- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Якісний товар.
- Переваги:
- "ноу хау" Розетки: тепер не тільки сплачуємо за доставку, а ще оплачуємо можливість скористатися касою розетки. А в майбутньому мабуть ще будемо оплачувати саме оформлення замовлення!
- Уляна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Дууууже смачний,якісний чай.
- Переваги:
- Приємний присмак.
- Недоліки:
- Александра А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Чай не вкусный. Ни аромата, ни вкуса, ни стойкости. Больше брать не буду. И другим не советую.
- Переваги:
- 100 шт. Цена.
- Олександр
Ну якщо вам "не зайшов", то мабуть не треба іншим "не советовать"
- Любинина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Чай чудовий на смак, аромат і колір справжнього чаю.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Чай запашний, приємний на смак, дуже добрий. Мені сподобався! Дякую Розетці за якісний товар!
- Олена П***Продавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Мiцний, але сподобався
- Переваги:
- Багато у упаковцi
- Недоліки:
- ТетянаПродавець: Rozetka. Фасування: 100. Кількість упаковок: 1
Відмінний чорний чай, чудовий аромат, колір. Приємно куштує самому і в компанії друзів. Яскрава упаковка, великий обʼєм, можна використовувати як чудовій подарунок. Рекомендую!
Відгуки про товар у інших продавців