Відгуки покупців про Мотокоса Husqvarna 331R (9678665-05)
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Косарка приїхала не в повній комплектації..чекала два тижні поки відправлять..і тут таке..долаю фото..ДЕ ВСЕ РЕШТУ???ЯК ЦИМ КОРИСТУВАТИСЯ???!!!
- Переваги:
- Ні
- Недоліки:
- Є
- Іван П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ручка газу була заливна. Перевірити не вдається.
Представник постачальникаДоброго дня Іван,
Просимо вибачення, мабуть пошкодження сталося в процесі транспортування. Будь ласка, зверніться до менеджера Розетки для заміни.
- Віталій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Коса гарна. Заводиться класно. Але на заводі не підключили або злетіла клема кнопку для зупинки двигуна.
- Переваги:
- Недоліки:
- Трішки кусається ціна. Але якщо вона буде працювати довгий час, то компенсується.
Представник постачальникаДоброго дня, Виталій,
Дякуємо за вибір Husqvarna. Просимо вибачення за незручності, швидше за все клема злетіла при транспортуванні, адже вся техніка проходить передпродажну підготовку. Нехай робота з нашою технікою приносить Вам лише позитивні емоції та надійно служить довгі роки.
- Геннадий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Попередню бензокосу Husqvarna купував 7 років тому. Досі працює, але нема вже тої потужності, холості не майже регулюються – треба перебрати, замінити, відрегулювати... Майстри з ремонту порадили купити нову, бо ремонт буде коштувати не набагато дешевше. Купив цю модель. Дуже задоволений, хоча розумію, що виробник – Китай.
- Лариса З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прийшла вчасно. Пройшла обкатку. Все добре. Задоволені. Ніж в комплекті не йде, але не є проблемою докупити.
- Переваги:
- На момент обкатки - чудова коса
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доброго дня. Зовнішній вигляд при перевіці якістю не сильно вразив "оригінальний Китаєць" вибитого серійного номеру немає. Помітив наклейку на штангі з надрукованим, ніби номером.
- Недоліки:
- Замовив на Розеткі, чекав два тижні, при отриманні був вітсутній офіційний гарантійний талон. Тому отримувати відмовився.
- Іванка
Дивно . Чому відмовлятись, талон і на сайті можна загрузити
- Сергей
После покупки косы появилась такие строчки на розетке:
Гарантийное обслуживание
Гарантийный талон
Электронный чек.
Звонил на горячую линию хускварны, у них в базах всё есть. Нет не каких вопросов. А страна сборки китай, ну это это норма. Все бренды сейчас собирает китай, и тот самый Штиль что у меня тоже в китае собран, и 5 год без проблем летит. А эта коса для рынка Бразилии предназначина была. По этому комплект скудный, и у нас по ним нет информации.
Представник постачальникаОлександр, доброго дня,
Деякі моделі мотокос справді виробляються на заводі в Китаї, проте це зовсім не означає, що у них погана якість. На всіх етапах виробництва проводиться ретельний контроль якості. Хускварна є світовим лідером у виробництві садової техніки, це було досягнуто насамперед за рахунок бездоганної якості продукції. Усі гарантійні зобов'язання під час продажу фіксуються у спеціальній міжнародній сервісній базі, тому паперові гарантійні талони не оформлюються.
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісна мотокоса. Перед покупкою дивився косу Дніпро на акумуляторах за 11к - радий, що на ній не зупинився. Бо якість цієї набагато вища
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В комплекті був дісутній диск(ніж)
Перевіряйте комплектацію в пункті видачі.- Недоліки:
- Халатність пакувальників.
Представник постачальникаДоброго дня Антон,
Дякуємо за відгук.
У комплектації даної моделі ніж не йде. На сайті в комплектації ніж не вказаний, але його можна докупити окремо. Фотографія з ножем показує можливості цієї мотокоси, але не є прикладом комплектації.
- АртемПродавець: Rozetka
Працює з 14го року. Дуже вдала модель.
- ВолодимирПродавець: Rozetka
Купили (але не на розетці а в офіційного дилера, оф гарантія на папері і т д), обкатали мінімально на 1,5 бачка на подвір'ї і погнали обкошувати город і сад! Косить добре. Заводиться з півоборота. На жилці 2,4 мм косить траву майже до пояса без проблем але хоче вже ножа. В 331R є 1,3 к.с. і 1 кВт а в руках це потужніше ніж в підвальних китайців на 40-50-кубових моторчиках на 3,3-3,9 кВт.))) За 3 роки були 2-ві мотокоси ДніпроМ - то "личинка" того китайця що її клепав.
- Переваги:
- Плавність роботи, мале споживання бензину, зручна ручка, якість збірки краще ніж китайці за 4000-5000 грн.
- Недоліки:
- Немає недоліків, поки. Але ніж на 2 лопасті не дуже надійно виглядає. Перший камінь чи корч.... Прийшлось докупити циркулярочного типу. В кого вже є така мотокоса то напишіть відгук. Буду вдячний.
- Олександр Д***Продавець: Rozetka
до цього була китайська мотокоса Байкал. можу сказати, що це небо і земля. я її замучався ремонтувати і все одно дуже погано працювала. постійно підводила. там писало, що потужність - 4,5 кВт, тут - 1 кВт, але по факту - ця потужніша. що мене вразило, що вона майже не гріється, після майже години безперервної роботи. китайця треба було через кожні 15 хвилин вимикати, бо аж штанга була нестерпно гаряча. ще ця коса тихіше працює за китайців і дещо менша вібрація. а також набагато менший розхід пального. за пів дня роботи з перекурами - трохи більше літри безнину пішло. в китайця було б в рази більше. одним словом - рекомендую, після декількох місяців користування - виключно позитивні враження
- Переваги:
- за свої гроші - найкращий варіант
- Недоліки:
- немає.
- Сергій С***Продавець: Rozetka
Порвало двигуна в мого китайця Forte БМК-3100 після двох років помірної роботи. Почав шукати і вибір впав на цю модель. Косити нею одне задоволення. В комплекті немає ножа але від китайця підійшла і шпуля і ножі так що це плюс. По паливу раза в 2,5 економічніший. Шум і вібрація теж відчутно менші. Після години роботи нагрів помірний, в порівнянні з китайцем якому через пів години роботи треба було давати охолоджуватися через перегрів. Зручне кріплення на плечі і взагалі ергономічно краще китайця. Ділянку яку я китайцем скошував за пів години цим тримером скошую хвилин за 10. Оберти набирає плавно. По запчастинам не знаю оскільки модель відносно нова але зважаючи на розповсюджену мережу торгової марки думаю проблем не буде. По лісці також значно менше використання, з чим пов'язано не знаю. Кошу волосінню Echo 2.4 black diamond купленою на Розетці.
- Переваги:
- Якісна, зручна, співвідношення ціни до якості.
- Недоліки:
- Не виявив
- ДмитроПродавець: Rozetka
Купував таку косу але на іншому сайті. Коса чудова, дуже задоволений, не великий розхід пального. Ніж в комплектації не йде
- Переваги:
- Розхід пального, надійність, якість
- Недоліки:
- Не виявив
- АндрійПродавець: Rozetka
Коса класна но доставка Міст 2 тижні
- Недоліки:
- Доставка