- Ілона Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже задоволені газонокосаркою, гарно косе траву різної висоти, дуже швидко, малий розход бензину.
- Переваги:
- Малий розход бензину, зручна в використанні, якісна
- Трошин Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Я задоволеняй, рекомендую.
- Переваги:
- В порівнянні зі старою косаркою легко запускається, металічний корпус, боковий викид користуюсь ним коли кошу великі буряни, великий запас потужності з бурянами но коліно справляється)))
- Недоліки:
- Злітає пластикова насадка для бокового викиду коли чіпляється за щось, з дивним легким смиканням вмикається привід на колеса.
- Трошин Ю***
Також злітає боковий кожух, але гадаю що це конструктивно задумано інакшеб вирвало кріплення. З посмикуванням привду коліс при початку руху теж трохи дратувало, але за рік користування посмикування зменшилось. В загалом дуже задоволений косаркою, заводиться завжди з першого разу, досить потужна кошу інколи траву і по коліна. Рекомендую!
Представник постачальникаДоброго дня Юрій,
Раді, що Вам сподобалася наша газонокосарка. Дана модель одна з найкращих за співвідношенням ціни та якості.
- ВалерийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Косарка супер, економна, потужна, надійна, рекомендую.
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добрий день! Косарка чудова , але з ким я можу звʼязатися на рахунок замовлення ? 24 червня мені вислали газонокосарку , вчора склала її , але немає деталі для мульчування (та , що закладається ззаду газонокосарки , а не збоку).
- Юра
посиланняось бот
Представник постачальникаЮлія, доброго дня,
Дякуємо за вибір Husqvarna. У більшості моделей газонокосарок набір для мульчування поставляється окремою позицією і не йде в комплекті. Для цієї моделі підходить артикул 5980180-01 BioClip комплект до LC 151S. На даний момент в Україні на складі цей набір відсутній, але якщо він необхідний для Вашої роботи, то ми можемо замовити його для Вас.
- Ваня В***Продавець: Rozetka
Косілкою задоволений , косить даже бурян висотою 30 см. Працював один раз недолік тільки важко іде на зад.
- Переваги:
- Потужна, самохідна.
- Недоліки:
- Немає заглушки для мульчування, важко котити на зад.