Відгуки покупців про Еко засіб для видалення пригорілих забруднень Tortilla 450 мл ( 4820178061001 )
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Dolce Mia. Об'єм 1 шт: 450 мл
Даремно викинуті кошти. Звичайні засоби для миття посуду дають кращий ефект!!!!
- Недоліки:
- Все
- Босяк Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
Користуюся не перший раз і дуже задоволена. По-перше, легко видаляє забруднення, по-друге, приємно пахне. Для мене важливо, щоб не було різкого запаху хімії.
- Переваги:
- Видаляє забруднення, приємний запах
- Недоліки:
Представник постачальникаВиробник "СИРЕНА ЕКОХІМ" вдячний за Ваш вибір та позитивний відгук.
- Ирина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
Оцінюю не якість, а пакування. Товар запаковані у багато шарів стрейч плівки, але не щільно біля різьби оприскувача. За рахунок багатошаровості при отриманні протічку не було видно. Вдома при розпакуванні витекло багато рідини із плівки. Оприскувач закручен не щільно.
- Алла П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
Купувала по відгуками для плитки на получится. Дуже сподобався. Відмило все чудово.
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.7 л
Іноді мене беруть сумніви що це прям еко... хоча використовую без перчаток і руки живі та неушкоджені. Дуже крута штука. Навіть якщо кастрюля здається чистою то після обробки даною рідиною вона стає як нова, уходить наліт. Задоволена на 100% (на фото 10 хвилин роботи після того як побрискала та залишила на 15 хв)
- Переваги:
- Ціна, якість
- Марина В***
Не поняла... Вы отчистилили кран средством от пригорелых загрязнений? Странно...
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
Товар не доїхав, рідина вся витекла, погано упакований товар
- Нюша Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
Засіб спробувала вперше, сподобався, бруд, ніби, піднімається над поверхнею, легко змивається водою.
- Переваги:
- Добре справляється з брудом, досить швидко діє, запах незначний.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Елена Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
Отличное средство
Духовка как новая! - Алла Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
Товар пошкоджений, майже порожній((
- Переваги:
- Недоліки:
- Пошкоджений
- Юрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
Діє наче в рекламі - просто побризкав на скло духовки і через 1 хвилину просто витер наче нічого там ніколи і не було. Неймовірно просто справляється з будь-яким жиром, неважливо скільки йому років (просто треба кілька разів нанести і трошки почекати, якщо дуже запущені випадки). Запах агресивний. Я звісно сумніваюся що це органічний засіб (хоча можливо оце "ЕКО" в назві означає ЕКОНОМІЯ, тоді беру свої слова назад), але так як він миє - то я йому все прощаю. Руки теж роз'їдає, якщо треба помити більше ніж одна плита, то рукавиці обов'язкові.
- Переваги:
- Діє краще ніж ви собі можете уявити, ціна
- Недоліки:
- Трохи токсичний запах
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.7 л
Не справляется с нагаром и другим что описано в описании. Деньги на ветер. Еле еле что-то удаляет.
- Переваги:
- не нашел :(
- Недоліки:
- Не эффективное средство
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
Мені дуже подобаються миючі засоби від Tortilla. Часто замовляю їх через rozetka. Але на цей раз мене неприємно здивував вигляд упаковки (він був пошкоджений, упакований дуже сумлінно плівкою, але таке враження ніби спочатку поклали цей бракований ковпачок..). Тільки подивіться на цей жах.. Я не подивилась на пошті, бо упаковано було наче добре. Повертати не хочу, бо товар мені потрібен. Навіщо так сильно економити на упаковці, якщо страждає товар? Мені незрозуміло.
- Переваги:
- Чудовий чистячий засіб
- Недоліки:
- Доставили пошкодженим
- Віктор Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
Чудова річ.Необхідна в побуті.
- Переваги:
- якість
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.7 л
Дуже задоволена. Навіть не очикувала, що засіб виявиться настільки ефективним. Спочатку купила невеликий флакон з розпилювачем. Засіб склав таке приємне враження, що виникло бажання завжди мати його під рукою. Заказала велику упаковку.
- Переваги:
- Видалив навіть таки застаріли забруднення, з якими ми вже не сподівалися впоратись.
- Недоліки:
- Не помітила
- Любов С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
Якість хороша.
- Переваги:
- Задоволена товаром.
- Оксана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
Средство очень хорошое!!!Рекомендую!
- Валентина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.7 л
Впорався зі своєю роботою.
- Виктория Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
Мила витяжку. Дуже задоволена: побризкала, залишила на півгодини, змила без додаткових зусиль. Вимилися навіть залишки кіптяви у важкодоступних місцях. Засіб дієвий і ефективний.
- Переваги:
- Працює
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
Начиталась коментарів і замовила. Нагар на сковорідці взагалі не відмив. Ні на трошки. Тому для таких цілей безкорисний
- Недоліки:
- З нагаром на сковорідці не справляється
- Ольга
Если нагар толщиной в палец, то конечно средство не поможет.
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
Хорошо отмывает нагар
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
Роз'їдає жир непогано. З нагаром складніше але частково працює.
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
Шикарное средство. Очень легко чистить духовку. Пригорелый жир отходит без усилий. Стекло камина от копоти очистилось за пару секунд.
- Переваги:
- Быстро и качественно очищает всякую гарь и жир. Рекомендую.
- Александр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
Справляется со всеми загрязнениями,рекомендую.
- сергей.кВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
для регулярного использования - самое оно, при этом для чистки пищевых поверхностей (сковородка и т.п.) оно слишком агрессивно и ядовито
- Переваги:
- да
- Недоліки:
- нет, агрессивное средство
- сергей\Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
Для жирных поверхностей покатит, копоть не пробовал. Для (хорошо) подгоревшего жира и других подгоревших загрязнений - никакое
- Переваги:
- Для жирных поверхностей покатит, копоть не пробовал.
- Недоліки:
- Для (хорошо) подгоревшего жира и других подгоревших загрязнений - никакое
- Анна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
Засіб спочатку не здивував. Але я спробувала на розігріту духовку і решітку. І все відмилось просто чудову. Раніше брала інший засіб за 250 грн німецька хімія. Тортіла значно краще. І запах відразу вивітрюється. Супер. Я задоволена.
- Переваги:
- Швидко впорався, еко засіб, ціна.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Руслан Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
Эффективное средство.
- Переваги:
- Отличное качество
- Володимир Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.7 л
Гідна альтернатива всяким "німецьким" і "джерелівським" засобам за адекватну ціну.
При виборі варто прочитати склад, розібратись трошки які компонети для чого, і не дивитись на бренд. калію гідроксид і в африці калію гідроксид, і ціна йому копійки
Тут все з цим супер. Фільтр витяжки алюмінєвий як новий! Спреєм кілька разув пройшовся, залишив на 15 хв, тотем ще раз обприскав, і за 15 хв під гарячою вощою потерши трошки щіткою все змилось як в рекламах показують!)
Як на мене ціна могла б бути і ще меншою.. але за 190грн від якоїсь джерелії такий самий склад буде 1л)
Дякую українському виробнику)- Переваги:
- Діє) Український бренд, відносно невисока ціна
- Александр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
Хорошее средство,рекомендую.
- Переваги:
- Цена,качество.
- Недоліки:
- Нет.
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
- Алина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
Очень хорошее средство, есть с чем сравнить. Побрызгала, пару минут и протираешь плиту, вытяжка тоже отмылась легко.
- Левченко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
Это шикарное средство!!! Превзошло любые ожидания. Было ощущение что я в рекламе!!! Нанес средство, подождал пару минут, провел пару раз мочалкой и чисто. Уборка легко и в удоволстг - это про это средств. Я смогла без особых усилий отмыть вытяжку которую не удавалось нормально отмыть раньше. Для вытяжки понадобилось около часа и несколько раз нанести средство, но там был жир ещё со времён возможно предыдущих арендодателей. Это очень классное средство.
Доставка немного подкачала, средство в процессе транспортировки пролилось, но не критично. Забирала с почтомата.
В общем это лучшее что я пробовала до этого! И цена на фоне всех плюсов это приятный бонус. Однозначно рекомендую.
На фото вытяжка до и после.- Переваги:
- Цена и эффективность
- Руслан Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.7 л
Хорошо очищает горелое и нагар.
- Переваги:
- Хорошее качество
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.7 л
Засіб для чистки чудовий. Чистить добре. Хіба що різкуватий запах. Упаковка економна, надовго вистачить.
- Лена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
Отличное средство не смотря на свою цену, работает даже лучше некоторых дорогих средств других марок. Не имеет едучего резкого запаха.
- Переваги:
- Не дорой, действенный без резкого запаха.
- Наталия О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 450 мл
Товар отличный. Все понравилось. Но товар плохо упакован, все было залито.
- Недоліки:
- Плохо упакован.