Картка Rozetka

Відгуки покупців про Концентрований чай Dolce Natura Обліпиха 50г х 12шт

Оцінка користувачів 4.46/5
  • Відгуки про товар продавця Espresso777
  • Людмила Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Espresso777. Фасування: 12. Кількість упаковок: 1

Чай не чисто обліпиховий, а з додаванням кореня імбиру та кориці. Колір не дуже гарний. Пить можна але я не задоволена смаком!

Переваги:
    Пить можна.
    Недоліки:
    Незадоволена смаком, негарний колір, також сюрприз корінь імбиру та кориця.
    • Продавець  Espresso777

Доброго дня, Людмила! Шкода, що вам не дуже сподобався смак і колір. Так, всі чаї вітамінні, з домішками. Додамо це до опису

• Ольга

Дуже смачний чай - як свіжа обліпиха з цукром

Переваги:
    Корисний та вітамінний чай, пакету навіть на 2-3 чашки вистачає (не дуже люблю солодюще)
    Недоліки:
    Як на мене дуже солодкий, тому пакет на 2 чашки чаю роблю
    • Продавець  Espresso777

Дякуємо за відгук :) Так, чай дійсно солодкуватий та розрахований на об'єм 350 мл орієнтовно

• Смотрова А***

Швидко привезли

Переваги:
    Супер смачний
  • Дар'я Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 12. Кількість упаковок: 12

Не сподобався чай. По-перше, дуууже солодкий, не відчувається кислинки обліпихи взагалі. По-друге, є кориця, хоча у складі не вказана. Коли вибирала чай, навмисно шукала, щоб без неї. Хто знає, що ще понадодавали і не вказали

Допиває хлопець

Недоліки:
    Занадто солодкий. Є кориця
  • Анна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 12. Кількість упаковок: 12

Смачний , але є один великий мінус-у складі не вказана кориця. Тож тим , хто як і я не дуже любить корицю-не раджу. Смак кориці дуже виражений

Доброго дня, пані Анно.
      Дякуємо,за ваш відгук та покупку!
      Ми цінуємо, що поділилися своїми враженнями. Уточнимо, що у складі продукту кориця дійсно присутня як натуральна спеція, тому її аромат може бути більш вираженим. Ми врахуємо ваше зауваження та передамо його виробнику для можливого покращення маркування.
      Дякуємо, що обрали продукцію Dolce Natura та приділили час зворотному зв'язку!

• Ірина І***

• Міцність

Чай з яблучного пюре і трохи обліпихи. Не сподобалося

Недоліки:
    Мало обліпихи

Шановна Ірино, доброго дня!
      Дякуємо за Ваш відгук та вибір продукції Dolce Natura.
      Нам дуже шкода, що концентрат «Чай Обліпиховий» не виправдав Ваших очікувань.
      Хочемо звернути увагу, що в рецептурі цього продукту дійсно використовується поєднання фруктового пюре та обліпихи — це робиться для балансу смаку й природної консистенції концентрату. Проте Ваше зауваження щодо кількості обліпихи ми обов’язково передамо у відділ розробки продукції.
      Ми цінуємо кожен відгук, адже він допомагає нам покращувати якість наших товарів.
      Якщо у Вас виникнуть будь-які додаткові запитання або пропозиції — з радістю допоможемо!
      Дякуємо за зворотний зв’язок та довіру до нашої продукції!

• Павло Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 12. Кількість упаковок: 12

Насичений смак, гарна ціна. Але дуже солодкий. Хоча я все люблю пити з цукром, для мене він надто солодкий

Переваги:
    Недоліки:
    Дуже солодкий

Павле, дякуємо за ваш відгук і чесну оцінку!
      Раді, що вам сподобався насичений смак та ціна нашого чаю Dolce Natura Обліпиховий.
      Щодо солодкості — ми обов’язково врахуємо ваше зауваження, щоб надалі зробити смак більш збалансованим.
      Бажаємо приємних і смачних чайних пауз кожного дня!

• Дария З***

Смачний

Переваги:
    Корисний

Даріє, дякуємо за відгук!
      Приємно чути, що чай Вам смакує та ще й приносить користь.
      Нехай кожна чашка дарує тепло і гарний настрій!

• Олександр Р***

Чай смачний.

Переваги:
    Не приторний
    Недоліки:
    Хочеться ще

Дякуємо за ваш відгук, Олександре!
      Раді чути, що вам сподобався чай Dolce Natura Обліпиховий. Його збалансований смак без зайвої солодкості дійсно робить його особливим.
      Сподіваємося, що кожна чашка приноситиме вам задоволення!

• Сергей

• Міцність

Уже не первый раз приобретаю этот чай

Переваги:
    Чудесный вкус и аромат

Шановний Сергію,
      Дякуємо, що обираєте Dolce Natura знову і знову!
      Ми дуже раді, що вам до вподоби чудовий смак та аромат нашого обліпихового чаю.
      Ваші слова — це найкраща нагорода для нас.
      Ми прагнемо забезпечити вас якісною продукцією, яка приносить задоволення!)

• юля С***

Гарний смачний чай!

Доброго дня, Юля!

Дякуємо Вам за позитивний відгук!
      Ми раді, що Вам сподобався наш чай Dolce Natura з обліпихою.
      Ваші коментарі надихають нас на подальше вдосконалення та створення смачних і корисних продуктів.

• Ольга Л***

Якісний товар,швидка доставка..Дякую

• Ірина П***

• Міцність

Чай дуже сподобався. Ароматний, насичений смак. Те, що треба з настанням холодів. Беру вже втретє на колектив, поки є знижка ;)

Переваги:
    Смачно і, сподіваюся, корисно

Добрий день, Ірина.
      Дякуємо за відгук та високу оцінку ТМ Dolce Natura.
      Ваші слова надихають нас, бути кращими.
      Хай смакує!)

• Олена

Сподобалось

Добрий день, Олена.
      Щиро вдячні за відгук та вибір Dolce Natura .
      Ваш відгук надихає нас бути кращими!)

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 12. Кількість упаковок: 12

Чай в принципі не поганий якщо виключно для себе. Пригостити або заварити в чайнику не дуже, колір зовсім не гарний, таке гостям не запропонуєш. Ну і як на мене забагато кориці, про що на пакуванні взагалі не сказано. Я наприклад унмкаюаю напоїв з корицею. Для мене це важливо. Якби знала, - вибрвла б іншу марку

Переваги:
    Обліпиха
    Недоліки:
    Кориця

Добрий день, Наталія.
      Дякуємо за відгук та оцінку нашого товару,
      у нас великий ассортимент , тож можливо вам буде більш до снаги інший чай ТМ Dolce Natura.
      Будемо чекати нові відгуки від вас про наші товари,
      Вдалого дня!)

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Cup of Coffee. Фасування: 12

Дуже насичений смак імбиру. Смачно, на холодну погоду саме те, зігріває, але очікувала більш обліпиховий.

• Продавець  Cup of Coffee

Дякуємо за Ваш відгук! З радістю чекатимемо на Вас знову)

• Олександр

Буду брать ще :)

Добрий день. Щиро вдячні Вам за відгук. Мусимо зауважити, що ми постачаємо тільки оригінальну продукцію. Користуйтесь із задоволенням.

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 12. Кількість упаковок: 12

Такий як на заправках, не погано

Доброго дня. Дякуємо, що обрали продукцію бренду Dolce Natura та знайшли час для відгуку. Приємного користування!

• Катерина Л***

Смакота!

• Иванна Д***

Сподобався чай, насичений, хороший

Добрий день, Іванна! Дякуємо за відгук. Щиро раді, що Вам до вподоби

• Роман М***

Дуже смачно!

Роман, ми вдячні за Ваш відгук!

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 12. Кількість упаковок: 12

Чай обліпихово-імбирний, почитайте склад перед купівлею.

Смак імбиру відчувається ДУЖЕ яскраво, хто не полюбляє саме імбир - може не сподобатися.

Я очікував чай саме чисто обліпиховий і не читав опис, це моя провина, але! Коли чай називається ОБЛІПИХОВИЙ і на малюнку обліпиха, то очікуєш що він буде саме такий, а не з гостринкою імбиру.

Пити можна, реально смачно, до імбиру я /- нейтральний, але не очікував його тут відчути на смак.

Переваги:
    Смак наче щось заказав у кафе/ресторані, короче норм.
    Недоліки:
    Імбир
    • Олена Б***

Дуже дякую за відгук. Хотіла замовити цей чай, але не люблю імбир.

• Ваня Д***

Вкусный чай, купил 2 коробки

Переваги:
    Вкус
  • Романа З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 12. Кількість упаковок: 12

Смачний, ароматний та корисний напій.
    Дуже сподобався.

Переваги:
    Зручна упаковка, дозовані порції, добра ціна
  • Дмитро Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 12. Кількість упаковок: 12

Очень вкусный чай. Рекомендую. Стоит своих денег.

• literrra84

• Міцність

сподобався чай. Беру перший раз цієї фірми. То саме цей смак дуже мені зайшов. Трошки гостренький, кисленький в міру і не дуже солодкий. Класний, хочу ще замовити. Дякую розетці що гарно і компактно запаковали мої чаї.

Переваги:
    смачний. В міру солодкий. Не набридає. Адекватна ціна. Гарне упаковання.