Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Акумуляторний дриль-шуруповерт Bosch EasyDrill 12-2 (2х12 В, 2.5 А*рік) (060397290X)

Оцінка користувачів 5/5
  • помазан а***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Классный и удобный

• Рябина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень удобный в использование. Но не очень продумано, вариант с петелькой. Он как другие шуруповерты не стоит на аккумуляторе. А так можно было бы повесить на пояс или еще на какой-крючек. А так, советую покупать с ним сразу кобуру для шуруповертов.

Переваги:
    Миниатюрный, удобный, хороший аккумулятор.
    Недоліки:
    Нужна бы петелька для карабина или для шнурка
  • Виктор
    Продавець: Rozetka

Собрана хорошо,качество хорошее,хорошо лежит в руке и мощная,подойдёт для всех работ.рекомендую.

Переваги:
    Качество сборки,производитель,цена.
  • Олег
    Продавець: Rozetka

Удобный и легкий, с не толстой рукояткой. Модель бытовая, с профессиональными объемами вряд ли справится, но для домашнего мастера – идеальный

Переваги:
    Все
  • Євген Я***
    Продавець: Rozetka

Купляв в іншому місці. Модель чудово лежить у руці, зібрана непогано (країна виробник Угорщина), збалансована. Зовнішнім виглядом дуже нагадує синю модель GSR 12V-15. Але є один великий недолік - люфт патрона. Я мав можливість вибирати з п'яти екземплярів. На трьох з них люфт був досить великий (близько 2-3 мм на кінці 2-х міліметрового свердла), на червертому люфт посередній, і лише один екземпляр виявився нормальним. Схоже, що Bosch останнім часом вважає нормою, що їх дешеві продукти мають таку якість. Так як у мене люфту немає, то покупкою поки що задоволений. Використовую по дому без великих навантажень.

Переваги:
    Виконує свої функції
    Недоліки:
    Люфт патрону