- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: Trend Shop Lot
Працює чудово. Навіть батарейки до пульта були в комплекті.- Переваги:
- Все супер
Дякуємо Вам Ігор за позитивний відгук. Користуйтесь із задоволенням
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: Trend Shop Lot
Загалом позитивне враження, навіть якість зображення значно покращилась у порівнянні із минулим приладом. Ловить 50+ каналів, з яких значна кількість нічого не показують
- Переваги:
- Якість зображення, адекватне меню, все працює як і має
- Недоліки:
- Переклад інтерфейсу на укр кульгає
- Продавець Trend Shop Lot
Дякуємо Вам Артем за позитивний відгук. Користуйтесь із задоволенням
- Павел С***Відгук від покупця. Продавець: Trend Shop Lot
Все чудово працює
- Переваги:
- Швидка доставка та якісний товар
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Trend Shop Lot
Все працює.Все в комплекті.
- Переваги:
- Працює.
- Недоліки:
- Поки нема.
- Продавець Trend Shop Lot
Дякуємо Вам Сергію за позитивний відгук. Користуйтесь з задоволенням.
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Trend Shop Lot
Чудовий пристрій для показу якісного зображення на ТВ!
- Продавець Trend Shop Lot
Дякуємо Вам Сергію за позитивний відгук
- Виталий А***Відгук від покупця. Продавець: Trend Shop Lot
Оперативно зв'язались після негативного відгуку і компенсували вартість батарейок.
Вибачте за незручності
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Trend Shop Lot
Приставку підключив легко, не читаючи інструкції. Шнур тюльпани, який є в комплекті дає жахливе зображення, найкраще підключати через кабель HDMI.
- Недоліки:
- Зекономили на шнурі живлення, менше 1 м.
- Продавець Trend Shop Lot
Дякую Володимир за відгук. Ви можете купить у нас на Розетці кабель який вас повністю буде влаштовувати по зображенню. Виробник в комплекті дає тільки такий кабель.
- LockyВідгук від покупця. Продавець: Trend Shop Lot
Лише як тюнер для Т2. Дивитись відео з сайтів не вийде навіть після додатково вайфай антени.
- Переваги:
- Не знайшов, можливо ціна ((
- Недоліки:
- Потребує додаткового обладнання - вайфай антена, HDMI кабель ( через кабель в комплекті погана якість) . Заявлений Мегого та Ютюб працюють криво ( неможливо дивитись через власні акаунти). Тюнер потребує додаткової прошивки.
- Продавець Trend Shop Lot
Дякуємо за ваш відгук
- Продавець Trend Shop Lot
Для перегляду мегого та ютюба вам підійде тільки приставка на андроїді.
- Виталий А***Відгук від покупця. Продавець: Trend Shop Lot
Некомплект поставки. Не було батареєк. Таке враження, що їх спеціально витягують з коробки щоб окремо продавати)))
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Некомплект
- Продавець Trend Shop Lot
Добрий день. Вам зателефонує наш менеджер та вирішить питання
- Ілля А***Відгук від покупця. Продавець: Trend Shop Lot
Замовив тюнер, але вона виявилася неробочою. Повідомив продавця, він порекомендував замінити батарейки в пульті, але це не допомогло – приставка на пульт не реагувала. Продавець пообіцяв надіслати нову, якщо проблема не вирішиться. Після того, як я повідомив, що заміна батарейок не допомогла, продавець більше не виходив на зв'язок. Дуже розчарований обслуговуванням, не рекомендую.
- Продавець Trend Shop Lot
Доброго ранку. Вам зателефонує наш менеджер та оформить товар на сервіс. Гарного дня.
- Леонид Л***Відгук від покупця. Продавець: Kredo Lot VV
Очень долго не мог запустить, так как были проблемы с соединением! Шнур, который идёт в комплекте далеко подходит не всем. Если у Вас на входе пять разъёмов два аудио и три видео (два красных, белый, синий и зелёный), то Вам нужен шнур типа крокодил на вход AV1 или AV2 а на выходе тюльпан белый жёлтый и красный. Отличный тюнер на счёт 400 программ не знаю, но у меня при антенне с усилителем берёт 46 программ на ура......
- Переваги:
- В металлическом корпусе
- Недоліки:
- Пока не вижу
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Kredo Lot VV
Написала продавцю про неповну комплектацію, і здавалось би вибачились та обіцяли компенсувати вартість тих батарейок, але то було лиш на словах, не вірте!
"Добрий вечір. Мабудь наш менеджер забув покласти батарейки в коробку. Пришліть вашу картку, ми компенсуємо вам батарейки. Вибачте за незручності."- Переваги:
- Тюнер прислали ))
- Недоліки:
- неповна комплектація - батарейки забули вложити ((( ПЕРЕВІРЯЙТЕ УВАЖНО КОМПЛЕКТАЦІЮ ПРИ ОТРИМАННІ!
- Максим Б***
Я теж не перевірив, прислали без батарейок
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Kredo Lot VV
Товар швидко прийшов, але не відповідає заявленому на фото. Модель зовсім інша.
- Продавець Kredo Lot VV
Дякуємо Олександр за ваш відгук