Чавунні каструлі зазвичай купуються раз і все життя, тому до вибору такої каструлі потрібно підійти дуже ретельно. Здавалося б, що тут обирати? Чавун – метал добре всім відомий та однаковий для всіх каструль. Але це не так. І справа навіть не в марках чавуну (хоча і вони різняться). Важливо, якої форми чавунна каструля, якої товщини її стінки і дно, чи зручні її ручки, наскільки точно підігнана під каструлю кришка і якою є її вага.
Ідеальний варіант за всіма вищезгаданими параметрами – чавунна каструля KELA CALIDO. Виготовлена з високоякісного чавуну, вона покрита спеціальною жаростійкою емаллю, яка, крім естетичного ефекту, дає ще один плюс – нівелює надмірну пористість чавуну. Це збільшує антипригарні властивості каструлі та полегшує видалення жиру під час миття. Така емаль витримує температуру до 300 градусів, при цьому не зменшує теплопровідність та теплоємність самого чавуну.
Чавунну каструлю KELA CALIDO не потрібно попередньо "виварювати", "пропарювати" і будь-якими іншими бабусиними способами готувати до першого застосування. Каструля KELA CALIDO не вбирає сторонніх запахів і не змінює смак приготовлених в ній страв. Спекотне, рагу, голубці, тефтелі – у такій каструлі можна варити, гасити, томити все, що завгодно, на будь-якій плиті та в духовці.
І головне, про це варто пам'ятати: в ідеальній каструлі і будь-яка страва буде ідеальною!