Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Конструктор 5в1 машина мотоцикл літак гелікоптер бульдозер - гнучкі великі деталі для дітей хлопчиків і дівчаток

Оцінка користувачів 4.94/5
  • AI аналіз відгуків
    66 відгуків:  Позитивний: 94%, нейтральний: 3%, негативний: 3%
    Більшість покупців дуже задоволені цим конструктором, відзначаючи якість, захопливість, великі деталі та універсальність як основні переваги. Дітям різного віку цікаво збирати моделі, особливо у компанії з дорослими. Відзначаються легкість збирання для старших дітей, а для малюків потрібна допомога. Користувачі задоволені співвідношенням ціни та якості, але декілька покупців згадали про складність зборки для молодших дітей чи недостатню кількість гнучких деталей. Загалом продукт вважають чудовим вибором для подарунку або сімейної спільної гри.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Юлия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Playko

Спасибо за такой замечательный конструктор. Мы его пока не открывали - ждет своего часа быть подаренным на день рождения. НО! Это ВТОРОЙ конструктор из этой серии, этого же производителя. Хотя и покупали первый в другом месте.
    Качество отличное! Детали крупные, ребенку 6 лет и больше - отличное занятие для самостоятельного конструирования. Продавцу спасибо большое за цену и быструю доставку!!!
    А к производителю предложение добавлять больше гибких деталей. Ведь в них основной смысл и особенность этой серии конструкторов, а их-то как раз в наборе буквально несколько штук.

Переваги:
    Отличное качество, приемлемая цена
    Недоліки:
    пока не обнаружили
    • Юлия К***

Насчет количества гибких деталей - мы брали желто-черный набор, со строительной техникой. Там гибких было маловато. В этом наборе по фото - намного больше :)

• Ольга Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Playko

Класний конструктор. Дитина 5 років майже все сама складає. Якість супер. Ідея конструктору класна. Рекомендую

Переваги:
    Якість, розмір
    Недоліки:
    Треба розбирати, щоб скласти наступну техніку. Набір деталей тільки для одного виду техніки
  • Степан Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Playko

Гарна якість, 5 в 1, але мені здається що дитині 8 років самій буде складно його складати. Фото інструкцій додав.

Переваги:
    Бокс для зберігання, великі болти, гайки
    Недоліки:
    Для більш дорослих, ніж на 5-7 років
  • Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Playko

Класний конструктор! Дитина і тато в захваті)
    Якісний пластик, якісні деталі. Складні конструкції, цікаво складати. Точна інструкція. Моделі великі за розміром, син з задоволенням потім грається як іграшкою.
    Купляли на подарунок дитині 3 років, сам не складе, але із татом саме то! І сину цікаво, і татові)

• Дмитрий И***
    Відгук від покупця. Продавець: Playko

Гарна іграшка дитина в захваті.

Переваги:
    Яркі кольори приятные тактильный на ощуп.
  • Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: Playko

Интересная штука. Для 5-6леток наверное нужна будет помощь взрослых, но это тот самый момент когда взрослому не меньше, а то и больше нравится игра чем малышу )))

Переваги:
    Универсальность 5-в-1, Бокс дня хранения
    Недоліки:
    Инструкция при первой сборке тяжеловата для восприятия даже взрослому, но в целом всё понятно.
  • Оксана У***
    Відгук від покупця. Продавець: Playko

Передивилась багато видів, цей конструктор виявився найцікавішим. За рахунок того, що деталі великі, то машина із конструктора чи літак виходить величезного розміру. Дуже цікаво для хлопчика. Дитину захопило, корисно те, що можна збирати декілька видів транспорту, розбирати, потім щось нове робити. Гарна упаковка і комплектація. Сервіс також гарний, продавець відправив товар швидко. Рекомендую всім.

• Самойленко Н***

очень понравился ребенку 4 лет и его папе

Переваги:
    отлично
  • Орест К***

Конструктор прикольний, але думаю від 6-7 років

• Яна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Playko

Конструктор очень понравился .
    Продавца рекомендую

• Виталий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Playko

Продавца рекомендую. Товар отличный.

• Оксамитный В***
    Відгук від покупця. Продавець: Playko

Дуже якісний і цікавий конструктор

Переваги:
    На відміну від алюмінієвого: і пальці чисті і гнеться не ламаючись
  • Ольга О***
    Відгук від покупця. Продавець: Playko

Откровенно говоря, ничего особенного от конструктора не ожидала, взяла для разнообразия. Но по факту оказался отличный конструктор!!! С удовольствием собираем с сыном машинки, самолёт, вертолёт. После активной эксплуатации все детали целые. Спасибо!

Переваги:
    Качество
  • Курочкіна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Playko

Чудовий конструктор! Великі яскраві і кольорові деталі. Швидка доставка зі сторони продавця.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не виявили
  • Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Playko

Дуже якісний, класний конструктор! Дякуємо)

• Denis L***
    Відгук від покупця. Продавець: Playko

Папа собрал только (пока) самолет, сын 4 года - сам не соберет, пыталась помочь сестра (10 лет) на 4 ходе инструкции сдалась.
    А так интересная задумка, приятный и пластик и резиновые (гнущиеся) детали.
    Если ребенок усидчив и любит данный вид игры, рекомендую 100%

Переваги:
    Крупность деталей и их качество
    Недоліки:
    для ребенка инструкция не очень понятна
  • Маргарита Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Playko

Хороший конструктор,брала сыну 5 лет,собирает сам,все соответствует описанию.Мы довольны!Рекомендую продавца!

• Сладенко О***
    Відгук від покупця. Продавець: Playko

Дуже сподобався конструктор. Цікавий, яскравий та симпатичний. Ще не всі моделі складали. Так як малий грається деякий час з машинкою чи літаком, який склали за інструкцією. І це ще одна перевага. Так як через деякий час у вас нова іграшка. І знову нова, коли набридне попередня.

Переваги:
    Гарний та цікавий.
  • Татьяна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Playko

Чудовий конструктор, гарна якість, дитині сподобався, донечці 6 років, крутить із задоволенням!
    Магазин хороший, швидке і якісне обслуговування!

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Playko

Це не конструктор. Це - бімба-ракета! Син вперше сказав: "Давай не підемо на вулицю, а будемо гратися у конструктор!". :) Прогулянки мы, звісно, не скасували, але загнати малого додому зараз стало значно легше. :)))

Переваги:
    Якість деталей. Яскравий. Цікавий. Розвиває дрібну моторику та уяву.
    Недоліки:
    Важка для розуміння дитини інструкція. Син не завжди може самостійно закрутити чи розібрати з'єднання (з іншого боку йому 3, а не 5 ).
  • Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Playko

Супер конструктор. Дитина (хлопчик 8 років) у захваті!
    Не мілке, зручне, цікаве.
    Оперативна доставка.
    Рекомендую!

Переваги:
    Гарний зручний конструктор
    Недоліки:
    Не бачу
  • Виталий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Playko

Відмінна якість за свою ціну

• Лисяк І***

Чудово

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Playko

Конструктор рекомендую, якісні матеріали, зрозуміла інструкція, сподобався конструктор і дитині і батькам, моделі виходять великі, цікаво збирати і гратися.

Переваги:
    Якісні матеріали, кейс для зберігання
  • Юрій С***

Все чудово, рекомендую

• Олександр Ш***

Все добре.

• Олена В***
    Відгук від покупця. Продавець: Playko

Рекомендую, если ребенок интересуется техникой.

Переваги:
    Прекрасный конструктор, напоминает из моего детства, но этот ещё и гибкий!
    Недоліки:
    Не заметили.
  • Окса

Конструктор сподобався, гарна якість

• Борис П***

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Playko

Коробка менша за розміра , ніж здавалося. Іграшка виглядає цікаво, побачимо чи сподобається дитині.

Переваги:
    Якість
  • Віталій Б***

Дуже класна іграшка

Переваги:
    Дитя думає
  • Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Playko

Брали на подарунок, дитина в захваті

Переваги:
    Все подобається
  • Светлана М***

Отличный конструктор

• Марина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Playko

Дуже якісний конструктор, великі деталі. Чудовий вибір за таку ціну. Хлопчику 5 років сподобався.

• Максим Д***

Вогонь!

• Полина
    Відгук від покупця. Продавець: Playko

Прекрасная идея и достаточно качественное исполнение конструктора.

Переваги:
    Пока все нравится
    Недоліки:
    Пока не нашли