Відгуки покупців про Кава Dallmayr Crema D'oro в зернах 1 кг

Оцінка користувачів 4.42/5
  • Відгуки про товар продавця GetUp
  • Катерина А***
    Відгук від покупця. Продавець: GetUp. Загальна вага: 1000

Ароматный, вкусный, хорошее зерно в уровне прожарки. Отправили в срок. Спасибо.

Переваги:
    Всем довольна.
  • Олег Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Ля Гурме. Загальна вага: 1000

Смачна ,міцна

Переваги:
    Якість, смак, який подобається
    • Продавець  Ля Гурме

Дякуємо за Вашу високу оцінку та довіру до ЛяГурме)) Нам приємно знати, що Ви задоволені покупкою) Будемо раді новим замовленням))

• Ніна У***
    Відгук від покупця. Продавець: МегаКав. Загальна вага: 1000

Любима кава. Швидка відправка. Дякую.

• Талий Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Вкотре беру, завжди смачно!
    Але кислинки арабіки майже нема смвк делікатний.
    Мені подобаєтся

Щиро дякуємо за ваш відгук та 5 зірок!
      Дуже приємно, що ви обираєте Dallmayr Crema d'Oro знову і знову. Делікатний смак без вираженої кислинки — одна з ключових особливостей цієї кави. Смачного й ароматного кавування!

• Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Переваги:
    Все ок
    Недоліки:

Вітаємо. Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що Dallmayr Crema d'Oro вам сподобалась. Бажаємо ароматних ранків і приємних кавових пауз!

• Юлія Б***

• Аромат

Кава смачна, приємний аромат, бадьорить, зерна масляні. Замовляли на роботу, всім сподобалась.

Переваги:
    Смак

Не виражена

Доброго ранку. Дякуємо вам за такий приємний відгук!
      Раді чути, що кава в зернах Dallmayr Crema d'Oro сподобалась всім у колективі. Справжній смак, аромат і енергія в кожній чашці — саме те, що потрібно для продуктивного робочого дня!

• Марія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Не сподобалась, більше не купуватиму

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук! Шкода, що кава Dallmayr Crema d'Oro не виправдала ваших очікувань. Можливо, проблема була в налаштуваннях кавомашини, оскільки смак може залежати від помелу та параметрів приготування. Сподіваємося, ви знайдете каву, яка більше відповідатиме вашим смакам!

• Роман І***

А чим саме не сподобалася ???

• Владимир У***

• Аромат

Хороший сбалансированный напиток ! Можно было уменьшить степень прожарки - был бы идеальный напиток !!! Спасибо Розетке за оптимальное соотношение цена/качество !!!!!!!!

Переваги:
    Хороший кофе

Інтенсивна

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук про каву в зернах Dallmayr Crema d'Oro 1кг! Ми раді, що вам сподобався збалансований смак цього напою. Дякуємо за ваші побажання щодо ступеня обсмаження — це важливий зворотний зв'язок для нас. Нехай кожна чашка приносить вам задоволення!

• Марченко Л***

• Аромат

Гіркота кави пригнючює інші смаки в напої.. не сподобалась. Раніше купувала, але в іншому місці, була дуже запашна і ароматна.

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїм досвідом. Шкода, що кава не виправдала ваших очікувань цього разу, адже ми дуже цінуємо довіру наших клієнтів.
      Хочемо звернути увагу, що смак кави може залежати не лише від самої партії, а й від налаштувань кавової машини. Наприклад, температура заварювання та ступінь помелу зерен можуть значно впливати на кінцевий смак напою. Рекомендуємо спробувати налаштувати ці параметри, щоб досягти оптимального результату. Якщо ж у вас є додаткова інформація про партію кави (номер чи дата виробництва), ми будемо вдячні за її надання – це допоможе нам провести перевірку.
      Ми цінуємо ваші зауваження і сподіваємося, що наступна чашка кави стане для вас справжньою насолодою!

• Ісаєва О***
    Відгук від покупця. Продавець: ShopJoy. Загальна вага: 1000

Смак кави як завжди на висоті, дякую!

• Юрій Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500

Купив по такій високій ціні, бо не догледів, що це 500г, а не 1кг. За такі гроші беру завжди 1 кг.

Переваги:
    Дуже смачна.
    Недоліки:
    Дорога.

Добрий день. Дякуємо за ваш відгук! Розуміємо ваше розчарування через вагу упаковки, але раді, що смак Dallmayr Crema d'Oro виправдав очікування. Ця кава дійсно має вишуканий аромат і насичений смак. Сподіваємось, що наступного разу вдасться знайти вигіднішу пропозицію!

• Володимир Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Смачна помірно міцна кава. Головне, що вона свіжа у продавця!

Володимир, дякуємо Вам за відгук! Сподіваємося, що і надалі Ваш вибір буде на користь Dallmayr!

• Михайло С***

Приємна кава, візьму ще

Михайло, дякуємо Вам за відгук та подальший вибір на користь кави Dallmayr!

• Сергій Л***

• Аромат

Не рекомендую, смак кави ніякий

Незбалансований

• Ісаєва О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Кава має насичений смак, сподобалась

Олександра, дякуємо Вам за відгук, а також за те, що обираєте каву Dallmayr!

• Елена О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Покупала в декабре, супер обжарка, кофе понравилось. Январь, полное разочарование, пережаренный до такой степени, что приходится глушить вкус сахаром.
    Покупка как лоторея

Переваги:
    цена
    Недоліки:
    Разная партия. Разная степень обжарки
  • Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Coffee&marine. Загальна вага: 1000

• Аромат

Гарна кава середньої прожарки. Порадувало пакування - дуже професійне. Відправили швидко. Рекомендую цю каву та магазин.

Переваги:
    Середня прожарка

Помірна

• Онищук А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Не чого спільного з кавою Dellmayr Crema не має! Дуже прикро шо Розетка почала продавати бурду під виглядом кави!!!

Переваги:
    Нуль
    Недоліки:
    Най гірша підробка
    • Дятлова И***

Підтримую! Хоча купувала і не в Розетці, кава огидна зараз. Кавомашина її меле і викидає.Ми думали, що щось з кавомашиною не те, але, з'ясувалося що проблема саме у каві Далмаєр крема. Мабуть підробка якась...

Доброго дня, Ірина! Можливо, проблема пов'язана з налаштуваннями кавомашини. Спробуйте змінити рівень помелу або температуру приготування. Якщо після цього ситуація не зміниться, звертайтеся, будемо раді допомогти Вам з вибором іншого виду кави з лінійки Dallmayr!

• Михайло С***

Смачна кава, не пересмажена

• Вадим

Гарна кава.
    Ціна/якість

• Страх О***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Загальна вага: 1000

Все просто отлично.

Переваги:
    вкус, аромат, стоимость
  • Александр Р***

Норм

• Эдуард

• Аромат

Приятный вкус . Прибыл 31 декабря, что очень приятно. Сразу началась дегустация. В основном брал из за отзывов, и не ошибся. Кофе хорош.

Переваги:
    Ароматный, присутствует кислинка. Средней обжарки, зерна качественные.
    Недоліки:
    недостатков нет
  • Алена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Cup of Coffee. Загальна вага: 1000

Все швидко дійшло

• Продавець  Cup of Coffee

Дякуємо за Ваш відгук! З радістю чекатимемо на Вас знову)

• Олег Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Якісна ароматна кава, найкраще смакує з молоком!)

Переваги:
    Якість, смак
    Недоліки:
    Ціна)
  • Владимир У***
    Відгук від покупця. Продавець: Coffee&marine. Загальна вага: 1000

Кава жахлива. Не ароматна , запах пережареного,горілого кофе.упаковка визивае сумніви по кольору .Не рекомендую!!!

Переваги:
    Не обнаружив.
    Недоліки:
    Не смачна.
    • Продавець  Coffee&marine

Володимире, не розуміємо, навіщо купляти каву, яка Вам не подобається. В нашому магазині доступно для покупки більше 100 видів зернової кави. Звертайтеся наступного разу, ми обов'язково допоможемо з вибором і порекомендуємо смачну каву.

• Алла Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Кофе получила в отделение Розетка, доставка в короткий срок. Вкус кофе мне понравился, хотя указанно 30%рабуста и всего лишь 70%арабика.Дуже Дякую продавця за приємне споживання чудесного бодрящего напитка!

Переваги:
    Дуже ароматна приємна кава
    Недоліки:
    Немa
  • Пустовой В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Кава представлена на фото і по характеристиках товару як арабіка і кава отримана від продавця зовсім різний товар. Навіщо ви вказуєте що це 100% арабіка, а по факту це суміш. Це явні ознаки шахрайських дій. Нікому не рекомендую зв'язуватися з цими шахраями.

Вікторе, вітаємо! Нам прикро, що Ви стикнулися з непорозумінням. Як офіційний дистриб'ютор кави Dallmayr в Україні ми відповідально ставимось до надання актуальної інформації щодо товару. Кава Dallmayr Crema d'Oro - це купаж із 70% арабіки і 30% робусти. Саме така інформація наведена в описі товару, його характеристиках та на стікері на самому товарі. Поєднання арабіки і робусти забезпечує оксамитову ніжну пінку, збалансований аромат і міцний смак кави. Насолоджуйтесь!

• Пустовой В***

У цього непорозуміння є імʼя і воно ваше. При купівлі кави з Розетці в характеристиках і фото упаковки була інша інформація ніж на сьогодні. Тобто виставивши невірну/ неправдиву інформацію ви спонукали мене придбати ваш контрафактний товар зі смаком минулорічних лежалих броварських жолудів замість стовідсоткової арабіки яка була вказана у подачі товару. Прикро що замість вибачення чи ігнорування мого відгуку ви навішуєте на мене у тому числі, називаючи непорозумінням, відповідальність за власну недбалість у маркетингу.

• Влаь Л***

Уважаемый, не бывает 100 процентной арабики. Именно благодаря рабусте кофе имеет горчинку. Что бы и кто бы там не писал. Соотношение может быть разным 50/50 ( дешёвая и кислая) , 70/30, 80/20.

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Загальна вага: 1000

Чудова кава за дуже приємну ціну

Переваги:
    Смак кави
  • Дмитро С***

нічого особливого

Простий

Помірна

• Анна І***
    Відгук від покупця. Продавець: Chess Markt. Загальна вага: 1000

• Аромат

дуже неприємно здивована нахабним обманом продавця. Кава не 100% арабіка, як написано в описі товару на сторінці та на фото упаковки товару, що була розміщена поряд. Кава пришла у схожій упаковці, але ніде не зазначено на ній, що це 100% арабіка. Після куштування кави стало зрозуміло, що це якась невдала суміш робусти. Ганьба продацю за відверту брехню та фальсифікат. Даремно витрачені гроші на товар, який навіть відрізняється маркуванням. Ні в якому разі не рекомендую.

Недоліки:
    не 100% арабіка
    • Смак

Незбалансований

• Продавець  Chess Markt

Кава оригінальна, сайт дистрибьютора-виробника в НІмечинні: посилання

• Анна І***

ще раз зауважу - фото пакування не співпадає з отриманним товаром. Ви навіть не визнаєте помилку

• Микола Б***

"Кава оригінальна, сайт дистрибьютора-виробника в НІмечинні: посилання
      Ви самі переходили за посиланням?)) У Dallmayr Oro є два варіанти зерна, це 100% арабіка та 30%Роб/70%Араб

• Владимир А***

Сподобалась

Переваги:
    Добра кава

Дякуємо за відгук!
      Смакуйте із задоволенням!

• Богдан П***

• Аромат

На смак не сподобалась. Інші види кави цього виробника були значно кращі. Навіть Jakobs з подібною назвою значно смачніший попри суттєво нижчу ціну.

Переваги:
    Не пересмажена
    Недоліки:
    Смак нецікавий
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Купую не вперше. Кава чудова. Мені подобається!

Переваги:
    Ароматна, з легкою гірчинкою, кислинки майже не має. Гарна пінка.

Доброго дня!
      Дякуємо за відгук! Дуже радіємо, що кава Dallmayr Crema d'Oro Вам подобається!
      Насолоджуйтесь кожним ковтком кави Dallmayr!

• Илья М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Кофе понравился. Сбалансированный по всем параметрам.

Доброго дня!
      Дякуємо за відгук! Раді, що кава в зернах Dallmayr Crema d'Oro Вам сподобалась!
      Насолоджуйтесь смаком кави Dallmayr!

• Александр З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000

Погана кава! Кава виходить ніяка, ні кисла не солодка- підкрашена вода. Запаху при приготуванні взагалі немає. А от колір зерен гарний майже немає ламаних.

Недоліки:
    Не вкусна кава

Доброго дня!
      Дякуємо за відгук! Шкода, що кава Dallmayr Crema d'Oro Вам не сподобалась.
      Скажіть, будь ласка, який метод заварювання кави Ви використовували та яку кількість кави Ви брали на одну порцію?
      Дякуємо за відповідь.