Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Захисне скло для Apple iPhone 12 mini, Full Glue, 2.5D, на весь екран, глянцеве, загартоване 9H, повне проклеювання по всій поверхні, з чорною рамкою, протиударне, ArmorStandart (ARM57547)

Оцінка користувачів 4.3/5
  • Сергій Ч***

Нормальне

Доброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Сергей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Покупал стекло на iPhone 15 pro, стекло по качеству точно такое, отличие только упаковка.
    Стекло клеилось без проблем.
    Купил точно такое-же на iPhone 12 mini, упаковка соответствует цене (как самое дешёвое), и попалось с дефектом (небольшой пузырёк, пятнышко отсутствие клея).
    Совет покупателю: стекло как стекло, дефекты попадаются и в дорогих стёклах (опыт есть)

Переваги:
    Цена

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.

• Светлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Обычное стекло качество норм. Клеиться хорошо.

Переваги:
    Цена качество
    Недоліки:
    Нету

Доброго дня, Світлана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Гарне захисне скло за чудовою ціною

Переваги:
    Якість, ціна
    Недоліки:

Доброго дня, Ірина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Дарина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороше скло, на екран лягло ідеально
    Проблем з поклейкою не виникло
    Товар рекомендую

Доброго дня, Дарина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Наталья
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Стекло приклеена сама. С третьего раза легло отлично. Пузырей нет. Главное попасть чётко.

Переваги:
    Доставлено очень быстро
    Недоліки:
    Не обнаружено

Доброго дня, Наталья! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Лина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Деньги на ветер, стекло не легло как нужно куча пузырей, до бокам отходит, очень расстроилась

Переваги:
    Недоліки:
    Плохой клей
  • Костянтин С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Старе скло тріснуло, вирішив поклеїти сам, і не йти десь клеїти і переплачувати. Тож
    Чудове скло. Сам приклеїв без жодних проблем. Одразу з'явилось враження що екран надійно захищено. Рекомендую цю марку.

Доброго дня, Костянтин! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Егор О***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Стекло ложиться супер. Вчера получил, клеил сам, все легко и просто

Переваги:
    Легкая установка. Приятное покрытие

Доброго дня, Егор! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.