Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Захисне скло для планшета Samsung Galaxy Tab A8 10.5 SM-X200/X205, Glass.CR, загартоване скло 9H, 2.5D, повне проклеювання, з олеофобним покриттям, проста установка та сумісність з чохлами всіх типів (Case friendly), ArmorStandart (ARM60261)

Оцінка користувачів 3.76/5
  • Евгений Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Шикарное стекло. Приклеилось легко, почти само. Пропусков нет. Закругленные края. Дали проверить в магазине, проблем не было с этим.

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Цена разве что

Доброго дня, Євген! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Павло З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Дуже гарне скло. Сіло з першого разу. Все добре, дякую.

Доброго дня, Павло! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.

• Олексій

Хороше скло

Доброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Запорожець О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Чудова річ, восьмий раз купляю

Доброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Гарне скло, купували дитині на планшет. Клеїла самостійно, все чудово лягло, ніде не лишилось повітря, все добре.
    Тримайтеся гарно, особливо зважаючи на те, які випробування воно проходило під час користування))
    Вже 4 місяці як на планшеті, з'явились в деяких місцях щербинки, але це виключно залежить від активного користувача.

Переваги:
    Гарна якість, хороша ціна, легко клеїться

Доброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Анна О***

Гарне скло

Доброго дня, Анна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Елена З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Чудове скло, лягло ідеально, клеїли працівники розетки

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:

Доброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Татьяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Стекло отличного качества, село великолепно. Рекомендую.

Доброго дня, Тетяна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда Armorstandart.

• Валерий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Скло сподобалось. В магазині дали перевірити, упаковано в мішечок пластикова форма. Приклеїлось легко і без проблем, встановлював сам, виглядає ідеально. В комплекті волога і тканева серветка.

Недоліки:
    В порівнянні з іншими ціна дорожче, але захист планшета її перекриває.

Доброго дня, Валерій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.

• Погорелов В***

Окрема подяка кур'єру

Переваги:
    Товар відповідає рекламі
    Недоліки:
    Після завантаження та тижневої експлуатації не виявив

Доброго дня, Валерій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• А. О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Стекло неплохое. Следите за размером. До 2019 года модель имеет размер 7", после - 10,5"

Доброго дня! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.

• Андрей О***
    Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Размеры соответствуют,клеется без проблем

Переваги:
    Олеофобка,края стекла закругленные,что удобно при пользовании жестами

Доброго дня, Андрій! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Нікіта Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Спочатку лягло непогано, проте під час видалення пилу з'явилась ґуля, яка категорично ніяк не хоче прибиратись (

Недоліки:
    Не про клеєний кут екрану
  • Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Беру це скло вдруге. При отриманні відразу помітив удешевління. Перше було в пластиковому жорсткому коробі, точно як на фото продавця. Це ж прийшло в картонному пакеті. При поклейці також виявилося, що Армостандарт погіршив якість..(( Прикладаю фото, як погано проклеївся весь лівий бік. Для порівняння додаю і фото правого.

Переваги:
    Колись були..
    Недоліки:
    Присутній брак в проклейці країв
  • Інна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Огляд на пошті не дозволили відкрити та перевірити цілісність товару. Скло не придатне для використання. Зіпсований настрій та витрачені кошти.

Переваги:
    Недоліки:
    Зіпсоване скло.
    • Александр Б***

Як такі товари можна не дозволяти перевіряти? Не дозволили перевірити - я б відмовився відразу не задумуючись. На ньому що, світ зійшовся? Ось тільки цікаво, чий це такий підвох? Примхи самої пошти, чи продавець не надав право огляду при отриманні...?

• Яна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Витягнула захисне скло з пакунка, а воно вже розбите. Не знаю, чи його таким поклав туди відправник, чи це сталося при доставці Новою Поштою. Якщо воно тріснуло при транспортуванні, то навряд чи воно годиться для використання екрана планшета. Гроші на вітер

Переваги:
    не побачила

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: посиланняЗ повагою команда ArmorStandart.

• Юлія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Пришлось делать возврат,т.к. даже сам мастер по поклейке стёкол не смог хорошо приклеить,хотя промчался 45 минут. Верхний левый край вообще не клеился ни в какую.

Недоліки:
    Нормально не приклеилось
  • Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий

Скло не підходить за розміром зовсім!
    Виріз під камеру не по центру!
    Жах
    За таку ціну і таке розчарування!!(((
    Не рекомендую.

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Зовсім не підходить за розміром
    Не має в комплекті направляючих наклейок