Відгуки покупців про 3D-ручка з різнокольоровим Еко Пластиком 250 м (12 кольорів) з екраном та Трафаретами Блакитна

Оцінка користувачів 3.84/5
  • Наталія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Жовтий

Пропрацювала мало. Просто не включилась через декілька неділь.

Недоліки:
    Якість, бо її не має.
  • Вікторія Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Фіолетовий

Гарний вийшов подарунок. Дитина задоволена. При оформленні замовлення менеджер набрала, пояснила як користуватися.Дуже гарне і уважне ставлення. Рекомендую

• Продавець  MIR TRENDOFF

Вікторія, велике спасибі за відгук! Приємно, що в такий скрутний час ми можемо приносити радість! Це важливо!
      Дякуємо, що відзначили роботу наших менеджерів. Будемо і далі радувати бездоганним обслуговуванням))) Бажаємо мирного неба!

• Кароліна О***

Крута яскрава ручка
    Дитині сподобалось

Переваги:
    Якісна, гарна на подарунок
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Кароліна! Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Звертайтеся до нас знову!

• Валентина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Рожевий

Швидко прийшло, непогана якість,дитина задоволена!

• Продавець  MIR TRENDOFF

Валентина, Дякуємо за ваш відгук! Раді, що наш товар відповідає вашим очікуванням. Чекаємо вас знову!

• Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Рожевий

Замовили 2 рiзнi ручки на подарунок, ця пропрацювала 5 хвилин та перестала включатись - якiсть найнижча...

Недоліки:
    Не якiсна, опозорились лише перед хрещеницею.
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Вітаю, Андрей. Нам шкода, що ви розчаровані. Але ви завжди можете зв'язатися з нами, якщо ви бажаєте вирішити питання. У накладній, і на відео інструкції - скрізь зазначені наші телефони! .

• Продавець  MIR TRENDOFF

Андрій, не можемо до вас додзвонитись для з*ясування проблеми і допомоги. У вас є можливість нас набрати по телефонам з гарантії

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Фіолетовий

Дуже задоволені і товаром, і обслуговуванням! Доставили швидко. Окремо хочу подякувати менеджеру: зателефонували, детально пояснили, як користуватися ручкою, перепитали, чи все зрозуміло і чи немає запитань — такий підхід дуже приємний.
    ​Щодо самої ручки: дитина у захваті! Брали на 6 років — для самостійного використання в такому віці ще зарано, але для спільного дозвілля з батьками підходить ідеально. Разом зробили першу фігурку, все вийшло, дитина щаслива. Це чудовий варіант, щоб провести час разом і створити щось цікаве.

Переваги:
    Велика кількість пластику в комплекті, наявність трафаретів, відмінний сервіс магазину, швидка доставка.
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Доброго дня, Ірина. Нам дуже приємно, що вам усе сподобалося. Звертайтеся – завжди раді допомогти!

• Світлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Жовтий

Відмінний сервіс, великий комплект і трафаретів і кольорів.

Переваги:
    Все працює й чудово виходить
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Світлана, Ваш відгук – це найкраща нагорода для нашої роботи. Щиро дякуємо за вибір нашого магазину!

• Антонина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Блакитний

Ручка дійсно прикольна, грається вся сім'я по черзі. Дитині 6 років-проблем не було, розібралися швидко.
    Дякую

Переваги:
    Цікава іграшка для дитини і дорослих
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Антонина! Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Звертайтеся до нас знову!

• Андрій К***

Дуже якісний товар

• Продавець  MIR TRENDOFF

Андрій, дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.

• Валерия К***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Фіолетовий

Дякую за швидку доставку і якісну іграшку. Задоволена покупкою

• Продавець  MIR TRENDOFF

Валерія, дякуємо за довіру! Ваші відгуки допомагають нам вдосконалюватися щодня.

• Евгений Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Фіолетовий

Ідея подарунку 10/10. Все працює, без збоїв.

• Марія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Фіолетовий

Якісна ручка, все працює.

• Продавець  MIR TRENDOFF

Марія, Дякуємо за ваш позитивний відгук! Якщо вам потрібна буде допомога або консультація, завжди звертайтеся до нас.

• Ольга П***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Фіолетовий

Ручка чудово працює, дитина задоволена. Дуже порадував екологічний пластик з кукурузи.

• Продавець  MIR TRENDOFF

Ольга! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що наш товар відповідає вашим очікуванням. Чекаємо вас знову!

• Ольга

Низька якість.
    Майже рік назад купували саме в цьому магазині 2 шт ручок - 2 зламались.
    По випадали й деформувались чорні ковпачки на ручках. Купили інші, ті працюють справно.

Переваги:
    Не раджу
    Недоліки:
    Якість погана
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Ольга! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже прикро, що у вас виникли труднощі з використанням 3D-ручки. Ми розуміємо, наскільки це могло засмутити. Хочемо зазначити, що правильне використання 3D-ручки є важливим для її безперебійної роботи. На ці ручки була гарантія і у вас була можливість звернутися до нас відразу, як з'явились питання по ручках. Ми завжди вирішуємо питання вчасно.

• Елена И***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Блакитний

Покупала для дочки. Развлекаемся теперь всей семьей.

Переваги:
    Удобно в использовпнии, можно воплотить много идей. Много цветов пластика в комплекте.
    Недоліки:
    Инструкция вначале показалась путанной, было непонятно, какой тип пластика. Разобрались на практике.
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Елена! Щиро дякуємо за такі приємні слова! Ми працюємо, щоб ваш досвід покупок був максимально комфортним. Якщо вам потрібна буде допомога або консультація, завжди звертайтеся до нас

• зеленюк с***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Фіолетовий

Не якісна річ за два дні вийшла зладу

Переваги:
    Недоліки:
    Подача пластину не ефективна рукою треба допомогати
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Вітаю Сергій. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з цією ситуацією. Ми вже аналізуємо ваше звернення і зробимо все можливе, щоб вирішити цю проблему. У вас є можливість звернутись до нас по гарантії.

• Андрей Х***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Рожевий

Після 300 метрів використання з соплом почались проблеми, не подає пластик при температурі 190-200 градусів. На скільки вольт сопло треба взяти ?

Переваги:
    Цікава річ
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Андрей! Ми з вами зв'яжимось і вирішим питання найкращим чином

• Анна А***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Блакитний

Ручка досить тендітна. Та пластик погано виходить, то забивається, то погано просуває той пластик. Необхідно постійна присутність дорослого, щоб обслуговувати ручку. Після декількох разів використання змінився звук моторчика саме при малюванні. Став слабкіше просувати пластик. Дитина постійно гукає на допомогу. Іграшка кількох днів.

• Продавець  MIR TRENDOFF

Анна! Дуже шкода, але завжди є можливість полагодити ручку чи з'ясувати всі моменти. У разі несправності ви можете подзвонити нам, для цього ми вказали телефони в гарантії та на QR коді в коробочці з ручкою. Ми завжди вирішуємо питання по нашому товару!

• Соломія

Очень прикольная ручка)

Переваги:
    Очень прикольно делает всякие фигурки)
    Недоліки:
    Почему-то сломалась(
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Соломія! Дуже шкода. У разі несправності необхідно дзвонити до сервісного центру в робочий час, телефони вказані в гарантії та на QR коді в коробочці з ручкою. Ми завжди вирішуємо питання наших клієнтів. Ми зв'яжемось з Вами

• Матвій А***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Блакитний

Приєднуюсь до тих, хто пише про забите сопло. Щоб його чистити, треба купити (або мати такий) металевий зонд, та ще якось зняти те сопло - воно дуже міцно закріплене. Ну, тобто, пристрій потребує технічної підтримки від батькі - періодичної чистки. Зрештою, дитина забуває про ручку та й усе.

Переваги:
    Дитина має нову іграшку
    Недоліки:
    Дитина фруструється від сопла, яке забивається десь через тиждень. Неекологічність — пластик, пластик і ще раз пластик.
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Матвій! Ми цінуємо вашу думку. Сопло чистити не потрібно, там завжди залишається 1,5-2 см попереднього пластику. Прочищати можна ручку, якщо відчуваєте, що не заходити пластик. У вашому наборі є металева спиця. Відео інструкція з QR коду всередині коробки з ручкою. Якщо дотримуватися правил, то не забуватиметься. Якщо є складнощі, звертайтесь за гарантією до сервісу

• Інна
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Блакитний

Чи то ручка, чи то пластик, але постійно приходиться чистити сопло, користуємось по правилах згідно інструкції. Якість товару погана.

• Продавець  MIR TRENDOFF

Інна! Нам шкода, що ви розчаровані. Але ви завжди можете зв'язатися з нами, якщо є складності в роботі. Ми зв'яжемося з вами для з'ясування деталей

• Продавець  MIR TRENDOFF

Ми не можемо до вас додзвонитися більше тижня. Ви маєте гарантію, там є наш телефон. якщо актуально вирішити питання, звертайтеся, ми допоможемо

• Анастасия П***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Жовтий

Дочка у захваті, дуже сподобалась!

Переваги:
    Легка у використанні
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Анастасия! Неймовірно приємно чути ваші позитивні емоції! Для нас це велика нагорода! А також ви завжди можете звернутися до нас з питань роботи ручки. Велике спасибі за відгук!

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Блакитний

Пластик зовсім не еко - сильний запах, а також ручка від нього димить, тріщить, тіби б'є током, спочатку дитина лякалась.

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Запах стояв на весь будинок, треба малювати біля відкритого вікна
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Наталія! Дуже шкода. У разі несправності необхідно дзвонити до сервісного центру в робочий час, телефони вказані в гарантії та на QR коді в коробочці з ручкою. Від вас не було дзвінків( Усі ручки проходять перевірку із пластиком. На жаль, складно виявити заводський брак за пару хвилин тесту. Далі грає роль вірного використання (дивитися НАШЕ відео). Але ми завжди вирішуємо питання наших клієнтів. Ми зв'яжемось з Вами

• Продавець  MIR TRENDOFF

Пластик дійсно зроблений з кукурудзяного крохмалю, він без запаху, якщо дотримуватися температурного режиму саме для пластику PLA. Ми користуємось нашим пластиком і запаху немає. Ми не можемо зв'язатися з вами, немає зв'язку у вас. Написали вам у вайбер

• Продавець  MIR TRENDOFF

Дивують люди, які не намагалися зв'язатися, з'ясувати в чому справа (можливо дитина не розібралася у правилах або ви не бачили, що вона натиснула), а одразу пишуть гнівний відгук. І немає у клієнта інтересу у вирішенні питання. На дзвінки та смс не реагує

• Михайло Ч***

Все норм)

• Продавець  MIR TRENDOFF

Михайло! Дякуємо за відгук! Ми раді бути вам корисні!

• Валерий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Рожевий

Та шоб я так радів, як дітлахи!!!

Переваги:
    Навіть малеча впоралася.
    Недоліки:
    Отой пластик закінчився... наче... та треба бігти за другою))
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Валерий! Нам дуже приємно усвідомити, що ви залишилися задоволені та вибрали саме наш магазин! Ви завжди можете звернутися до нас щодо роботи ручки або придбання витратних матеріалів.

• Марина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Жовтий

Працює, дякую. Дід мороз втілив мрію моєї принцеси

• Продавець  MIR TRENDOFF

Вітаю, Марина, завжди раді допомогати Діду Морозу.)))

• Елена
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Блакитний

Заправка до ручки вонюча та нормально не плавилась навіть з різним градусом плавлення. Тому пластикову нитку викинули відразу, купили в іншому магазині. Ручкою користуємось, поки працює.

Недоліки:
    Пластикова нитка
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Елена! Ми дуже стурбовані вашим відгуком щодо пластику. Для нас дивно, що пластик має запах. Тому що пластик зроблений з кукурудзяного крохмалю і необхідно робити температуру не більше ніж 190 градусів і вибирати режим PLA. Можливо першого дня запах від нового нагрівального елемента в ручці, але не більше. Від вас ми отримали такий відгук уперше, у інших покупців таких проблем не виникало

• Дмитро Л***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Жовтий

Дякую, швидко зреагували на замовлення, ручка працює ,все добре.

Переваги:
    Швидка доставка
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Дмитро! Дякую за відгук. Якщо виникають питання по роботі ручки, завжди можете звернутися до нас. Ми раді вам допомогти. Бажаємо мирного неба!

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Рожевий

Брала дитині на подарунок - їй сподовбалось, навіть я на вечір залипла. Ціна приємна, якість виробу хороша, продавець після підтвердження замовлення надіслав детальну відеоінструкцію. Задоволена покупкою, в користуванні два тижні

• Продавець  MIR TRENDOFF

Катерина! Дуже дякуємо за те, що ви знайшли час, щоб оцінити нас і написати відгук. Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені!

• Дмитро Р***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Жовтий

Ручка топ, малюють моделюють всі

• Продавець  MIR TRENDOFF

Дмитро! Вдячні за те, що ви приділили час і поділилися з нами своїми враженнями. Величезна радість для всього колективу, що змогли виправдати Ваші очікування.

• Євген Г***

Не купуйте

Переваги:
    Ніяких
    Недоліки:
    Барахло
  • Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Блакитний

Журнал не відповідає зображеному на фото. Отримали маленький з трьома листками, не білого кольору, як на фото. Дитина розмалювала за 10 хвилин, пластик є, малювати не має де.

Недоліки:
    Дитина чекала одне, отримала інше
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Вікторія! Приносимо вибачення. На складі могли помилитись. Ми всі люди. Ваше замовлення від 24.11 Можна нам відразу набрати і ми вислали б за свій рахунок вам журнал та ще й подарунок. Чому одразу не зв'язалися з нами? Ми завжди вирішуємо питання, пов'язані з нашим товаром.

• Олена І***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Жовтий

Дитина взахваті. 3 дні весь вільний час малює. Виникла невеличка проблема з ручкою і продавець дуже швидко її вирішив

Переваги:
    Дитина 7 років швидко розібралася з нею.
    Недоліки:
    Сподіваюсь, що пропрацює довго
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Олена! Дякуємо за відгук! Щиро сподіваємося, що і надалі будемо виправдовувати вашу довіру!

• Аленка Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Рожевий

Сломалась после двух месяцев использования (пользовались бережно)

Переваги:
    Большой набор стержней и трафаретов
    Недоліки:
    Плохо плавит пластик, сломалась через 2 месяца.
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Нам шкода, що ви розчаровані. Але ви завжди можете зв'язатися з нами, якщо ви бажаєте дійсно вирішити питання. У накладній, і на відео інструкції - скрізь зазначені наші телефони! Потрібно чітко дотримуватися інструкцій, перевіряти як дитина користується ручкою, як залишає її на зберігання. Ми зв'яжемося з вами для з'ясування деталей в рабочі години.

• Аленка Г***

Продавец связался со мной и произвел ремонт, пересылка за счёт продавца.

• Олександр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Жовтий

Подарували донечці на ДН, гадав що сама не буде малювати, тільки разом. Однак вийшло що вона сидить сама та займається малюванням, з легкістю змінює пластик, повністю виконує настанови з інструкції))
    По правді кажучи, я гадав що всі таки ручки працюють не довго, але виявилось що саме ця працює вже місяць і дитина в 7 років здатна самостійно нею користуватись!
    Відносився скептично, але тепер можу рекомендувати, прикольна річ!
    Дякую за якісний товар, дитина дуже радіє))!

Переваги:
    Легка в використанні, зрозуміла відеоінструкція
    Недоліки:
    Наразі не виявлено
  • Светлана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: MIR TRENDOFF. Колір ручки: Рожевий

Дочка очень довольна, давно просила такую ручку, но я думала что в 7 лет рано, что не безопасно и сложно, но все оказалось очень просто, она с легкостью сама меняет стержни, сама с удовольствием рисует. Спасибо магазину за быструю обработку заказа. Рекомендую и продавца и ручку) И за подарочек отдельное спасибо)

Переваги:
    Лёгкая в использовании)
    Недоліки:
    Пока не обнаружили
    • Продавець  MIR TRENDOFF

Светлана! Велике спасибі за відгук! Приємно, що в такий скрутний час ми можемо приносити радість! Це важливо! Бажаємо мирного неба!Слава Україні!

• Лілія К***

Скільки кольорів у цьому наборі?