Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Фотоапарат миттєвого друку дитячий полароїд цифровий з термодруком іграми селфі відеокамера Full HD для дітей з принтером картою памяті набір подарунковий з папером фломастерами 3в1 подарунок для дівчинки ведмедик OnePro Рожевий 73433

Оцінка користувачів 4.35/5
  • Богдан С***

Дополняю отзыв
    Полное несоответствие написаному от товара

1- карта памяти 32 гб не поддерживается (фотоапарат тупит и выключается) - карту брали с похожего устройства но без мгновенно печати
    2- камера от 3 до 8мп
    3- полное несоответствие

Розетка - примите решение на счет данного товара, обман покупателя.

Недоліки:
    Все сплошной недостаток
  • Богдан С***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Рожевий

Товар не соответствует главным фото на странице, зачем обманывать покупателя, очень разочарован

• Станіслав В***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Рожевий

Довелось купувати окремо карту пам'яті бо без неї нічого не працює(

Але сам фотоапарат працює добре, треба тільки папір знайти бо швидко закінчується.

Переваги:
    Непогана іграшка, дитина задоволена
    Недоліки:
    карта пам'яті не працює. Кол вставляєш в фотоапарт він просто зависає, ноутбук її взагалі не бачить.
  • Александр
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Синій

Хороший фотоаппарат, но до того момента пока бумага в комплекте не закончится.
    Покупал разную бумагу кассовую и снимки очень бледные получаются.
    По моим наблюдениям в комплекте более плотная бумага была.

Переваги:
    Хорошо работает с бумагой в комплекте
    Недоліки:
    Снимки очень бледные при печати с другой кассовой бумагой
    • Продавець  kidsDM

Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Синій

Класна іграшка для дитини. Син з 2 років отримав фотоапарат, дуже любив ним фоткати, на 4 роки вирішили подарувати цей, з друком фото. За перший же вечір віддрукував один рулон паперу. Дитина в захваті. Але що будемо робити, коли закінчиться другий рулон, поки не знаю…

Переваги:
    Цікава іграшка, якісна зборка, зручно в руці, інтуїтивно зрозуміле управління навіть для дитини 4 років
    Недоліки:
    2 рулони паперу для друку в комплекті - це замало.
    • Продавець  kidsDM

Доброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук. Це допомагає нам стати кращими! Чековий папір можна придбати в магазинах канцелярії.

• Неля
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Рожевий

Через 3 дні вийшли з ладу динамік і мікрофон. Низька якість цифрових фото навіть на вищих налаштуваннях.
    Друкує прикольні фото на термопарері, це дуже цікаво дитині.

Переваги:
    Фото
    Недоліки:
    Низька якість збірки і цифрових фото
    • Продавець  kidsDM

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Синій

Чудово, відповідає опису. Дитина в захваті.

• Продавець  kidsDM

Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!

• Любовь Ш***

Чудовий подарунок для дитини

Переваги:
    простий у використанні,на довго вистачає батареї
    Недоліки:
    не знайшла
    • Продавець  kidsDM

• Александр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Синій

Фотоаппарат хороший,но одноразовый получается, так как бумагу под него найти не могу, продавец тоже не знает какую бумагу надо. На стандартной кассовой бумаге снимки бледные получаются.
    Уже три вида бумаги покупал, но всё не то

• Продавець  kidsDM

Доброго дня! Дуже шкода, що Ви отримали негативне враження від придбаного товару. Розмір чекового паперу має бути 55х25, максимум 57х25. Фотоапарат друкує термодруком, тому з кожним наступним друком, фото мають бути кращі.

• Олена Т***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Синій

Фотоапарат прикольний, купили дитині на день народження, дуже сподобався особливо дорослим

Переваги:
    Друкуються фото

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Рожевий

Купувала на подарунок. Дитина дуже задоволена. Ігри досить елементарні і трішки не зручно в них грати. А безпосередньо фото та відео чудові) зручно що є карта пам’яті, і можна зберегти. І те що папір дешевий і можна докупити. Дякую!

Переваги:
    Фото відео прекрасні.
    • Продавець  kidsDM

• Лиза
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Рожевий

Чудовий подарунок для дитини (6 років). Одразу опанувала інтерфейс і в захваті від фотоапарату. Однозначно рекомендую

Переваги:
    Моментальний друк (чорно-білий) але хорошої якості. Ігри, можливі ст і знімати відео і зберігати фото і відео на карті памʼяті. Зрозумілий інтерфейс для дітей

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Рожевий

Камера потрясающая! Она снимает фото и видео, которые сразу сохраняются на карту SD (она уже есть в комплекте). Так же там можно слушать музыку и играть в игры. В камере можно переключать языки, так что русский там тоже есть. Видео снимает в 1080 :) для печати подойдёт любая вековая бумага которую можно найти в любом магазине. Супер подарок

Переваги:
    Крутая детская игрушка и не только
    • Продавець  kidsDM

• Юлия Р***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Рожевий

Отримали вчора. Трохи підзарядили, щоб перевірити. Зробили фото, роздрукували - працює. Якість як для дитячого фотоапарата непогана. Але поставили потім дозарядитися на усю ніч. Пройшло десь годин 12 з зарядки - набрало 2 палички. Питання: це нормально? скільки повинен заряджатись фотоапарат до повної батареї?

Переваги:
    Крута іграшка, дорослі також залипли
    Недоліки:
    Підозріло довго заряджається
    • Продавець  kidsDM

• Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Рожевий

Комплектація, цілісність - все в нормі. Рекомендую для дитини 4-х років. У захваті. Розібралась швидко. Доставка варта довіри!

Переваги:
    Дизайн, легкість у користуванні.
    Недоліки:
    Якщо нерівно відірвати аркуш з фото, то може "зажувати"
    • Продавець  kidsDM

• Остап Р***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Синій

Это просто волшебно! Хоть и не ожидали от этой покупки чего-то невозможного, но прям очень хорошо. А для ребёнка игрушка будет лучше чем мобильник. Печатает быстро, сохраняет все фото на карту. Очень понравился комплект поставки. Там и карта памяти, куча бумаги, даже фломастеры. Доставка быстрая в пункт выдачи. Спасибо!

Переваги:
    Отличная покупка для ребёнка.
  • Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Синій

Очень быстрая доставка. Заказывала максимальный набор. Классный фотоаппарат , достаточно хорошее качество фото на экране , фото, которые печатает тоже вполне хорошего качества . Можно делать фото и они сохраняются на карте , а можно и сразу их печатать . Очень довольна покупкой - это будет подарок на 7 лет сыну. В комплекте идет карта памяти, 3 рулона бумаги и фломастеры.

Переваги:
    Отличная покупка, мы довольны.
  • Шматько О***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Синій

Классная игрушка и фотоаппарат. Снимает видео, делает фото, можно распечатать. Бумага подошла от чекового принтера. Отличный вариант подарка для детей.

Переваги:
    Отличный детский фотоаппарат, которым будем интересно и взрослым.
  • Оля К***
    Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Колір: Рожевий

Брали на подарунок дівчинці 7років. Забавка дуже крута, фотки виходять дуже прикольні. Також можна знімати відео хорошої якості. Фото можна друкувати відразу а можна пізніше. Прикольно що друкує на звичайному термо папері (рулон коштує 20грн). В комплекті дали 3 рулончики, карту памяті на 8гб та фломастери. Дякую за швидку доставку.

Переваги:
    Класна ідея для подарунку дитині
    • Марина Ю***

Подскажите, пожалуйста, где брали рулон?

• Продавець  kidsDM

• Tatjana L***
    Продавець: kidsDM. Колір: Синій

В комплекті немає чохла або якогось футляру для зберігання та транспортування

Переваги:
    Чудовий подарунок для дитини. Якість фото гарна. З одного рулону (а їх три у комплекті) виходить дуже багато фотографій. Якісний корпус. У комплекті є зручний шнурок, щоб можна було носити фотоапарат на шиї. Донька користується вже другий тиждень, недоліків в роботі не виявили.
    • Продавець  kidsDM