Відгуки покупців про Машинка перекрут на радіокеруванні з браслетом управління рукою всюдихід трюковий 33 см Салатовий (2625505)

Оцінка користувачів 4.31/5
на основі 133 відгуки
  • Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Дитинство незабутнє

Машинка класна. Малий у захваті. Продавець надійний, всі моменти вирішуються оперативно. Рекомендую!

Переваги:
    Іграшка також для тата
  • Оксана П***

Ціна-якість збалансовані. Все супер

Переваги:
    Керованість, швидкість, дальність керування
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Зоряна П***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Машинку було куплено на подарунок, сподобався дитині і дорослим!
    Окреме дякую за швидку доставку та уважність до клієнтів

Переваги:
    швидка
    Недоліки:
    не виявлено
    • Продавець  LikePrix

• Катя С***
    Відгук від покупця. Продавець: Дитинство незабутнє

машинка крутезна,як то кажуть 10 із 10)

Переваги:
    легка в керуванні
  • Юрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET

Ви підер-си.я вибирав 2години по параметрах які мене цікавили,і вибрав цього продавця ,прийшла машинка не така як на фото у продавця,на 10 см менша заявленої довжини,як я розумію усі параметри написані від фанаря .не рекомендую і остерігайтесь нечесних продавців.фото не завантажилось тому я зробив скрін з інтернету того що вони мені прислали.

Переваги:
    Одне з достоїнств ,вона працює
    Недоліки:
    На 10см менша ,не та модель що на фото
    ЗЗ
  • Влад П***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Все дуже чудово, мені сподобалося. Певен, дитині теж сподобається.

Переваги:
    Якість зборки, швидкість руху,
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  LikePrix

• Анастасия К***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

очень понравилась покупка, брали чтобы играть с котом) кот играет - цель достигнута :)

Переваги:
    машинка отличная!
    Недоліки:
    пока не нашли
    • Продавець  LikePrix

Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Дмитрий С***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Машинка супер. Едет достаточно быстро. По перессеченной местности едет уверенно.
    Малой доволен. Играется с удовольствием.

• Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: DIGOS. Колір: Червоний

Загалом склала непогане враження після розпаковки, якби не зламалася б одразу. Тепер маю головний біль знайти десь таку ж пластикову шестерню приводу колеса (там їх 4 пластикових на пару коліс) і замінити. Або взагалі викинути у сміття. Нажаль позитивних вражень мало. Прийшла з повністю розрядженим акумулятором (5-ть годин чекати, щоб його рарядити).

Переваги:
    Швидко обробили і доставили замовлення.
    Недоліки:
    Зламалася в першу ж годину: відлетіли два зуби в шестерні приводу колеса. Повністю розряджений акумулятов з коробки. Дуже мала ємність акумулятора.
    • Продавець  DIGOS

Доброго дня Олександр, так акумулятор може сісти протягом періоду зберігання на складі. Його заряджають для перевірки машинки перед відправкою, звісно що того заряду вистачає щоб тільки перевірити іграшку. Перед використанням потрібно зарядити акумулятор, він заряджається протягом 1 години. Ємності акумулятора вистачає на 20-30 хв. Стосовно зламаних шестерень, не зрозуміло як вони зламались, тому що щоб вони зламались потрібно міцно тримати іграшку за колеса і натискати пуск тим самим не давати прокручуватись колесам. Іншого способу зламати машинку ми не бачимо. При бажанні зламати можна все.

• Заводовский С***
    Відгук від покупця. Продавець: Дитинство незабутнє

По началу машинка была супер, но после 3 месяцев перестал работать один из двигателей, теперь она не так быстро едет и совсем недолго

• Продавець  Дитинство незабутнє

Сергій, доброго дня, у нас Ви завжди можете відремонтувати іграшку( деталі безкоштовно)

• Денис В***

Проблему вирішено

Після отримання, зарядки акумулятора та встановлення батарейок в пульт спробували кнопку Transformation. Нажаль автівка зависла в положенні недотрансформованому.
    - Що з цим можна зробити?
    - Чи можна її повернути?
    - Чи можна її обміняти на не браковану?

Переваги:
    блищить
    Недоліки:
    не працює
  • Виктория А***

нужно сразу докупать 2 батареечки АА

Переваги:
    Машинка хорошая, резвая, летает как по квартире, так и по улице. Зашла и на 29 лет и на 2 года - все в восторге.
    Недоліки:
    немного неотзывчивый пульт управления, машинка реагирует с легкой задержкой, но не критично
    • Продавець  LikePrix

• Роман

Хороший магазин, рекомендую!

• Продавець  LikePrix

Доброго вечора Роман. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Іграшка супер, дитина повністю задоволена!

Переваги:
    Гарна якість
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора Андрій. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Айтен Г***

Машинка якісна, обслуговування відмінне. Рекомендую

Переваги:
    Обслуговування

• Станислав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Якісний товар. Продавець доставив машинку вчасно. Дитина в захваті від іграшки. Рекомендую!

• Продавець  LikePrix

Доброго вечора Станіслав. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Алена
    Відгук від покупця. Продавець: Дитинство незабутнє

Малика очень быстрая, ребёнок доволен. Покупали мальчику на ДР 5 лет.

Переваги:
    Качество топ
  • Елена О***

все работает, дети довольны

Переваги:
    быстрая
    • Продавець  DIGOS

Доброго дня Олена. Дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Бажаємо щоб всі Ваші покупки приносили Вам тільки радість. З повагою команда магазину, DIGOS!

• Александр Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: OkSer. Колір: Синій

Это просто ужас. Купили ребёнку на Новый Год. Проехала ровно минут 10. И все…
    Больше ее ничего не привело в чувства.
    Акаммулятор заряжали. Не нечто не реагирует.
    У ребёнка истерика. Испорчено все праздничное настроение. Не машинка, а одно расстройство. Деньги как в мусорку+ Расстроенный ребёнок.

• Продавець  OkSer

Доброго дня! Ми зв'яжимося з Вами для врегулювання питання!

• Артем В***
    Відгук від покупця. Продавець: OkSer. Колір: Червоний

Машинка вроде ничего, но аккумулятор мало того, что малоемкий. 4.8в 540мА, так ещё пришел не рабочий, одна банка нерабочая. На носу новый год, времени менять нет - пришлось допиливать напильником, и ставить батарею 18650 с платой повышения напряжения до 5 в, и платой зарядки. Комплектный аккумулятор заряжается от usb зарядки, но прежде его нужно вытащить отсоединив штекер и открутив 2 болта. Ребенок с таким может не справиться сам. После модернизации зарядка идёт от микроюсб выведенного наружу для удобства. Теперь аккум примерно на 1500-2000 мА. В общем аккум нужно сразу проверять на почте.

• Катя К***
    Відгук від покупця. Продавець: OLVO. Колір: Синій

Машина супер, ребенок довольный.
    Доставили вовремя без задержек.

• Продавець  OLVO

Уважаемая Екатерина!! Благодарим Вас за отзыв для нас это очень важно!! Всегда рады видеть Вас у нас в магазине!! Желаем хорошего дня и отличного настроения!!

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: OLVO. Колір: Синій

Машинка классная, связались разу, доставили на следующий день.
    Предупредила, что беру на подарок. Коробка целая, все супер. Спасибо.

Переваги:
    Большая
    • Продавець  OLVO

Уважаемая Юлия !!! Благодарим Вас за отзыв для нас это очень важно и так же благодарим ,что выбрали наш магазин в котором всегда рады Вас видеть!!! Желаем хорошего дня и солнечного настроения!!

• Яна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: OLVO. Колір: Синій

Магазин сработал быстро, все прислали вовремя. Ребенку машинка понравилась, работает. Аккумулятор в комплекте

Переваги:
    Все работает
    Недоліки:
    Пока не обнаружили
    • Продавець  OLVO

Уважаемая Яна благодарим Вас за отзыв для нас это очень важно!! Желаем хорошего дня!! Всегда рады видеть Вас у нас в магазине ))

• Владимир У***
    Відгук від покупця. Продавець: Unique. Колір: Червоний

магазин рекомендую компитентный персонал быстро связались быстро отправили молодцы

Переваги:
    на подарок зачет дети рады
    • Продавець  Unique

Спасибо за отзыв, Владимир! Пусть дети играют с удовольствием!

• Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: OLVO. Колір: Синій

Машинкою задоволені, прийшло все вчасно

• Продавець  OLVO

Уважаемый Александр благодарим Вас за отзыв для нас это очень важно!! Желаем хорошего дня всегда рады видеть Вас у нас в магазине!!

• Денис З***
    Відгук від покупця. Продавець: TECHNOBRAMA. Колір: Синій

На первый взляд машинка резвая, ездила хорошо. Но не прошло и недели как перестала ездить. Поскольку выкинули коробку то не стали обращаться по гарантии - разобрали корпус. Оказалось внутри порвались контакты, они хлюпкие - даже скрутить нельзя

Переваги:
    Бодро ездит
    Недоліки:
    Некачественные контакты внутри машинки
    • Продавець  TECHNOBRAMA

Доброго дня! Ми не знайшли замовлення на Ваше ім'я та прізвище у нашій базі замовлень.Будь ласка зверніться до продавця,в якого ви купували товар.До наших товарів додаються гарантійни талони із номером телефону сервісного відділу,якщо Ви купували в нас,зверніться за номером в гарантійному талоні.

• Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: OLVO. Колір: Синій

Машинку вчера забрал. Машинку проверил. Все супер. Подарок приехал ко Дню рождения. Ребенок доволен. За такую цену просто отличная машинка. Я бы тоже себе такую хотел. :)

Переваги:
    Цена, качество, ездит классно по всем типам грунтам :)
    Недоліки:
    Для зарядки машинки, нужно вынимать аккумулятор.
    • Продавець  OLVO

Уважаемый Андрей благодарим Вас за отзыв для нас это очень важно !! Желаем хорошего дня!! И всегда рады Вам у нас в магазине!!

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: OLVO. Колір: Синій

Машинка просто супер ребенок доволен! Отправили оперативно доставка тоже быстрая, качество машинки 10 из 10. Спасибо Вам!

Переваги:
    Ездит по бездорожью без проблем, трава, песок все преодолевает горбы ямы! Отличный подарок! Аккумулятор заряжается идёт в комплекте провод зарядной подключается по USB! Это большой плюс!
    Недоліки:
    Не выявил!
  • Игорь К***
    Відгук від покупця. Продавець: DIGOS. Колір: Червоний

Есть ли дополнительные аккумуляторы к машинке?

Переваги:
    Ребёнку нравится
    Недоліки:
    Хватает до 20минут
    • Продавець  DIGOS

Доброго дня Ігорь, дякуємо Вам за відгук. Раді що Вам та Вашій дитині все сподобалось. Наразі додаткових акумуляторів в продажу немає.

• Таня П***
    Відгук від покупця. Продавець: OkSer. Колір: Синій

Машинка прийшла без акамулятора.

• Продавець  OkSer

Наш менеджер свяжется с Вами

• Татьяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Дитинство незабутнє

Чудова іграшка за свої гроші. Вдячні продавцю за оперативність, порядність та допомогу. Рекомендуемо продавця

Переваги:
    Досі працюе
    • Продавець  Дитинство незабутнє

Дякуєм за відгук- звертайтесь якщо щось знадобиться з деталей, зарядне додаткове або пульт тощо- для Вас буде безкоштовно)

• Алексей Д***

Машинка класс.
    Ребята очень быстро сработали, молодцы.

• Ольга О***
    Відгук від покупця. Продавець: Дитинство незабутнє

Здравствуйте. В первый же день загорело зарядное устройство. К кому можно обратиться?

• Дитинство н***

Здравствуйте, извините за неудобства, высылаем новое зарядное.

• Ольга О***

Зарядное устройство получила. Спасибо большое. Машинка супер, ребёнок очень доволен

• Евгения Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Червоний

Не работает задний ход

Переваги:
    Резвая
    Недоліки:
    Не работает задний ход!!!!
    • InTrend

Добрый день, Евгения! В ближайшее время наш менеджер свяжется с вами для урегулирования этого вопроса

• InTrend

Вопрос решен

• Продавець  InTrend

Яна, напишіть нам в особисті повідомлення і наш менеджер звяжеться з вами для врегулювання цього питання

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Дитинство незабутнє

Отвёртку не положили в комплект. В остальном всё супер

Переваги:
    Работает
    Недоліки:
    Нет отвёртки в комплекте
    • Дитинство н***

Здравствуйте, Александр, спасибо за Ваш отзыв.
      Отвёртка так же как и батарейки для пульта не входит в комплект поставки.
      В комплект входит-
      -машинка
      - аккумулятор 1000 ман 6В
      - зарядное устройство для аккумулятора.

пульт
      коробка

• Юрий З***
    Відгук від покупця. Продавець: Дитинство незабутнє

Машинка отличная. Сразу купил ещё один Аккум чтоб дольше ребёнок нанял! Ездили и по снегу и по болоту все отлично! Один раз даже пока небыли никого он засунул ее в ванную и помыл под краном от болота.... думали все..... вытянул Аккум поставили на котёл 2 дня просохла и погнали дальше! Потом интерес пропал и простояла около пол года, как итог батарейки не пережили простоя.... нужно пользоваться чтоб батарея жила. Сейчас у этого же продавца закажу Аккум и будем дальше месить грязь. Ездит очень бодро и быстро)))))

• Юрий З***

Продавец отреагировал на отзыв и предложил сам выслать пульт и батарею бесплатно!!!!! Что осень порадовало! Уже получил! Оплатил ток доставку 59 грн. Очень доволен продавцом!!! Это редкость в наше время чтоб с таким отношением относились к клиентам! Буду рекомендовать именно этого продавца друзьям, так как уже спрашивают покажи где и у кого покупал!