Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Чай концентрований Dolce Natura Глінтвейн вишневий 50г х 12шт

Оцінка користувачів 4.64/5
  • Відгуки про товар продавця Espresso777
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Espresso777. Фасування: 12. Кількість упаковок: 1

• Міцність

Цікавий смак, насичена вишня, трошки додати інгредієнтів для глінтвейну і саме те шо треба))

• Евгений Ф***

Отличный глинтвейн. Отзывы с описанием алкоголя тут удаляют, так что не могу сказать какой очевидный ингредиент нужно добавить для полного соответствия.

Переваги:
    Вкусно
    Недоліки:
    Дорого
    • Продавець  Espresso777

Дякуємо за відгук! Нехай смакує

• Ірина П***

• Міцність

Купувала неодноразово цей концентрат на колектив - усім сподобався! Звісно, смаки в усіх різні, але хтось додавав більшу кількість води, хтось меншу - кожен отримав свій смачний гарячий напій. В зимові холоди - те, що треба!

Переваги:
    Смачний напій, яскравий смак

Доброго дня, пані Ірино!
      Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук!
      Раді, що вишневий глінтвейн Dolce Natura сподобався вам і вашим колегам.
      Це справді універсальний напій, який кожен може адаптувати під свій смак — це одна з його головних переваг.
      Бажаємо вам приємних моментів із смачними напоями у будь-яку пору року! ))

• Иванова Т***

• Міцність

якщо добавити ще трохи кориці,то взагалі чудово (як на мене)

Переваги:
    швидне приготування
    Недоліки:
    особливих немає

Шановна Тетяна,
      Дякуємо за ваш відгук про концентрат Dolce Natura Чай Глинтвейн вишневий
      Ми раді, що вам сподобалося швидке приготування чаю.
      Ваша порада щодо додавання кориці звучить чудово — це може додати ще більше смаку до напою.
      Ми цінуємо ваші відгуки та сподіваємося, що ви й надалі будете задоволені нашою продукцією.

• Наталія С***

Очень вкусненько!!!

Добрий день. Щиро вдячні Вам за відгук. Мусимо зауважити, що ми постачаємо тільки оригінальну продукцію. Користуйтесь із задоволенням.

• Олена

Мені сподобався. Смак глінтвейну

Добрий день. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару.

• Татьяна Т***

Вкусный, но много химозности
    Слышно травы и вишню
    Для зимы пойдет

Переваги:
    В холодное время года
    Недоліки:
    Химозный вкус

Вітаємо, Тетяна ! Дякуємо за зворотній зв'язок. Смак вишневого сиропу в міру насичений, аромат теж приємний. Концентрат Dolce Natura Чай Глінтвейн вишневий наближений до натурального смаку при додавання більшої кількості води. Також підходить для вживанні як в теплому так і прохолодному вигляді. Бажаємо приємного користування.

• Rainzeno

Интересно, как он может быть химозным, если состав натуральный, за исключением сорбата калия который не имеет вкуса и запаха

Добрий день. Ми завжди стараємося забезпечувати високу якість товару за доступною ціною.

• Юлія Б***

Дуже смачний напій

Дуже раді що Вам до смаку !)

• Евгений С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 12. Кількість упаковок: 12

Смачна штука. Готується легко.

Вдячні за Ваш відгук!

• коваленко ж***

• Міцність

Очень вкусный напиток. Насыщенный вкус. Чувствуется вишня и пряности. Превзошел мои ожидания

• Вікторія

• Міцність

Смачний, насичений, пюрешку після випитого чаю малий доїдає з задоволенням)