- Мирослава В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава просто супер! Дуже приємно було потрапити на велику знижку до 21-ї річниці Розетки — ціна вийшла мегавигідна. Кавомашина варить з цих зерен ідеальний, ароматний лате з густою пінкою. Якість супер, дякую за таку круту акцію!
- Переваги:
- Чудова ціна по акції, насичений смак і аромат, ідеальна пінка.
- Недоліки:
- Немає, все супер!
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Ок
- Щербина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Очень приятный на вкус кофе. Ароматный. Мне очень нравится. Рекомендую.
- Переваги:
- Аромат, вкус!
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо, що обираєте наш продукт L'OR, вдячні за вашу лояльність!
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 200
Смачна кава
- Виктор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Добре!
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Сподобалося
- Переваги:
- Сподобалося
Гармонійний
Помірна
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 200
Чудова. Кава. Взяв по гарній акції. Коли отримав товар зрозумів, чому така низька ціна, тому що закінчується термін придатності. Але смак кави чудовий. Раджу
- Переваги:
- Відмінна кава
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Ранее брал этот кофе и он был очень хороший. Взял по скидке сей. Попался горелый. И на запах и на вкус. Не зря скидка
Представник постачальникаДоброго дня. Нам дуже шкода чути, що вам не сподобалась кава. На підприємствах Якобз Дау Егбертс здійснюється контроль якості кожної партії готового продукту, наша мета - надати нашим споживачам тільки продукцію найвищої якості. В разі скарг ви можете звернутись на нашу безкоштовну інформаційну лінію для споживачів для проведення детальної перевірки
- Наталья Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава смачна. Рекомендую
- МайяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Найкраща кава!!!
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
- Виктория Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава дуже смачна, купуємо не один рік. Рекомендую.
- Переваги:
- Смачна
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава супер
- Переваги:
- Ароматна та дуже смачна
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Добрий смак
- Переваги:
- Класична кава
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Якість, швидка доставка - всім задоволені
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Дуже смачна кава. Без гіркоти, для поціновувачів не сильно міцної кави.
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Дуже смачна
- Переваги:
- Дуже смачна
Представник постачальникаДобрий день, дякуємо за відгук
- Валерія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Дуже смачна, якісна кава. Дякую.
Представник постачальникаДобрий день, дякуємо , що обираєте L'OR Crema Absolute Classic
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава дуже ароматна и м'яка на смак. Дякую за швидку доставку. Буду купувати ще.рекомендую як дуже хорошу каву.
- Переваги:
- Дуже сподобалось.
- Недоліки:
- Немає.
Представник постачальникаДобрий день, дякуємо за відгук
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 200
Ти тільки вдихаєш це вугілля аж закашлюєшся. Або це кава для реально поціновувачів, або мені теж попалась невдала пересмажена партія. Це неможливо пити, навіть з молоком
- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Вугілля а не кава
Незбалансований
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава дуже смачна, не пересмажена, смак ніжний, кремовий. Нашій сім'ї сподобалась усим
- Переваги:
- Смак
- Мария Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Якісно!!!
- Лариса Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава L’OR має насичений аромат і гармонійний смак. Відмінна якість та приємний післясмак — чудовий вибір для щоденного задоволення. Купую не вперше. Раджу до покупки.
- Недоліки:
- Ціна, навіть по акції, трохи зависока.
Представник постачальникаДобрий день , дякуємо за відгук та те ,що обираєте L'OR
- Ніна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 200
Мені подобається. Смачна кава. Беру постійно.
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава гарна, давно її купую, ціна правда стала трохи занадто, як що є знижка можна купляти
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 2000
Раніше брала ця каву, смак був не вау але для кавомашини було більш менш ок. Але останні замовлення просто розчарували - смаку кави нема від слова зовсім - просто чорна, гірка пересмажена жижа. Неможливо пити просто заварюючи звичайним методом, а навіть з кавомашини чи з молоком. Просто жахлива якість. Не рекомендую купувати
- Переваги:
- Найгірша кава яку я тільки купувала
- Недоліки:
- Ця кава - суцільний недолік
Незбалансований
- Валерий Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Дуже добра кава.Постiйно ii замовляю.
- Переваги:
- Насичений вкус та аромат
- Недоліки:
- Швидко зростае цiна
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 500
Кава дуууже смачна! Купуватиму ще, але тільки по акції!
- Недоліки:
- Без акції дорогувато, як на мене.
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
До війни постійно цю каву купували і для дома, і на роботу. Але за останній час вона подорожчала в 3-4 рази. Перейшли на іншу. Але у червні купили знову і дуже розчаровані. Кава перепалена, навіть підмішати з іншою не допомогло. Прийшлося викинути. Краще не ризикувати і купити щось дешевше і набагато якісніше.
- Переваги:
- Немає.
- Недоліки:
- Перепалена.
- Чулакова И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Хороший кофе, ароматный и мягкий, без кислинки.
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Не погана, приємний смак
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Это что угодно, только не L’OR . Слабый вкус, крепости нет, аромат еле выражен. Почему испортился любимый кофе непонятно, при покупке вне Украины - кофе супер. Попадая к нам превращается в мусор. Загадка...
- Переваги:
- ни одного
- Недоліки:
- всё
Простий
Не виражена
Представник постачальникаОксана, доброго дня. Нам дуже шкода чути, що вам не сподобалась кава. На підприємствах Якобз Дау Егбертс здійснюється контроль якості кожної партії готового продукту, наша мета - надати нашим споживачам тільки продукцію найвищої якості. В разі скарг ви можете звернутись на нашу безкоштовну інформаційну лінію для споживачів для проведення детальної перевірки.
- Валентина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 2000
Бомба кава
- Юрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Беру 2 раз этот кофе по акции,в ценовом диапазоне до 1200грн лучший для меня,насыщенный вкус,в меру крепкий
- Переваги:
- Вкус
- Недоліки:
- за цену по акции нет
Гармонійний
- Наталя З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Кава як кава, до Lavazza не дотягує
- Катерина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Загальна вага: 1000
Замовляю не перший раз,Завжди задоволені якістю кави та роботою Розетка.Дякую.
- Переваги:
- Збалансований та насичений смак