Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Площинний секатор Fiskars Solid P121 (1057160)

Оцінка користувачів 3/5
  • Олег В***

Хороший товар.

Переваги:
    Чудово працюють
  • Дмитро Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Барахло. Невартує витрачених грошей! Навіть не здатне для нормального зрізу троянд. Механізм блокування лез, заскакує в процесі різки. Повинен був йти в подарок до коплекту з Гілкорізом середнім Fiskars PowerGear L74, оскільки я замовляв як коплект, а вийшло так, що ще окремо за нього заплатив гроші. Не раджу нікому.

Переваги:
    Барахло. Невартує витрачених грошей! навіть не здатне для нормального зрізу троянд
  • Іван П***

Добра річ

• Олексій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Різні в мене були секатори, але такого чуда ще не було. Взагалі не зрозуміло для чого він потрібен... По суті витягнувши його з упаковки він одразу ж почав підминати...леза просто розходяться і він взагалі не ріже. Упаковка звісно ж пошкоджена бо треба ж було якось його дістати тому назад його вже по гарантії прийняти не захочуть...просто хлам!!!

Переваги:
    як для фірмового то їх просто немає
    Недоліки:
    складно взагалі назвати це секатором...і це Fiskars...просто шок!!! товар як за 50 грн зроблений
  • Борис Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Плохое качество, есть дефект на лезвии. Бумагу мнет, а не режет.

• Олександрович Ю***
    Продавець: Rozetka

В шоке від секатора цього бренда, три секатора в наявності один помер. Куплю шось краще , перша обрізка роз і метал помятий . Звичайний Китай і то краще. Краще б дві пари інших купив

Переваги:
    Не має
    Недоліки:
    Метал гірший за дешеві секатори
  • ЯК
    Продавець: Rozetka

Не можу рекомендувати секатор. Часто при роботі фіксатор самовільно опускається і доводиться його щоразу розблоковувати. Доволі часто залипає (принаймні суттєво частіше за старі радянські секатори ноунейми).

Недоліки:
    Незручний фіксатор
  • Діма Л***
    Продавець: Rozetka

Не для товстих гілок(до 5-7 мм), якщо спрабувати зрізати гілку діаметром близько сантиметра сікатор її просто "закусує". Леза гострі, ручки з пластику та при інтенсивні роботі починають вислизати з рук.