- Аліса Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купили косарку рік тому. Майже 2 сезону відпрацювала справно. Цього літа щось сталося з електрикою, то включається, то ні. Зʼясувалося,що сервісне відділення є тільки в Харкові і треба доставляти туди Новою поштою, а потім 2 тижня чекати на діагностику та ремонт. Знайшли ремонт в Києві, обійшовся аж 200грн :-) Косарка чудова! косить добре, колеса надійні, не важка. Дуже рекомендую. Але зауваження до продавця відкрити сервісні відділи у Києві.
- Переваги:
- Легка, якісна, зручна
- Недоліки:
- сервіс тільки в Харкові
Представник постачальникаДобридень, Алісо! Дякуємо Вам за придбання електричної газонокосарки Greenworks. Раді, що Ви відзначили переваги цієї моделі та задоволені її використанням. Вибачте за незручності. Бажаємо успішної та безперебійної експлуатації на довгі роки!
- Ірина Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
советую.Очень компактная, удобная.
- Переваги:
- отработала на отлично
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо, Ірино! Вдячні за придбання газонокосарки цієї моделі від бренду Greenworks. Ви зробили правильний вибір! Нехай вона служить Вам безперебійно та довго й приносить лише позитивні емоції. Дякуємо за високу оцінку!
- Анастасия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не прошло и четыре месяца, сломалась ручка с помощью которой газонокосилка включается , косит хорошо , но ручка с пластика
- Недоліки:
- Ручка с пластика
Представник постачальникаДобридень, Анастасіє! Дякуємо Вам за придбання електричної газонокосарки Greenworks цієї моделі. Добре, що загалом Ви задоволені використанням цього інструмента. Шкода, що сталася така ситуація з ручкою. Для оперативного й успішного вирішення Вашого питання зверніться, будь ласка, на гарячу лінію офіційного представництва компанії Greenworks в Україні за телефоном: 0 800 33-75-67. Ми зможемо Вам допомогти!
- Сергей
та же самая история , сезон откатала и всё - ручка просто дно и купить негде
Представник постачальникаДоброго дня, Сергію! Дякуємо, що обрали техніку Greenworks. Шкодуємо про цей прикрий інцидент із ручкою. Аби розібратися в обставинах ситуації, що склалася, та вирішити питання найбільш успішно, будь ласка, зверніться на гарячу лінію представника компанії Greenworks в Україні за телефоном 0 800 33-75-67. Ми радо допоможемо Вам!
- Ярослав Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В общем не плохая газонокосилка, косит и мокрую траву но только без мульчителя. У меня пол сотки под травой.
Представник постачальникаВітаємо, Ярославе! Дякуємо Вам за придбання газонокосарки Greenworks та Ваш відгук. Бажаємо легкої та ефективної експлуатації на довгий час!
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купили цю газонокосилку, довго вибирали та дивитись відгуки. Сьогодні перший раз склали та хотіли покосити а вона не працює. Взагалі не запускається. Дуже прикро. Будемо з розеткою розбиратись, в сервісному центрі greenworks сказали що вирішувати все через розетку. Надіємось що цим літом будемо косити газонокосилкою...((
- Переваги:
- Незмогли побачити
- Недоліки:
- Не працює
Представник постачальникаДобридень, Юліє! Ми дуже засмучені цією ситуацією. Маємо надію, що питання вирішиться якнайшвидше. Дякуємо за звернення!
- Інга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Придбали цю косарку ще торіч, користуємося регулярно. Навіть мені не складно пітти траву зкосити, був би тример - я б не пішла із ним. Висота скошування регулюється достатньо зручно ричажком, відходи збираються у мішку з якого потім зручно викидати все.
- Переваги:
- чудова модель, з регулюванням висоти скошування
- Недоліки:
- поки нема
Представник постачальникаВітаємо, Інго! Щиро вдячні Вам за придбання електричної газонокосарки Greenworks цієї моделі. Ви зробили правильний вибір! Добре, що Ви оцінили переваги цього інструмента і цілком задоволені його використанням. Бажаємо успішної експлуатації на довгі роки!
- Илья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
за эту цену такая косилка просто подарок судьбы, травозборник хорошего качества, опустошаеться и моеться легко, практичная что без бенза и не надо тратится на батареи и зарядки как в акумуляторных моделях
- Переваги:
- хорошая цена, оптимальный размер
- Недоліки:
Представник бренду GreenworksІлле, доброго дня! Дякуємо за вибір і придбання електричної газонокосарки GLM1035, а також високу оцінку її якості. Бажаємо зажди мати неперевершений результат та безперебійної експлуатації пристрою Greenworks на довгі роки!
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупкой доволен, Жду пока потеплеет, чтобы обкатать, порекомендовали и сказали что для 2,5 соток нормально подходит. Будем посмотреть... Так включал, работает, сделано вроде качественно. Когда будет тепло и опробую, отпишусь повторно. Доставили быстро, бесплатно, заплатил за саму газонку только, забрал с точки выдачи.
- Переваги:
- Не плохое качество
- Недоліки:
- Через время увидим.
Представник бренду GreenworksМаксиме, вітаємо Вас! Дякуємо за вибір і придбання електричної газонокосарки Greenworks моделі GLM1035, а також високу оцінку її якості. Щиро раді, що Вам подобається цей інструмент. Бажаємо вдалої та безперебійної експлуатації на довгі роки!
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Газон на сайте 3х сотках отлично косит. Справляется с бурьяном. Засасывает листья, что очень удобно. Быстро набивается мешок, но это зависит от количества травы конечно..
- Переваги:
- Справляется отлично
Представитель бренда GreenworksДобрый день, Сергей! Благодарим Вас за приобретение электрической газонокосилки Greenworks этой модели. Вы сделали правильный выбор! Рады, что Вы высоко оценили данный инструмент, а работа с ним легка и эффективна. Спасибо за оставленный отзыв. Желаем успешной эксплуатации на долгое время!
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ця косарка з нами вже другий "гарячий" трав'яний рік. Збільшили площу для обробки, і наша помічниця із всім впоралася. Загалом батареї вистачає більше ніж на 30 хвилин. Косити із нею - це задоволення. Раджу Greenworks GLM1035 знайомим та друзям.
- Переваги:
- якісна збірка, проста в обслуговуванні та експлуатації
- Недоліки:
- ні
Представник бренду GreenworksВітаємо, Богдане! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку електричної газонокосарки Greenworks цієї моделі. Радіємо, що Ви задоволені роботою з цим інструментом і рекомендуєте його іншим. Бажаємо легкої та приємної експлуатації надовго. Вдячні за Ваш відгук!
- Владимир
Эта модель работает только от сети.
- Софія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доброго дня, ми купили газонокосарку, спочатку все було нормально, а тоді газонокосарка почала пищати і таке враження, що ще трохи і згорить мотор. Можете пояснити в чому причина і як це виправити?
Представник бренду GreenworksДобридень, Софіє! Дякуємо за придбання електричної газонокосарки Greenworks цієї моделі. Щоб розібратися у ситуації, що склалася, та вирішити питання якнайшвидше, зверніться за телефоном гарячої лінії представника нашої компанії в Україні: 0-800-337-567. Ми зможемо Вам допомогти!
- Артем Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брал данную косилку еще в прошлом году в тот сезон, работает как часы и мощность хороша и захват среза ножа нормальный и регулируется, вообщем всё устраивает. Только вот вопрос: данная косилка насколько я знаю с ременной передачей и щеточным двигателем. А есть ли такие безщеточные с контроллером?
- Переваги:
- Замечательное качество
- Недоліки:
Представитель бренда GreenworksДобрый день, Артем! Благодарим за приобретение электрической газонокосилки Greenworks этой модели. Рады, что Вы довольны работой с ней. Действительно, устройство оборудовано щеточным двигателем и имеет ременную передачу. Бесщеточным двигателем оснащены некоторые аккумуляторный модели Greenworks, например GD40LM46SP, которую Вы также можете приобрести в интернет-магазине «Розетка». Спасибо за Ваш вопрос и интерес к технике нашего бренда!
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Газонокосилка у меня 2-й месяц, очень хорошо косит. Нож стальной, пластик качественный. Мокрую траву лучше не косить, ну и по росе также. У товарища так газонка вышла из строя. Мне кажется при правильном использовании данной косилки хватит на многие года. Кстате аккумулятор заявленные — 40 минут держит, правда покупал отдельно с зарядным устройством, так-как в комплекте они не идут.
Представитель бренда GreenworksЗдравствуйте, Владислав! Спасибо за выбор и приобретение газонокосилки Greenworks. Данная модель работает исключительно от сети. Желаем успешной эксплуатации!
- Илларион Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
При первом покосе начала сильно вонять паленым! Во время работы сильно перегревается мотор, так должно быть?
- Переваги:
- Ну пока вроде работает
- Недоліки:
- Перегрев мотора при работе
Представитель бренда GreenworksДобрый день, Илларион! Благодарим Вас за покупку техники нашей торговой марки. Для успешного решения Вашего вопроса обратитесь по телефону горячей линии представителя компании Greenworks в Украине: 0-800-337-567. Мы сможем Вам помочь!
- олесяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінна косарка
- Переваги:
- Проста у використанні
- Недоліки:
Представник бренду GreenworksДобридень, Олесю! Дякуємо, що придбали електричну газонокосарку Greenworks цієї моделі та знайшли час залишити свій відгук. Раді, що Ви високо оцінили цей інструмент. Бажаємо успішної та приємної експлуатації!
- RetroStyleВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Только забрал 2 дня назад данный экземпляр. Сразу по приезду домой, опробовал. Сейчас могу точно сказать, что брал её не зря.
- Переваги:
- Достойная сборка, крепкий корпус, мульчирование, хороший нож
- Недоліки:
Представитель бренда GreenworksЗдравствуйте, уважаемый покупатель! Благодарим за Ваш выбор и высокую оценку данного инструмента! Электрическая газонокосилка Greenworks этой модели будет долго радовать Вас легкостью и эффективностью эксплуатации, а также отличными результатами работы. Спасибо за оставленный отзыв!
- Каха В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пришла весна, за нею лето, что оно нам несет.. надеюсь курс по 10. А может и по 40.. я не знаю.
Но что я знаю, в чем уверен наверняка, что вопрос с газонокосилкой я для себя закрыл. Тестовый заезд по травке уже сделал, и моделька эта мне шибко по душе.
Представитель бренда GreenworksДобрый день, Каха! Благодарим за выбор и приобретение электрической газонокосилки Greenworks этой модели. Рады, что Вы довольны работой с данным устройством. Желаем успешной эксплуатации и всегда отличных результатов!
- Юрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для газона во дворе - просто супер! Работает отлично, травосборник хоть и не из пластика, но по сути вместительный и можно к плюсам отнести, что не треснет. Двигатель и работа ножа хороши, нареканий нет. Приятно что у этой газонки легко складывается ручка и это удобно при хранении...
Представитель компании GreenworksЗдравствуйте, Юрий! Рады, что Вы по достоинству оценили электрическую газонокосилку Greenworks этой модели, а также нашли время поделиться своим отзывом. Благодарим Вас за покупку и желаем приятного использования устройства на долгое время!
- Василь Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний апарат, працює як кінь!
Представник компанії GreenworksДобридень, Василю! Дякуємо за придбання електричної газонокосарки Greenworks цієї моделі. Дуже раді, що Ви високо оцінили цю техніку. Бажаємо успішної експлуатації й надалі!
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже добра робоча лошадка. Керую 3 місяці, працює добре, 4 сотки газону обробляє на ура. Провод не турбує, пристувався і немаю проблем.
- Переваги:
- 5 рівнів срізу, гарна потужність в 1000 Вт, не важка, мульчування, добре складається
- Недоліки:
Представник компанії GreenworksВітаємо, Сергію! Дякуємо за придбання електричної газонокосарки Greenworks та високу оцінку цієї моделі. Раді, що тепер Ви маєте надійного помічника. Бажаємо легкої та ефективної експлуатації надовго!
- Михаил К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Первая для меня газонокосилка, до этого использовал только мотокосы и триммеры, махать ими уже притомился. У соседа по даче газонка, решил себе тоже взять.
После первого покоса довольный как индеец бусам. С моим предыдущим опытом кошения- когда бегаешь в полном обмундировании и машешь в разные стороны триммером или косой не сравнить. Хорошая вещь, обязан я отметить, газонокосилка. Покатал её туды-сюды на расслабоне, обутый во вьетнамки, и собственно все. Работа сделана быстрее обычного и с меньшими энергозатратами.- Переваги:
- Легкая сборка, не требует особых навыков для работы, качественный прочный пластик, не нужно бензина, 5 положений высоты скоса, мягкая рукоять.
- Недоліки:
- Новая Почта на коробе макарену танцевала, судя внешнему виду этого короба, к счастью саму газонокосилку не задело.
Представитель компании GreenworksДобрый день, Михаил! Рады, что Вы отдали предпочтение технике торговой марки Greenworks и нашли время поделиться своими впечатлениями. Уверены, эта газонокосилка не подведет Вас в работе и станет надежной помощницей на долгое время!
- Тринклер М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Газонокосилка свое дело делает, траву косит и собирает. Товар качественный, Розетке спасибо.
- Переваги:
- Хорошо управляется, достаточно маневренная. Даже по не совсем ровной почве не застревает и не халтурит. Есть функция мульчирования.
Представитель компании GreenworksЗдравствуйте, Мария! Благодарим Вас за приобретение электрической газонокосилки Greenworks. Вы сделали правильный выбор! Рады, что Вы оценили качество и функциональность этой модели. Отдельное спасибо за оставленный отзыв и фото покупки. Желаем успешной эксплуатации!
- СергейПродавець: Rozetka
обычная косилка ничего особенного с работой справляется - ручка это просто подстава для такого механизма
низкое напряжение существенно влияет на работу- Переваги:
- мешок и регулировка высоты
- Недоліки:
- ручка ручка ручка. маломощная на сетях с никим напряжением лучше не брать
Представник постачальникаДоброго дня, Сергію! Дякуємо за придбання газонокосарки від бренду Greenworks. Раді, що вона успішно виконує свої функції. Нам прикро, що конструктивні особливості ручки цього інструмента змусили Вас поставити йому таку оцінку. Низька напруга негативно впливає на більшість потужних приладів. Тому в деяких випадках варто скористатися стабілізатором відповідної потужності. Якщо у Вас виникли запитання щодо поліпшення експлуатації газонокосарки, звертайтеся на гарячу лінію представництва компанії за телефоном 0 800 33-75-67. Радо допоможемо Вам!
- Олександр Д***Продавець: Rozetka
Можно вопрос а мотор синхронний?
Представитель бренда GreenworksЗдравствуйте, Александр! Данная модель газонокосилки Greenworks оборудована синхронным двигателем. Благодарим за Ваш интерес к технике нашей торговой марки!
- ВолодимирПродавець: Rozetka
Коли планується наявність?
Представник бренду GreenworksВітаємо Вас, Володимире! Ця модель газонокосарки Greenworks з’явиться в продажу вже наступного тижня. Щоб не пропустити її появу, натисніть на кнопку «Повідомити, коли з’явиться» праворуч у карточці товару. Дякуємо, що зацікавилися технікою нашої торговельної марки!
- ИльяПродавець: Rozetka
Добрый день!
какая мощность косилки?
Представитель бренда GreenworksЗдравствуйте, Илья! Мощность данной модели электрический газонокосилки Greenworks составляет 1000 Вт. Благодарим за Ваш вопрос!
- volfru288Продавець: Rozetka
Здравствуйте, подскажите сколько данная модель работает без перерыва, есть ли защита от перегрева. Спасибо.
Представитель бренда GreenworksДобрый день! Данная модель электрической газонокосилки Greenworks оборудована тепловой защитой двигателя, однако для увеличения срока службы мы рекомендуем делать перерывы в работе каждые 20—30 минут. Благодарим за Ваш вопрос и интерес к технике нашей торговой марки!
- Стальной В***Продавець: Rozetka
Доброго времени суток! На этой косилке колеса на подшипниках?
Представитель компании GreenworksДобрый день! Данная модель электрической газонокосилки оборудована колесами без подшипников. Благодарим за Ваш вопрос и интерес к технике Greenworks!
- Ди м***Продавець: Rozetka
Розетка, добрый день! Нужен ли в этой косилке отдельный нож для мульчивирования?
Представитель компании GreenworksЗдравствуйте! Отдельный нож для мульчирования не понадобится. В комплектации этой модели газонокосилки Greenworks предусмотрен специальный мульчирующий клин. А также нож, установленный в этой модели, имеет специальную мульчирующую кромку. Благодарим за Ваш вопрос и интерес к технике нашей торговой марки!