- помазан а***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Классный и удобный
- Рябина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень удобный в использование. Но не очень продумано, вариант с петелькой. Он как другие шуруповерты не стоит на аккумуляторе. А так можно было бы повесить на пояс или еще на какой-крючек. А так, советую покупать с ним сразу кобуру для шуруповертов.
- Переваги:
- Миниатюрный, удобный, хороший аккумулятор.
- Недоліки:
- Нужна бы петелька для карабина или для шнурка
- ВикторПродавець: Rozetka
Собрана хорошо,качество хорошее,хорошо лежит в руке и мощная,подойдёт для всех работ.рекомендую.
- Переваги:
- Качество сборки,производитель,цена.
- ОлегПродавець: Rozetka
Удобный и легкий, с не толстой рукояткой. Модель бытовая, с профессиональными объемами вряд ли справится, но для домашнего мастера – идеальный
- Переваги:
- Все
- Євген Я***Продавець: Rozetka
Купляв в іншому місці. Модель чудово лежить у руці, зібрана непогано (країна виробник Угорщина), збалансована. Зовнішнім виглядом дуже нагадує синю модель GSR 12V-15. Але є один великий недолік - люфт патрона. Я мав можливість вибирати з п'яти екземплярів. На трьох з них люфт був досить великий (близько 2-3 мм на кінці 2-х міліметрового свердла), на червертому люфт посередній, і лише один екземпляр виявився нормальним. Схоже, що Bosch останнім часом вважає нормою, що їх дешеві продукти мають таку якість. Так як у мене люфту немає, то покупкою поки що задоволений. Використовую по дому без великих навантажень.
- Переваги:
- Виконує свої функції
- Недоліки:
- Люфт патрону