Працює чудово
Добре.
будь-ласка допоможіть знайти перехідник на живлення від павер банку на дану модель
перехідник елементарний і самий простий - 5 вольт прямо з павербанку на розєм роутера.
тільки сам коннектор потрібного розміру підібрати.
павери завжди видають 5в, а цей стільки і споживає, навіть без перетворювача
з 1000 Мбіт/сек видає лише:
- до 50 Мбіт/сек якщо знаходитись поруч з ним
- до 10 Мбіт/сек якщо за двома бетонними стінами.
Краще, ніж модель MW302R, але в однокімнатній квартирі - достатньо. Для більших кварти шукайте дорожчі варіанти та з більш потужним передавачем
А де в нього гігабіт?
100 Мбит/с Ethernet WAN
50 по WiFi на найпростішій моделі - це ще непогано
Сьогодні отримав. Приніс додому а він навіть не вмикається (не горить індикатор) і гріється дно роутера. Буду повертати
5 лет использования, на удивление работает, периодических перезагрузок не требовал, wifi сеть не зависала. роутер работает ровно на свою цену
Работает без нареканий.
Добре на свою ціну
Купую вже не перший роутер mercurys, один був з браком при перезавантаженні обнулявся , по гарантії повернули гроші замовив інший .
Не теряет связь, не нуждается в частой перезагрузке. Настроил поставил и забыл про него.
На вигляд гарний,від павербанка працює але вайфай це просто біда, не відвалюється але вантажить ледь ледь, встановив перезавантаження один раз в день але все одно все погано. Не РЕКОМЕНДУЮ
На свои деньги норм
Користуюсь трохи більше місяця тож можу скласти певне враження і нажаль воно не дуже позитивне.
Взагалі складається враження що роутер дуже слабенький аппаратно, розрахований на мінімальне навантаження, десь одним, максимум двома пристроями і то не цілий день.
Ні, якщо мені потрібно було б підключити до вайфаю один ноутбук і ще 2 точки по кабелю і все це в навколоідеальних умовах чистого поля і мінімальної зашумленності ефіру, то в мене б взагалі ніяких питань до цього роутера не було, все б мало працювати якщо не ідеально то близько до того. Мабуть.
Але це не зовсім так.
В реальних умовах він дуже боїться зашумленості каналу, торрентів і всього такого що дає навантаження, навіть відео з ютубу на декількох пристроях одночасно, таке враження йому не зовсім під силу. Починає рвати звїязок, підтуплювати, підвисати. В налаштування стає можливим зайти тільки по кабелю.
Якщо сусідський роутер влізає на твій канал теж гвалт і караул. Навіть при непоганому сигналі починає рвати з'єднання. Причому веде себе досить цікаво. При виставленному авто постійно сидить лише не 3+7 каналі і ні як їх не міняє. Виставляв в прошивці автоперезавантаження кожного дня це трохи спасає ситуацію с підвисаннями і фризами, але загалом не дуже. Інколи може цілий день нормально пропрацювати, а буває нічого не допомагає.
Зате сподобалось у прошивці що можна змінювати канали навіть не перезавантажуючи роутер, але ж коли починаются ці лаги по вайфаю у неї не зайдеш, хоча так інтернет продовжує якось працювати, а от сама сторінка не завантажується або підвисає, тільки кабель.
Взагалі якийсь він дивний був навіть при першому підключенні, елементарні речі такі як перенесення налаштувань зі старого роутера, давалися йому разу з десятого, тобто пробуєш підключитися до сторінки адмінування - взагалі нічого, просто пробуєш ще ще і ще і тоді може завнтажитись. Все настроїв, теж перщі рази нічого, раза з третього нічого не міняючи - гоп запрацювало. Тож зважаючи на це можна визначити що його оригінальна і єдина прошивка, м'яко кажучи крива і не дуже, а сподіватись що ії хтось буде доопрацьовувати для роутера такого сегменту думаю не варто. Альтернативні ж прошивки на ньго не стануть через брак пам'яті, та і взагалі не цікавість такого роду девайсів для ентузіастів. То ж таке.
В принципі якось користуватись ним можна, свою функцію він ніби виконує, але сказати щоб добре теж не можна. Брався на заміну абсолютно дефолтному ТПлінку 740н, який теж не хапав з неба зірок але все ж таки якось задовільняв мене більше десяти років поки не почав на ньму відвалюватися вайфай, думав цей для невибагливого користувача підійде також, але помилився. Нажаль здешевлення всього і вся дуже вдарило по цьому ціновому діпазону. І якщо у вас більше одного клієнта вайфай і зашумлений сусідами ефір, потрібно дивитись мабуть в сторону біль дорожчих моделей.
Ну взагалі то з'ясувалось що більщість вищезгаданих проблем у нього з більш новим ноутбуком в якому 2-діапазонний адаптер вайфаю стоїть, з більш старими девайсами він працює наче нормально, зв'язок наче не рве. Хоча все одно не зрозуміло як він неділю з ним нормально працював тоді. Тож таке - для старих приладів, може він і нормальний. Більш нові, з вайфаєм на 5ггц і 2,4ггц, створюють йому проблеми.
Працює дуже гарно для своєї ціни
простий у налаштувани
Хорошо работает, не глючит,..
выше
Хороший роутер за свои деньги
Работает идеально. Единственное у меня v3, а не v2, как в описании
Працює без проблем
Нормальний роутер, пів року використання, нарікань немає
Ужас. Вернул обратно
Доброго дня. На відміну від виділеного мережевого кабелю, середовище передачі даних в Wi-Fi більшою мірою схильнє до перешкод. Крім цього, під час передачі даних через Wi-Fi використовується багато службової інформації, шифрування даних і напівдуплексний характер передачі (окремо прийом, окремо передача, а не одночасно, як в кабелі Ethernet), що також впливає на швидкість роботи мережі.
Норм роутер за такие деньги. При проводке интернета предлагали свой роутер за 1200, но отказался и заказал этот, так как они кампания буквально такой же использует))Поставил, включил и всё прекрасно работает. Рекомендую
нормаль
Такий собі роутер чесно говоря за 2 місяці експлуатації вже дві проблеми було. Ну це ж не нормально так не має бути .... Заніс в сервісний центр, зробили тепер знову та ж сама проблема, викинуло з інтернету, викинуло з вайфаю ок, скинув налаштування, тепер не можу поставити пароль.
Заказал роутер. в магазине выносят коробку с разорваным целофаном в месте открытия. спрашиваю почему коробка открыта-в ответ слышу-глянул роутер-потертый. явно юзаный. Розетка зачем врать что порвалась при транспортировке. если продаете бу товар то пишите про это и ставьте цену соответствующую как бу товар а не как новый.
Не рекомендую к покупке , если вам нужен хороший роутер. Вайфай раздает с очень маленькой скоростью . По кабелю скорость 90.
Предыдущий роутер ксиоми 4А раздает почти на уровне скорости кабеля, 90.
Я розочерован покупкой.
Хочу сказать в догонку, что подключив обратно ставый роутер, и он выдавал скорость wi-fi на уровне скорости кабеля.
Возможно мне попался просто брак. А жаль.
Доброго дня. Роутери на діапазоні 2.4 Ггц навряд чи можуть надати фактичну швидкість по Wi-Fi таку ж як по кабелю.
При интернете в 100мбит/с на тесте с ноутбука с модулем 5ггц ac скорость рабочая порядка 70мбит/с,при активной загрузке видел временами и 85-90 ,на телефоне тоже вай фай с ас 5ггц скорость получается в районе 50-60мбит/с на ростоянии 5м от роутера,итого нормальный роутер для интернета 50-80мбит ,для интернета больше 80мбит и современной техники стоит посмотреть на более дорогие варианты с поддержкой 5-6 ггц ас.
Рекомендую к покупке для интернета 50-80мбит !Притензий к к работе нет,работает корректно и кушает мало ,блок питания у него всего на 5вольт!
Вчера пробовал данный роутер на другом провайдере,с заказанной скоростью 100.
И что интересно скорость по спидтесту на закачку была 94 а на отдачу 96,на моем провайдере такой скорости при заказаной скорости 100 я не видел максимум видел 88на закачку и 92 на отдачу,так что роутер при стабильном инете ,нормальный так сказать раскрывает потенциал макс скорости кабельного инета в 100 с норм провайдерами!
Дуже гарний маршрутизатор.
Чудный маленький роутер, лёгкий, есть крепление на стену. 3 антенны это хорошо, есть в комплекте шнур для подключения к компьютеру. 3 года гарантии надёжно. #мояраспаковка
Товар хороший, якісний.
Цена качество!!!!
#мояраспаковка
Полностью выполняет своё назначение
#моєрозпакування
Зручний роутер, який можливо повісити і на стіну, що дуже рідко можна зустріти. 3 антени, які покривають дуже гарно квартиру. Покупкою задоволений.
Купил в замен старому маршрутизатору (к старому не хотела конектица IP камера). Да и давно уже стоял вопрос о замене. В роутерах не сильно разбираюсь но этот недорогой посоветовал мой айтишник с работы. Поэтому я сильно не заморачивался и купил его. Этот достал с коробки все сделал по инструкции и за 5 минут поменял старый на новый пока все работает, нареканий нет. А и да камера заработала.
#моєрозпакування
извинете такой вопрос
вы в видео сказали что он поддерживает 5 ггц хоть на сайте написано только 2.4
подскажите это действительно так или вы ошиблись ?
заранее спасибо
Доброго дня. Роутер транслює мережу тільки на діапазоні частот 2,4 ГГц.
Да ошибся. Только 2.4 Там под видео сразу написал комментарий.
Работает почти год. Несколько слабоват. Понадобится то и посильнее можно купить. Пока и этого хватает. Зато недорогой.