- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: ProCleanLine
Якщо чесно то я вражений. Після багатьох спроб та помилок з різними популярними і не дуже засобами, я врешті знайшов фаворита. От тільки нанесеш його на місце з іржою чи каменем - відразу видно як відбувається реакція. А якщо наліт не задавнений (кілька міліметрів товщини) то воно справиться з ним за 1 прохід, навість сильно терти не доведеться.
А ще, мені так здається, що після обробки раковини, на емалі залишається якийсь тонкий шар (типу як воску) який запобігає повторному налипанні бруду, що відбувалось раніше, адже з рушників у ванній летять частинки тканини, з котів шерсть, тощо. Тепер на похилих поверхнях нічого не налипає, на плоских все ж без варіантів.
Дуже круто, і що головне - це український продукт!- Переваги:
- Чудово відчищає іржу та камінь
- Продавець ProCleanLine
Дякуємо за ваш відгук, нам дуже приємно! Дуже раді, що Вам все підійшло та сподобалося. Чекаємо з новими замовленнями
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: ProCleanLine
У мене була величезна пляма у раковині. У мене погана вода, дуже багато заліза і інших відходів у воді. Я вже і не думала що щось її може знищити. Я буквально плакала від радості коли побачила що пляма зникла. Це просто 100 з 10. Я буду радити цей засіб всім своїм знайомим.
- Переваги:
- Дійсно робить свою роботу.
- Продавець ProCleanLine
Дякуємо за ваш відгук, нам дуже приємно, що наш засіб Вам допоміг позбутися старої плями! Чекаємо з новими замовленнями.
- Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: ProCleanLine
Чудовий засіб даже не думав вода у нас погана в унітазі вапняний наліт видалив з першого разу .
- Переваги:
- Єфективно працює.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець ProCleanLine
Дякуємо за ваш відгук, нам дуже приємно! Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших клієнтів, раді допомогти!) Чекаємо з новими замовленнями
- ПетрВідгук від покупця. Продавець: ProCleanLine
За 2 рази повністю розчинив весь наліт в унітазі, зараз він просто білосніжний. А до цього я вже думав замінити сам унітаз.
- Переваги:
- чудово видаляє вапняний наліт
- Недоліки:
- не виявив
- Продавець ProCleanLine
Дякуємо за відгук, дуже раді, що Вам все підійшло. Чекаємо Вас з новими замовленнями. Підписивайтесь на наш телеграм канал - там є новинки та акції.
- Константин Н***Відгук від покупця. Продавець: ProCleanLine
Самле эффективное из того, что я использовал.
- Продавець ProCleanLine
- Владимир Р***Відгук від покупця. Продавець: ProCleanLine
ЧУДОВИЙ буду всім рекомендувать
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: ProCleanLine
Сантехнику отмывает отлично. Брала по отзывам. Средство отличное. Хорошо упаковано, все пришло целое. Спасибо магазину.
- Переваги:
- Оправдывает все ожидания.
- Євген Є***Відгук від покупця. Продавець: ProCleanLine
Водний камінь злітає миттєво. Концентрацію треба підбирати індивідуально. Працює на раз-два.
- Переваги:
- Зручно. Економно. Ціна пляшки як за одну в магазині, а отримуєш по факту біше ніж 20 пляшок.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: ProCleanLine
Чудовий, працює миттєво. Все інше залежить від рівня забруднення.
- Віта Ч***Відгук від покупця. Продавець: ProCleanLine
Дійсно хороший засіб
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: ProCleanLine
Пока не понял.Пробовал отмыть бак бойлера, но существенных изменений не получил
- Віта Ч***Відгук від покупця. Продавець: ProCleanLine
Очистив бачок туалету всередині як новенький. Думала таке не реально. Плитка в ванні без зусиль сяє. Крани. Та все. Буду ще замовляти. Хоча це і концентрат і багато його не пішло для прибирання.
- Переваги:
- Дуже багато