Відгуки покупців про Розетка з лічильником електроенергії | енергометр ватметр побутовий Gerui KP-PMB09L, з підсвічуванням дисплея, Blue

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Александр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget Geek

Ще раз перепрошую. Зв'язався з менеджером Олександром. Він допоміг вирішити проблему. Замінили на іншу робочу будову. Спілкування з менеджером на найвищому рівні. Дуже приємно спілкуватися із такими людьми.

• Александр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget Geek

2 месяцев поработал и стал глючить, видимо сдох. Перегрузка не помогло.

Недоліки:
    Деньги на ветер
    • Продавець  Gadget Geek

Доброго дня! Шкодуємо про Ваш негативний досвід, очікуйте, будь ласка, з Вами зв'яжеться менеджер.

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget Geek

Хороший ваттметр , брал для сравнения с более дешёвым . Цену считает отлично пока нареканий никаких .

Переваги:
    Цена , подсветка
    Недоліки:
    Не нашел
    • Продавець  Gadget Geek

• Вадим
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget Geek

Товар соответствует описанию, работает хорошо. Отправили быстро. Продавца рекомендую.

Переваги:
    Работает

• Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Gadget Geek

Все працює чудово, доставили вчасно

Дякуємо за відгук)

• Володимир Д***
    Продавець: Gadget Geek

Дуже задоволений розеткою, хотів її перш за все для відстеження поточної потужності (ПК та під'єднаної до нього перефіріїї), але після початку відключень світла також допомагає відстежувати поточну напругу і частоту після його увімкнення (щоб не бігати до релє щітка). Вбудована батарея зберігає та накопичую інформацю про споживання і при необхідності можна налагодити відстеження витрат, а підсвітка дозволяє без додаткових речей переглянути інформацію вночі, або якщо розетка під'єднана у темному кутку. Доречі коли шукав таку розетку то передивився майже всі пропозиції в Україні і ця модель задовільнила всі мої вимоги.

Переваги:
    Відображення всіх важливих показників, вбудована пам'ять, підсвітка