- Максим А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Цей чай не крупнолистовий, помилкп в описі, маємо не цай а якусь буру
- Переваги:
- Недоліки:
- Не крупний лист
- Марина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Гарний чай, насичені смак і аромат.
- Шамилова Л***Відгук від покупця. Продавець: Great Coffee. Кількість упаковок: 1
чай выращен на Шри-Ланке с ароматом бергамота, аромат не сильный, приятный. Чай свежий 30/10/24, все голограммы на упаковке присутствуют. Вообще из Ахмада, для меня, самый вкусный
- Переваги:
- Быстро отправили, чай хороший
- Недоліки:
- недостаток не чая, а странной упаковки посылки. 2 пачки чая положили в коробку куда поместятся 5, коробка добротная, плотная. а потом эту коробку в еще одну такую-же твердую коробку. На почте говорю, нет это не мое, моя должна быть маленькая)
- Продавець Great Coffee
Доброго дня, дякуємо за відгук!Смакуйте з задоволенням!
З приводу упакування, можливо перепутали пакувальники і запакували в більшу коробку, перевіримо інформацію.
Дякуємо за розуміння!
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: ARVshop
Фото на сайті не відповідає дійсності. Для мене саме упаковка стала тригером для купівлі чаю, тому не рекомендую. В такій упаковці цей чай можна купити набагато дешевше.
- Продавець ARVshop
Добрий день. Нам шкода, що Ви залишилися розочаровані покупкою. Дякуємо Вам за зауваження. Фото змінимо обов'язково! Гарного дня!
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Самый паршивый чай,мелкий и араматизированный, такой чай в сельпо десятка ведро
- Переваги:
- Ніякий
- Недоліки:
- Ето не чай
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Все ок.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Це мабуть кращий наразі чай. Добре, що його можна тут придбати
- Переваги:
- Чай смачний.
- Недоліки:
- фік, де знайдеш
- Яковенко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Сервіс норм. Чай чудовий.
- Мирослава Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Рада, что нашла на Розетке этот чай. Очень люблю именно "желтый" Ахмад, а в супермаркетах в последнее время его что-то не нахожу. Чай топчик, как для этой ценовой категории!
- Переваги:
- Вкусный, ароматный, в меру крепкий чай
- Недоліки:
- Жаль, нету "желтого" в больших пачках
- Ирина Я***Відгук від покупця. Продавець: Beans&Tips. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Чудовий варіант, якщо купуєте тільки такий чай
- Переваги:
- Недоліки:
- Доставка
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
у нас лучше не купить, но о вкусах, конечно, не спорят
- Переваги:
- хороший чай
- Михаил Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Полное фиаско. Чай сильно пропитан ароматизатором!!! Ощущение что пьёшь какую то химию или юпи
- Переваги:
- Красивая пачка
- Недоліки:
- Вкус жуткий, чай как химия пропитан сильно ароматизатором
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Если бы для придания аромата настою использовалось масло бергамота, получаемое из цветов растения, чаю не было бы и цены... А так - гадость
- Переваги:
- Недоліки:
- Неорганический ароматизатор. Непригоден к употреблению.
- лора г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
спасибо Розетке за цену
- Переваги:
- вкус и крепость
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
крупный лист и ароматный чай
- Переваги:
- аромат
- Недоліки:
- Julia P***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Наша семья очень любит этот чай. У него ненавязчивый аромат бергамота, мягче, чес Эрл Грей.
- Переваги:
- Приятный аромат, насыщенный цвет. Чай качественный.
- Недоліки:
- Нету.
- Евгений К***Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Отличный чай, крепкий, с характерной для Ахмата горчинкой, приятной чайной терпкостью и ненавязчевым лёгким ароматом и вкусом бергамота.
- ирина а***Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Загальна вага: 100
Относительно хороший чай, главное правильно заварить , много не насыпайте , дайте ему настоятся, и тогда получите хороший вкус .
- Переваги:
- цена, цвет и вкус чая, удобная упаковка .