Відгуки покупців про Захисне скло PowerPlant для Nokia 6
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий
Вибачте, але мені прислали якийсь лівий і бракований товар.
Його неможливо нікуди приклеїти.
Одразу насторожило, що стікер для відклеювання плівки один, з однієї сторони.
При спробі зняти плівку зі скла, частина скла відламалась. Виявляєтсья, з однієї сторони є дві плівки, одна зовні, інша всередині з клеєм. При відриві, клей залишається на плівці, залишається голе скло - кусок пластику, який не клеїться абсолютно нікуди. - Вадім З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий
Не подходит для Nokia 6.1 хотя шло в комплекте ! Не знаю теперь где его деть ?
- Петрик С***
фото пришлите. отврестия не совпадают? почему не подходит?
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий
Комплект виявився несумісний. І це при тому, що при підтвердженні замовлення просила переглянути сумісність.
- О л***
Не сумісний із чим? З Nokia 6 чи з Nokia 6.1?
- volkin.colkin3Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий
К Нокии 6.1 неподходит, хотя к нему и предлогается.Это чисто Нокиа 6. При покупке учитывайте.
- Владимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий
Стекло какое то левое ваще, не прилегает по краям, под камеру и динамик вырез на пол стекла. Наклеил посмотрел на это чудовище потом снял сломал и выкинул. Не рекомендую.
- Переваги:
- Недоліки:
- не прилегает ....
- Иван К***
Почти все стекла прилагать полностью не будут, так как у телефона закругленные края.
- volkin.colkin3
Оно и не будет прилагать потому что неродное, а с Нокии 6. А нужно на Нокиа 6.1
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Прозорий
Хто буде купувати, майте на увазі що воно не повністю покриває екран, хитро написано "100% full size, максимально можливе покриття екрану"
Катигорично не рекомендую до покупки! Є, навіть тут на розетці, інші варіанти які покривають набагато більшу площу екрану.- Боднар В***
От це правда. Я також таке купив. Гроші на вітер.
- Валерия
у этой модели телефона скругленный экран. если купит любое другое оно отклеивается через 3 дня, потому что невозможно приклеить края. пожалуй возьму себе это стекло.