Картка Rozetka

Відгуки покупців про Двопортовий HDMI сплітер на 2 виходи Addap HVS-07, активний відео розгалужувач, 4К

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Богдан Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget Geek

Користувались сплітером біля року часу, все працювало, лише через деякий час чи то хтось смикнув чи що - microUSB конектор відпаявся, прийшлось припаювати, а так то все працює добре, за свою ціну гарний девайс. Справляється як і з активним HDMI на 20м скловолокно, так і звичайними HDMI

Переваги:
    ціна, функціональність
    Недоліки:
    Відпаявся microUSB конектор
    • Продавець  Gadget Geek

Дякуємо, що поділилися досвідом користування. Раді чути, що сам сплітер добре справлявся зі своїм основним завданням та коректно працював з різними типами HDMI-підключення. Водночас шкода, що з часом виникла проблема з microUSB-роз'ємом. Ми обов'язково врахуємо Ваші зауваження та передамо інформацію постачальнику для додаткового контролю якості. Дякуємо за детальний відгук — він допомагає нам звертати увагу на такі моменти та покращувати сервіс.

• Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget Geek

Маленький, не дорогий сплітер, з індикацією підключення, свою функцію виконує відмінно

• Продавець  Gadget Geek

Дякуємо за відгук! Раді, що Вам сподобалось)

• Ілля
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget Geek

Маленький пластиковий спліттер, думав що довго не виживе, але працює вже пів року без нарікань.

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    За таку ціну їх немає
    • Продавець  Gadget Geek

Дякуємо за відгук! Раді, що Вам сподобалось)

• Мороз А***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget Geek

Нарікань немає, свої функції виконує на 5 балів!

• Продавець  Gadget Geek

Дякуємо за відгук! Раді, що Вам все сподобалось)

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget Geek

Получив більш ніж очікував. Графічний планшет видає роздюлюну здатність як і монітор підключений до адаптеру. Хоча коли він підключений соло то видає в половину меньше. Чудо девайс ! Я задоволенний якістю. Рекомендую продавця та цей якісний товар!

Переваги:
    Товар высокої якості!

Дякуємо за відгук)

• Собчак А***

Хоча коли він підключений соло то видає в половину меньше. ? що це означає що в половину меньшу ?

• Андрей А***

Дійсно, нічого не зрозуміло з даного коментаря: що саме вдвічі менше видає роздільну здатність? До чого тут графічний планшет?