- Валентин С***Відгук від покупця. Продавець: DMS. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
І ось вирішення проблеми: Hard reset.
- Валентин С***
Не вирішило проблему. У подальшому кожен додаток показує вікно з похибкою, телефон сам перезавантажується коли завгодно навіть під час розмови по ньому. Не можливо ним зовсім користуватись. Передзвоніть.
Що можу сказати, приїхав ввімкнений. Навтішався аж 10 хвилин, а далі просто сам вимкнувся і все. Вмикаєш, пише ///F150 і так вже 2 години
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: DMS. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
телефоном задоволений, усі характеристики відповідають дійсності, недоліків поки не знайдено
- Переваги:
- батарея, характеристики телефона
- Недоліки:
- доволі важкий, пока не знайшов
- Олександра П***Відгук від покупця. Продавець: А&Grand. Колір: Beige. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Швидко отримали. Продавець відповідальний. Вся документація присутня. В експозиції ще не сильно використовувався, тому поки що за це написати нічого, а так все норм.
- Переваги:
- Відповідає опису
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець А&Grand
Шановна Олександро,
Щиро вдячні за Ваш відгук та високу оцінку нашої роботи. Нам приємно знати, що товар відповідає опису та Вашим очікуванням. Ми завжди прагнемо забезпечити якісний сервіс і прозору комунікацію, тому Ваші слова — важливе підтвердження правильного напрямку.
Бажаємо приємного користування телефоном. Якщо виникнуть додаткові запитання або потреба в консультації — ми завжди готові допомогти.
З повагою,
A&Grand
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Beelife. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Фігня
- Переваги:
- Бронебійність, тримає заряд довго .
- Недоліки:
- Погане опереційне забезпечення.
- ЛюбовВідгук від покупця. Продавець: Cartic. Колір: Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Не рекомендую ні товар, ні продавця!
Мене мало насторожити все це ще під час покупки телефону, але була наївна - сама винна, тепер розгрібаю...
При покупці телефона продавець дуже наполегливо рекомендував відправку через НП, я ж хотіла побачити телефон і лише потім платити. Продавець дав адресу так званого магазину, це виявився звичайний багатоквартирний будинок в захалустях одного зі спальних районів і телефон мені показували на лавці під будинком, бо магазину як такого й нема. І вже цей факт мав би насторожити і підштовхнути тікати звідти якнайдалі, але....
При зверненні до продавця з приводу гарантії через скарги на миготіння екрану почувши про неполадку дзвінок скинув. Потім додзвонилась з 4 разу, сказав скинути до заводських налаштувань і кинув слухавку. Всі інші дзвінки були без відповіді в цей день. На наступний день 6 разів то скидали дзвінок, то почувши про проблему кидали слухавку. З 7-ї спроби нехотя і через одне місце надали консультацію, рекомендували телефон відправити на якусь приватну особу ще й сплатити доставку і його оглянуть. Термінів обслуговування або ремонту немає, гарантії повернення гаджета власнику теж, жодних документів про отримання від мене пристрою теж не надають, все тримається на "чесному слові" і сумнівній репутації продавця. В процесі розмови неодноразово підвищували голос, грубили, обзивали, ставили умови, відмовлялись обслуговувати державною мовою, вимагали перейти на англійську в слід за менеджером... Сервісного центру в який би можна було під'їхати немає, лише відправка НП невідомо кому й навіть цю інформацію "кліщами" довелось з менеджера витягувати. Чітких правил гарантійного обслуговування не надають.
Аудіо докази хамства й "зразкової" поведінки менеджера маю.
Якщо не хочете викинути гроші на вітер і взамін отримати купу додаткових проблем та негативу в свій бік, краще пошукати іншого продавця- Переваги:
- Досить яскравий екран і кольорова гама були, але не довго(
- Недоліки:
- Звук пищалка. Тел.часто підвисає, деякі додатки не працюють. Екран почав миготіти (спочатку лише під час їзди в транспорті) через пару місяців взагалі "як гірлянда" і користуватися ним неможливо
- Продавець Cartic
Питаня вирішено, Клієнт під'їде до нас та ми все зробимо
- Василий Б***Відгук від покупця. Продавець: MaxWin
Телефон шустрый, але задняя крышка смартфона зроблена з такою матеріалу що залишаються відбитки пальців та причіпляється все підряд. Також некоректно показує залишок батареї, в мене 72 відсотків и показує що залишилось 5годин з копійками роботи акумулятора
- Переваги:
- Прийшов в запечатаній коробці
- Недоліки:
- Те що я вказав за кришку та батарею
- Роман Б***
Підкажіть, як він тримає зв'язок?
- ІванВідгук від покупця. Продавець: LogicBUY. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Хороший телефон, працює швидко
- Переваги:
- Батарея, захист
- Недоліки:
- Камера знімає погано, навіть при хорошому освітленні, андроїд 10, без оновлення
- Виталий Г***Відгук від покупця. Продавець: Cartic. Колір: Khaki. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Все працює добре .дякую
- Переваги:
- Камера. батаея
Проблему вирішено
Телефон працює добре.
- Недоліки:
- Кнопка- сканер непрацює
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Beelife
Унікальний зовні, все круто по параметрам.
Є хроніччна проблема для всієї серії (з форумів та особистого досвіду) вмирає зовнішній динамік.
Ще андроїд 11 дратує, випадкова відміна дії коли щось зміщуєш по екрану, або доступ до диспечеру задач, свайпом з натиском знизу вверх знизу це.. дурня.- Переваги:
- Акумулятор, потужність
- Недоліки:
- Проблемний зовнішній динамік, жестове керування 11 андроїду, камера вбудована в дисплей часом закриває зображення або текст відкриті на повний екран
- Николай Г***Відгук від покупця. Продавець: Cartic. Колір: Khaki. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон дуже сподобався.
- Переваги:
- Чудова камера (особливо сподобався режим нічної зйомки), гучний звук, швидка робота, зручний та простий інтерфейс., великий екран. І, звісно ж, вразила ємність акумулятора.
- Недоліки:
- Поки немає
- АндрійПродавець: Beelife
Батареї мені в середньому вистачає на 2 зрідка на 3 дні (попередній телефон при такій же загрузці дох за 5-6 годин). якщо не тримати ввімкненим gps на процентів 30 довше батареї вичтачає.
Тижні 2 пішло на те щоб призвичаїтися до android 11, в якому розробники деякі речі зробили всупереч принципам інтуїтивно-зрозумілого інтерфейсу. Але це претензія до розробників операційки а не телефону.
Для прикладу двічі випадково відключив і пізніше ввімкнув назад ширяючи по налаштуванням, сенсор наближення екрану. Досі не знаю де саме це можна ось так випадково зробити ні в звичайних налаштуваннях ні в developer mode.
При цьому при дзвінку як тільки починався виклик, екран одразу гас і потрібно було вручну його вмикати потім вимикати.
Було б непогано дізнатися точно як саме це робиться на майбутнє.
Вцілому апарат бомбовий, не бачу конкурентно-здатних як мінімум в ціновому діапазоні 5-20к грн- Переваги:
- Автономність, дизайн та якість виробу, все круто по апаратній начинці
- Недоліки:
- в цьому апараті не вистачає модуля безпровідної зарядки щоб не лізти кожен раз під заглушку. трішки дратує кружок камери прямо в дисплеї зверху, що може закривати текст відкритий на весь екран