. Швидка відправка, ввічливий продавець. Дякую за якісний товар!

Переваги:
    Якість

• Ігор Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Гарний павер, користуюсь вже 3-4 роки, купив вже два таких. Під час блеккутів те, що треба

Переваги:
    Довговічність, міцність
    Недоліки:
    Не помітив
    • Продавець  LikePrix

• Григорій П***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Чудовий повербанк, підтримує швидку зарядку. Доставили швидко.

• Оксана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Чудовий повербанк, відмінно виконує свої функції та прийшов надійно запакований.

• Евгений В***

Повербанк харош рекомендую.

Переваги:
    Не греется заряжает чётко 5- 6 раз телефон
    Недоліки:
    Немае
    • Продавець  LikePrix

• Тетяна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Хороший павербанк , працює без нарікань . Приємний продавець , швидко звʼязались і відправили . Також , що особливо приємно поцікавились чи всім задоволена . Всім рекомендую продавця та даний товар

• Олена О***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Покупець швидко відправив товар . Ще не користувались ( не було необхідності) . Дизайн гарний . Покупкою задоволена.

• Ангеліна К***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

замовила два і все працює заряд тримає

• Таяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Дуже гарний товар, та обслуговування.

• Олег О***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий

Все влаштовує. Користуюся приблизно тиждень, використовував лише два рази.

Переваги:
    Легкий, білий

• Маргарита С***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий

Придбали цей повербанк і залишилися дуже задоволені! Baseus 30000 mAh – це потужний і надійний пристрій, який ідеально підходить для поїздок, подорожей та активного використання в повсякденному житті.

Переваги:
    Велика ємність – 30000 mAh вистачає на кілька повних заряджень смартфона або планшета. Швидка зарядка – підтримка 20W і 3A дозволяє швидко заряджати пристрої. Зручний LED-дисплей, компактний.
    Недоліки:
    На даний момент не помітила жодних мінусів
    • Продавець  LikePrix

• Наталія М***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Відправили швидко, добре обслуговування, добре упакований товар, все працює.

• Ксенія
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Сталася помилка, і замовленого павербанку не виявилося в наявності. Але продавець був так люб'язний, що запропон вав відправити більш ємнісний пристрій замість замовленого посиланняВсе чудово, все працює.

• ким в***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Все добре, батарея якісео зроблена, продавець дуже чемний та швидко відгукнувся.

Переваги:
    Якість, швідка зарядка, як для 30тис швидко заряджається, пробував заряджати через прикуривач, до 75% зарядив за 5год.

• Лариса
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Швидко доставили. Коли розпакували на пристрої було 76%, вирішила повністю розрядити, щоб поставити на повну підзарядку. Зарядила 3 телефона і лише на четвертому вже повністю сів. Гарний результат.

Переваги:
    Швидко заряджає, велика ємність
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора Лариса. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий

Гарний товар, швидко відправили. Заряджає швидко. Дякую продавцю!

• Продавець  LikePrix

Доброго вечора Анна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Жанна
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Дякую, чудовий павербанк, прийшов швидко, замовленням задоволена!

• Продавець  LikePrix

Доброго дня Жанна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Алексей В***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Замовлення прийнято швидко та доставлено вчасно.
    Перше включення на рівні заряду 78%. Заряджено samsung m31, дозаряджено інший павербанк та протягом дня від банки працює 4g модем. Станом на 22:00 (12 годин після першого включення) заряд становить 66%. Сподіваюсь на довгу службу.

Переваги:
    Ємність, якість збирання та матеріли. Автоматичне включення швидкої зарядки.
    Недоліки:
    Сподіваюсь їх не буде
    • Продавець  LikePrix

• Вячеслав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Дуже потужна батарея. Телефон Redmi Note 8 Pro заряджає 5 разів від 3-5% до 100%. І ще залишається трохи заряду. Для того, щоб павербанк заробив на повну потужність, його необхідно спочатку повністю розрядити і зарядити. Порадував продавець, котрий постійно був на зв'язку. Я задоволений покупкою.

Переваги:
    Потужний заряд
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора Вячеслав. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Евгений М***

Отличный павербанк! Советую

Переваги:
    Емкость, внешний вид, быстрая зарядка iOS и андроид, так же есть быстрая зарядка самого павербанка
    Недоліки:
    Не обнаружил
    • Продавець  LikePrix

Доброго дня Євген. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Максим О***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Доставили быстро, товар качественный, по весу ощущается как небольшой кирпич, возможно кому-то поможет при самообороне)

Переваги:
    Быстро заряжает, мощный
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора Максим. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Валентин К***

Хороший павер банк

• Продавець  LikePrix

Доброго вечора Валентин. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Илья Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Хороший павер за адекватную стоимость, продавец отправил все быстро, никаких проблем не было)

Переваги:
    Быстрая зарядка, индикатор оставшегося заряда в процентах, ёмкость, вешний вид)
    Недоліки:
    МикроЮСБ в комплекте, хотелось бы tipe-C
    • Продавець  LikePrix

Доброго дня Ілля. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Віктор М***

Через Type-C можна заряджати і сам павербанк