Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Повербанк Baseus портативна батарея (10000mAh, 15W 2xUSB) - Чорний

Оцінка користувачів 4.21/5
  • Відгуки про товар продавця Smartis
  • вадим х***
    Відгук від покупця. Продавець: Smartis. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

бывает

Переваги:
    незнаю
    Недоліки:
    заказал один пришел совершенно другой
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Из всех повербанков с гигантским аккакми-самый качественный и надежен как МОЛОТОК

По замерам банка 30 заявлена,но выдаёт 27.8-крайне удивлён и думал,что будет хуже и менее 25000...говорят если заряжать медленной зарядкой то можно разогнать до 29000

Вообщем кто хочет беспроблемную и долгоиграющую лошадку без ФОНАРИКОВ,ВЕНТИЛЯТОРОВ И встроенных вибратор с мясорубкой-берите этот не пожалеете
    Я уже взял второй по счету и все проблемы с отключением или ядерным ударом пофиксил минимум на неделю))

Переваги:
    Строгий внешний вид без колхоза
    В случае бухого махача можно разогнать толпу вместо кирпича
    Недоліки:
    Учитывая,что проседает меньше чем я поанировал или разчитывал-недостатки отсутствуют
  • Бабак В***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Товар вислали швидко. Трохи перевірив, наче все добре працює, заряд тримає добре. Відправлю хлопцям на передову щоб теж перевірили.

Переваги:
    Ємність батареї
    Недоліки:
    не виявлено
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора Володимир. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Яна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Дуже гарний павер банк,потужний.Вистачає на 5 зарядок,що дуже виручає в бойових діях. Товаром задоволена.

Переваги:
    Потужність
    Недоліки:
    Не має
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Брал для роутера и терминала оптики чтобы заменить 2 банки на 10к и больше не надо было переподключать устройства во время отключений. Полностью справляется с задачей и запитывает интернет в квартире без проблем.

Также справляется с зарядкой и выдачей тока одновременно, только нужен достаточно мощный блок (30w ). Для увеличения продолжительности работы батареи советую отключить led на роутере и уменьшить мощность сигнала.

• Аверчук А***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Отличный магазин, всё соответственно описанию, связались быстро, пришло в сроки, квалифицированные сотрудники, рекомендую. Слава Україні!

• Продавець  LikePrix

Доброго вечора Артем. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Екатерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Купили уже второй. Хватает на 4-5 полных зарядки айфона (5 если никакие приложения не открыты, 4 если параллельно что-то работает на телефоне).
    Дизайн приятный.
    Опытным путем выясняли, что если вилка, вставляемая в розетку дешевая, то powerbank долго заряжается. Оригинальный айфоновская ускоряет процесс зарядки.

Переваги:
    Хватает надолго
    • Продавець  LikePrix

Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Екатерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MOBIKENT. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Одного заряду павербанка вистачило на 5 повних зарядок телефонів (Xiaomi Redmi Not 10S - 2 рази, Xiaomi Redmi Not 5 - 2 рази, Oppo - 1 раз).

Переваги:
    Відповідає заявленим параметрам.
    Недоліки:
    Габарити і вага.
    • Геннадий И***

30 : 5 = 6 Сомневаюсь, что в Ваших телефонах батареи по 6 тысяч. Думаю 4 где-то. И того 20 тысяч емкость вместо 30.

• Екатерина Б***

При полной зарядке

• Сергей С***

Геннадій вище дуже помиляється. Він не враховує втрати при заряджанні. Для такої батареї, зарядити п'ять разів батареї по п'ять тисяч - то є нормальним.

• Юліан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Відмінний повербанк за свою ціну

Переваги:
    Вигляд, ємність, ціна, якість
    Недоліки:
    Довго заряджається, розмір
  • Богдан Т***
    Відгук від покупця. Продавець: PARTNER. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Працює, заряджає і заряджається.
    Рекомендую.
    Все буде Україна!!!

Недоліки:
    Поки не виявлено.
    • Продавець  PARTNER

Дякуємо за відгук) Бережіть себе! Слава Україні!

• Петр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Заряжается от нонейм зарядки ОЧЕНЬ долго. С 70% до полного 12-15 часов.
    Но! Но потом Очень долго можно жить без 220

Переваги:
    Огромный заряд.
    Недоліки:
    Несколько удалил размерами - большой
    • Алексей Е***

У меня с 71% и до 100% по времени заняло 8,5часов

• Алёна П***

Добрый день, долго это сколько? Сколько раз телефон можно зарядить ?

• Владимир С***

У меня от стандартной зарядки SAMSUNG от 16% до 100% заряжается за 8 часов

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Хороший павербенк за вменяемые деньги. В дороге заряжали 3 телефона — Пиксель 4а, Самсунг какой-то там и Редми ноут 5. Осталось в районе 50% заряда.
    Единственный минус это долгая зарядка банки, но это и понятно.
    Закладывайте хотя бы 12 часов времени на зарядку PowerBank

Переваги:
    Ёмкость, надёжность, стоимость.
    Недоліки:
    Время зарядки powerbank.
  • Алла
    Відгук від покупця. Продавець: VolStore. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Продавець швидко зв'язався, в той же день здійснив відправку.

Переваги:
    В заводській упаковці, не вскривався, приїхав заряджений на 73 відсотки.
    Недоліки:
    Нема і надіюсь що не буде.
  • Яковлева В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий

Підкажіть будь ласка, чим треба заряджати цей павер, щоб була швидка зарядка? Це єдина річ, яка незрозуміла, бо пристрій дуууже довго набирає заряд

• Вадим

Через тайпси зарядкой соответствующей по напряжению и току

• Сергій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Швидкої зарядки як самого пристроя, так і пристроїв від нього немає. Не уважно прочитав тут відгуки. Оформив повернення в той же день коли отримав, повернення схвалили, за це 5 )

Переваги:
    Велика ємність
    Недоліки:
    Немає швидкої зарядки як самого пристроя так і пристроїв від нього
  • Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Чудовий павербенк, відчутно що якісний, охайний та по вазі відбивається що акумулятор великий. Окремо хочу сказати про продавця, дуже приємний чоловік, йде на контакт та працює дуже швидко.

Переваги:
    Велика ємність, гарний сервіс
    Недоліки:
    Не помітив
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора Дмитро. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Віталій М***

#моєрозпакування
    Чудовий павербанк, можна зарядити телефон 3-4 рази повністю. Рекомендую.

Переваги:
    Ємність, якість виготовлення, акційна ціна
    Недоліки:
    Вага :)
    • Дмитро

А зарядити телефон 3-4 рази це хороший показник як на 30000mA ?

• Алексей Е***

Дмитро,если аккумулятор на телефоне 6000mAh то хороший!)

• Владимир Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Justdoit. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Отличьно все, но слабая быстрая зарядка, можно сказать что ее нет, а так супер

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: VolStore. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Простой, понятный, отличное качество сборки, хорошо работает. Спасибо.

• Яна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Покупкою задоволена.Вистачае десь на 5 зарядів. Швидко доставили)

• Анжелика
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Очень классный павербанк! Заряжается несколько часов мощной зарядкой с макбука (можно с любого ноута, где кабель USB type С, который подойдет к павербанку).

Разряжается медленно. Подходит не только для телефона, но и для ноутбуков с вышеуказанной зарядкой (свой мак тоже заряжаю этим павербанком, очень удобно, когда розетки нет под рукой).

Безусловно рекомендую! За такую стоимость - это находка!

Переваги:
    ВСЕ СУПЕР
  • Покупець
    Відгук від покупця. Продавець: Vishniashop. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Одразу відзначу що заряд в павері був 76% при розкаповці.

Заряжає досить таки швидко айфон, також сам павербенк досить таки швидко заряжається від зарядного до макбука через Type-C вхід.

Переваги:
    Швидка зарядка телефону.
    Недоліки:
    Поки не виявив
    • В'ячеслав К***

Перевіряли usb-тестером справжню ємність?

• Иван А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

В целом батарея неплохая, заряжается конечно долго. О быстрой зарядки речи нету, максимум 5 вольтами и 3 ампера, телефон POCO F3 отображает как обычную зарядку (не быструю). Фактическая ёмкость 18000 mAh

Переваги:
    Долго разряжается
    Недоліки:
    Нет заявленной быстрой зарядки, заряжается банка очень долго
  • Богданов А***

Задовлений на 200%
    Взяв павер на 30000

Переваги:
    Не рорядиш
    Недоліки:
    Такий як треба по вазі
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Илья
    Відгук від покупця. Продавець: MOBIKENT. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Полтора года полёт нормальный. Минимум 4 полных зарядки телефонов.

Переваги:
    Объем, цена/качество.
  • Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Avans. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Наче, все ок. Заряджається і заряджає. Більше від нього нічого і не очікувалось.

• Евгений Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Отличный паур банк, 13 яблоко с 30% до 100% расходует 10% банки

Переваги:
    Отличное устройство
    Недоліки:
    Отсутствуют
  • Виталий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Moby. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Качественный павербанк

Переваги:
    Быстро заряжает устройства, ударопрочный
    Недоліки:
    Один разъём USB слишком жестко закрепляет штекер, в теории могут возникнуть проблемы его потом достать, чтобы не вырвать
  • Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: PARTNER. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Хороший павербанк, на планшет і пару телефонів вистачає. Швидка зарядка теж працює з моїми пристроями. Окремий плюс за індикатор рівня заряду.

Переваги:
    Виглядає якісним, індикатор, швидка зарядка
    • Продавець  PARTNER

Дякуємо за Відгук, Бережіть себе

• Александр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: MOBIKENT. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Гарний павербанк,краще інших моделей, рекомендую

Переваги:
    Стільний, великий заряд
    Недоліки:
    Важковатий
  • Игорь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Дуже класна річь, рекомендую особливо зараз коли йде війна

Переваги:
    Вистачає на декілька повних зарядок телеіона самсунг а72
    Недоліки:
    Довго заряджається і немає швидкісної зарядки
  • Васильев С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Господа кто в теме объясните.. как купил была на банке 75% с завода-поставил на обычную телефонную зарядку через мини юсб разъём и догнало до 80%,а потом просто мигает якобы заряд идёт,но больше 80% не идёт

Поставил на быструю самсунговскую зарядку 15 w через разъём тайпС-все чётко и быстро догнало до 100

Это так задумано и заряжать надо быстрой зарядкой через тайпС или через мини юсб с телефона тоже заряжается и у меня блочек видимо маломощный или не тянет?

Пробовал в сети найти мануал на эту банку-чет глухо

• Алексей Е***

Обычная эта какая зарядка?

• Васильев С***

Обычная от кнопочного телефона по типу нокиа..через мини юсб..обычные повербанки даже на 20ть махов заряжает полностью,этот с 75 нового заводского заряда и до 80 ти и мигает,но далее не заряжает

Ч этой зарядкой заряжает ещё ZTE Blade и кучу кнопочников-проблем не было..видимо она не тянет такую мощь повербанка

У меня зарядный блок на 2.4А,заряжает.Я купил такой повер банк,только на 20W

• Георгій Р***

Крутий павер
    Можна бути автономним декілька днів, заряджаю постійно телефон, навушники і електронну цигарку, стараюся до 0 не розряджати, вистачає в середньому на 4-5 днів

Переваги:
    Ємкість, вихід/вхід type-c, стриманий дизайн
    Недоліки:
    Не помітив
  • Алексей В***

Время покажет

Переваги:
    Пока работает
    Недоліки:
    Пока нет
  • Станислав М***
    Відгук від покупця. Продавець: RTDUA. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Все чудово, з коробки 74% було, заряджає через type-c швидко, приблизно на 4 зарядки вистачає, сам заряджається з 0 до 100 годин за 9, враховуючи об'єм то це нормально

Переваги:
    швидка зарядка, великий об'єм
    • Продавець  RTDUA

Станіслав, дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!

• Юлія І***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Дуже гарний павербанк, тримає довго, працює стабільно, рекомендую до покупки