- AI аналіз відгуків50 відгуків: 85% позитивних, 10% нейтральних, 5% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Валентина Л***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Дуже гарний засіб, самий ефективний з усіх, якими я користувалась поки не спробувала його
- Продавець Рrofmivo
Вітаємо. Ми раді, що Вам подобається, приємного користування)
- Марія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Мій шок в шоці , результат на фото
- Переваги:
- Засіб виконує свою функцію на всі 100
- Недоліки:
- Використовувати маску, я чіхала
- Продавець Рrofmivo
Вітаємо та дякуємо за коментар. Гарного користування
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Мій помічник на кухні. Пробувала багато, але повертаюсь до цього. Відмінно відмиває, для кращого ефекту нагрійте сковорідку, або що будете відмивати і дія спрею прискориться.
- Переваги:
- Чудовий засіб
- Продавець Рrofmivo
Вітаємо та дякуємо за коментар. Приємного користування і надалі)
- Диана В***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Засіб можливо і крутий. Але йшло замовлення більше тижня. Одразу вирішила спробувати на сковорідці для млинців. Знизу було трошки нагару. Ну і звісно покриття сковорідки сказало допобачення. Добре хоч в середину не потрапило, можливо вийде нею користуватися далі. Але з якимось іншим посудом вже не хочу експериментувати. Але нагар «вимило»
- Продавець Рrofmivo
Вітаємо. Дякуємо за Ваш коментар. Дуже прикро, що Ви пошкодили покриття, у кожного виробника якість покриття різна, тому рекомендуємо спершу наносити збоку на маленьку площу, щоб побачити реакцію. Так як засіб дуже потужний, тому в інструкції як застосовувати ми попереджаємо. Гарного Вам користування
- Диана В***
Перший раз чую що тефаль почав робити «неякісне покриття» )))
- Продавець Рrofmivo
Ми сказали, що тефаль чи хтось інший робить неякісні покриття, а тільки зазаначили, що " у кожного виробника якість покраття різна" тому надали рекомендацію як використовувати. Гарного дня
- Анастасия Л***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Это лучшее средство которое могло случиться с бабушкиными сковородками . Я честно,в восторге! Повелась на рекламу ,но особо не ожидала,что что-то поможет ,так как перепробовала много средств . Но это превзошло все мои надежды и ожидания . Это просто супер -теперь я точно знаю что я буду заказывать на постоянной основе. Спасибо
- Переваги:
- Лучшее средство для борьбы с нагаром
- Продавець Рrofmivo
Вітаємо та дякуємо за Ваш гарний коментар. Корисуйтесь із задоволенням та звертайтесь ще, у нас багато різних гарних засобів)
- Леонід Н***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
- Продавець Рrofmivo
Дякуємо Вам. Гарного користування)
- Карина Г***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Одно и самых крутых и любимых моющих
- Переваги:
- Классно моет
- Продавець Рrofmivo
Дякуємо за ваш коментар. Гарного користування)
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Треба обов'язково користуватись перчатками, засіб дуже потужний рекомендую
- Переваги:
- Дуже потужний засіб
- Продавець Рrofmivo
Вітаємо. Дякуємо за коментар, так засіб дуже потужний і дає гарний ефект. Так обов'язково дотримуйтесь інструкції безпеки. Гарного користування
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Купувала неодноразово цей засіб,але у іншого продавця. З першого використання мені від дуже сподобався.Інші тепер взагалі не розглядаю.Окреме дякую за пакування.
- Переваги:
- Дуже крутий засіб
- Продавець Рrofmivo
Вітаємо. Головне, що засіб Вам сподобався і допоміг. Гарного користування)
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Засіб крутий
- Переваги:
- Дійсно вичищає
- Недоліки:
- Їдучий
- Карина Г***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Одно из моих любимых средств,посадила всех соседей
- Переваги:
- Хорошо отмывает хватает на долго
- Продавець Рrofmivo
Дуже приємно чути та дякуємо за довіру. Гарних результатів)
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Супер засіб)
- Переваги:
- Чистить все
- Продавець Рrofmivo
Дякуємо за довіру. Бажаємо гарного користування)
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Дякую ,справляється відмінно.
- Продавець Рrofmivo
Дякуємо за Вашу довіру, приємного користування!
- Галина Т***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Дуже чудовий засіб, беру тільки такий.
- Переваги:
- Там де інші засоби не справлялися, цей супер.
- Недоліки:
- Якби розпилявся по поверхні,а не бризькав піною, охоплював би більше поверхні. Я переливаю в більш розпилювальну пляшечку.
- Юлия Г***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Супер! Зачищає усе!
- Продавець Рrofmivo
Дякуємо за Ваш відгук. Приємного використання!
- Маргарита К***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Дуже гарний засіб, рекомендую. Купую вже вдруге, бо незамінний помічник на кухні. Але, господині, будьте уважні, бо засіб настільки їдучий, що треба використовувати тільки в рукавичках, не вдихати пари та не залишати на сонці.
- Продавець Рrofmivo
Дякуємо за чесний відгук. Так все вірно, треба дотримуватись рекомендацій безпеки, щоб отримати максимальний результат від використання.
- ЯНА Б***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Безмежно вдячна за такий універсальний засіб.
Нанести засіб. Бажано, щоб він був вспінений для швидкого видалення жиру, накіпу і т.п.. Якщо поверхня занадто забруднена, треба залишити на деякий час і трохи потерти щіткою.
Замовляла вже вдруге. Дуже задоволена!
Єдиним засобом Нано Анти-жир я відмиваю майже все посуд (каструлі, виделки, бокали та кухлі, на кухні), сантехніку та змішувачі і крани у ванній та на кухні ...Наступного разу спробую ще інші засоби серії Нано...цікаво подивитись на що вони здатні)!- Переваги:
- Миє начисто
- Продавець Рrofmivo
Дякуємо за Ваш відгук. Приємного користування!
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Круто все відмив за 3 хвилини, я приємно вражена , але без рукавичок і маски краще не використовувати
- Переваги:
- Недоліки:
- Запах
- Продавець Рrofmivo
Дякуємо за Ваш відгук. Так Ви вірно зазначили обов'язково використовувати рукавички, тому що засіб ефективний але при цьому їдкий. Добре, що Вам сподобалось. Гарного використання!
- Свириденко М***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
- Продавець Рrofmivo
Дякуємо за Ваш відгук, бажаємо приємного використання. Відправляйте нам свої ДО та ПІСЛЯ та отримуйте знижку!
- ЯНА Б***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Я такого чудо засобу ще не бачила. Після одного нанесення каструля, яка була чорна внутрі, майже стала як нова!!! Я у захваті.. Тепер мию їм усе: і посуд, і сантехніку ( аж блищить).... Єдиний недолік це потрібно мити ЛИШЕ у рукавичках і якщо попадає на шкіру то одразу потрібно змити милом...
- Переваги:
- Швидкість позбавлення бруду
- Недоліки:
- Отруйний для шкіри
- Продавець Рrofmivo
Вітаємо Яно! Дуже вдячні за Ваш відгук, можете надіслати свої результати ДО та ПІСЛЯ та отримаєте знижку. Так засіб дуже сильний тому обов'язково в рукавичках. Ось тому він і дає найкращий результат на ринку. Гарного використання!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Дуже дієвий засіб
- Переваги:
- Видаляє жир
- Недоліки:
- Різкий запах та пече на шкірі
- Продавець Рrofmivo
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Так згодні потрібно дуже обережно використовувати в рукавичках, тому що засіб дуже концентрований саме тому він є найкращим для видалення жиру. Приємного використання!
- НазарВідгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Рекомендую
- Продавець Рrofmivo
Вітаємо! Дуже дякуємо за чесний відгук. Відправляйте свої результати ДО\Після та отримуйте знижку на наступне замовлення. Приємного користування!
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Вже не перший раз покупаю, засіб дуже чудовий
- Продавець Рrofmivo
Вітаємо! Дуже вдячні за Ваш відгук. Відправляйте свої до та після і отримайте знижку на наступне замовлення. Приємного користування!
- Владислава У***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Як на мене засіб пахне лимоном, дуже агресивний якщо попаде на шкіру то буде пекти, тому обовязково використовуйте лише з перчатками.
Поки що користувалась лише раз. Духовка яка не милась мінімум пів року відмилась з легкістю за 10 хв.
Єдине що засіб потрібно добре вимивати бо залишки висохають та беруться білими плямами але це легко усувається якщо протерти декілька разів вологою ганчіркою.- Переваги:
- Дієвий
- Недоліки:
- Залишає білі плями
- Продавець Рrofmivo
Дякуємо за Ваш відгук! Корирстуйтесь із задоволенням
- Юра К***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Гарно відчищає
- Недоліки:
- Запах їдкий
- Продавець Рrofmivo
Дякуємо за відгук! Гарного використання)
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Засіб гарно справляється з брудом між швами на кухонній плитці. Також пробувала відмивати сковороду ззовні.Тільки потрібно обережно використовувати,щоб засіб не потрапив на бокові стінки.
- Переваги:
- Якісний,справляється з застарілими забрудненнями
- Недоліки:
- Швидко закінчився,бо відмивала все
- Продавець Рrofmivo
Дякуємо за Ваш відгук!
- Станіслав О***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Отличное средство
Дякуємо за Ваш відгук
- Данило Д***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Не відповідає рекламі
- Продавець Рrofmivo
Вітаємо, підкажіть будь ласка що саме Вам не вдалося відмити?
В наших рекламах завжди використовували наш засіб для миття, тому ми впевнені у нашому засобі
- Антонина В***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Засобом задоволена, дійсно працює, гарно прибирає жир.
- Продавець Рrofmivo
Дякуємо за Ваш відгук, приємного користування!
- Ігор Д***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Дуже хороший засіб,мені він так сподобався що я навіть замовив в придачу кисневий порошок цієї фірми,дуже задоволений якістю.
- Переваги:
- Швидкість видалення плям
- Недоліки:
- Їдкий запах,ну не без цього.
- Продавець Рrofmivo
Дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування
- Игорь )***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Купил для мойки вытяжки и сковородки ,не могу сказать что он не работает,частично он отмыл вытяжку над варочный поверхностью,но теперь пятна на вытяжке там где я его не наносил а протёр той же тряпкой и нет частично краски на сковородке,на всё это ушло одна баночка средства и 1.5 часа моего времени так как пришлось спешно устранять все места на которые попадало это средство!
Как по мне лучше вызвать клиентов с профессиональной химией!- Продавець Рrofmivo
нам дуже шкода що засіб не підійшов, анти-жир дійсно гарний засіб та добре працює, нам цікаво отримати фото до та після, хочемо допомогти розібратись, так як дуже мало випадків коли засіб не спрацював
- Станіслав П***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Дуже хороший засіб, навіть не очікував наскільки якісно він впорався з жиром.
- Переваги:
- Справляється з завданнями
- Недоліки:
- Непомітив
- Продавець Рrofmivo
дякуємо за Ваш відгук!
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Товар відповідає своїй рекламі, дуже якісний товар
- Переваги:
- Добре видаляє жир
Дякуємо за Ваш відгук
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Засіб відстій. Не вірте тому що показують в відеороліках. Для чистки сковороди не підходить.
- Переваги:
- немае
- Недоліки:
- не виконує того для чого передбачений
- Продавець Рrofmivo
Вітаємо, нам шкода що засіб не відмив вашу сковорідку, підкажіть на скільки вона була забруднена та чи підігрівали Ви поверхню?
Просимо відправити фото забруднення, ми хочемо допомогти вирішити Ваше питання
- Саша Ф***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Справляется хорошо тільки з алюмінієвою посудою з тефлоновим покриттям не працює
- Продавець Рrofmivo
Не рекомендуємо наносити засіб на тефлонове покриття так як воно може пошкодитись (є в інструкції до засобу).
також якщо дуже сильний нагар то потрібно підігріти поверхню (з тефлоном так не потрібно робити)
- Игорь Б***Відгук від покупця. Продавець: Рrofmivo. Об'єм 1 шт: 500 мл
Нормальний засіб