Топи продажів

• Анна Р***
    • Загальне враження

• Насиченість

• Міцність

Це мій фаворит! В мене нестача ГАМК і я постійно в пошуках продуктів, які допомагають відновити його рівень. 1 сердечко розчиняємо на 2 дорослі людини і вночі реально маємо здоровий сон. П‘ю не часто, в періоди масованих атак не рекомендую, можна все проспати. Чай дуже смачний і ароматний. Рекомендую після стресу, або просто завершити їм вечерю з друзями)

Дякуємо за ваш відгук

• Святослав Л***

Топ запах гарний

Переваги:
    Бадьорить
  • Микола В***
    Відгук від покупця. Продавець: D&I Retail Group

Все супер, тільки є одна деталь, це мабуть просто помилка, але цей чай зелений, а на етикетці-наклейці написано "чорний"))

Ну я думаю хто ще не встиг оцінити зелений пу-ер - куштуйте не задумуючись))

Переваги:
    Смачний, компактний та форма сердечок придає естетичне задоволення, особливо якщо чаюєте із своєю половинкою ;)
    Недоліки:
    Невеличка помилка в описі
    • Миша М***

по опису він і має бути зеленим, бо це шен пуер, а шу, це вже чорний

• Продавець  D&I Retail Group

Шен він світлий, по кольору зелений, шу більш насичений і колір більше до чорного

• Василь П***
    Відгук від покупця. Продавець: D&I Retail Group

Замовив смолу пуера. На мій особистий смак не дуже. Та що з жасміном - перебиває запах жасміна, той що без ароматизаторів - відверто так собі. Ні яскравого смаку ні аромату пуеру нема, нагадало совковий смак чаю з їдальні тільки слабенький, хоча кидав три плитки на чашку 180 мл. Рекомендувати, як і купувати надалі - не буду.

Переваги:
    Недоліки:
    Не смачний, не має ні смаку ні аромату пуеру
    • Продавець  D&I Retail Group

Дякуємо за ваш відгук. Ви праві, саме чагао має специфічний смак, не по потрібно його зрівнювати з класичним пуером.

• Виктор Ш***
    • Загальне враження

• Насиченість

• Міцність

Вкус слабый.

Переваги:
    Мелкая пимпочка
    Недоліки:
    Слабый вкус
  • грищенко и***

Просто кампот

Інформативний відгук.