- Лілія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 150. Кількість упаковок: 3
Швидко доставили. Гарна ціна. Хороша якість
- Євген П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 150. Кількість упаковок: 3
Якісний чай
- Зоя Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 150. Кількість упаковок: 3
Постійно замовляю чоловіку на роботу , подобається. Насичений, без усяких домішок, кріпкий.
- Переваги:
- По акції, багато пакетів, надовго вистачає
- Недоліки:
- Не має
- Ігор Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 150. Кількість упаковок: 3
Мені подобається.
- Валерій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Гарний, якісний чай. Швидка доставка. Приємне спілкування. Дякую!
- Недоліки:
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 150. Кількість упаковок: 3
Завжди замовляю цей чай
- Юрий к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Клпсичний хороший чай
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- Не має
- Николай Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 150. Кількість упаковок: 3
Чай дуже гарний.Замовляю не вперше.
- Переваги:
- Чай як чай.
- Недоліки:
- Не знайшов
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 2
Завжди замовляю чаї через розетку, гарна економія.
- Переваги:
- все
- Ігор Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Чай отменный . Хороший вкус.
- Переваги:
- Отменный чай.
- Недоліки:
- Нету.
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Отличный чай.
- Недоліки:
- Нет.
- Борис Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Чай
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
З пакетованих один з кращих. Мені подобається.
- Нина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 150. Кількість упаковок: 3
Прекрасный сорт для любителей чая. Это самый вкусный для меня чай. Очень нравится вкус и аромат. С удовольствием пью его в любое время дня.
Чай в удобных симпатичных пакетиках.
А вот упакованы каждые 50 штук пакетиков в очень неудобные непрактичные пакеты.
Конечно, нетрудно после покупки переложить пакетики в соответствующую тару.
Но все же 150 штук это достаточно много и приятней была бы покупка в симпатичной удобной упаковке. - Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 150. Кількість упаковок: 3
Замовляю постійно, смак відмінний
- Переваги:
- Гарний смак.
- Недоліки:
- Нема.
- Андрей Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 150. Кількість упаковок: 3
Начислений смак якісного чорного чаю. Беру постійно. Дуже схожий на грінфілд цейлон.
- Переваги:
- Насичений, правильний смак
- Недоліки:
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Достатньо міцний з терпким післясмаком. Гарно п'ється взимку
- Юлия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 150. Кількість упаковок: 3
Очень хороший вкусный ароматный крепкий чай. Всегда его покупаю. Его и зеленый с мелиссой этого же производителя. Рекомендую.
- Переваги:
- Вкус, качество.
- Недоліки:
- Цена. Дороговат.
- Турухина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 150. Кількість упаковок: 3
Нет фирменной упаковки. Блеклая полиграфия. Заказали 3 упаковки по 50 пачек, прислали россыпью в куске пленки.
- Переваги:
- Чай пришел не в фирменной картонной упаковке от производителя, а россыпью.
- Недоліки:
- Нет фирменной упаковки. Блеклая полиграфия. Заказали 3 упаковки по 50 пачек, прислали россыпью в куске пленки
- Руслана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 150. Кількість упаковок: 3
Відмінна якість по доступним цінам.
На ранок ідеально
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- Юлія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Смачний...Ціна супер
- Переваги:
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Добрий чай
- Переваги:
- Ароматний напій, міцний
- Недоліки:
- Не знайшла
- Нина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Очень понравился вкус и аромат.
- Тетяна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 150. Кількість упаковок: 3
Чай сподобався. Замовила ще
- Переваги:
- Співвідношення смак-ціна
- Недоліки:
- Не побачила
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Смачний.
- Переваги:
- Ковач А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
купляю регулярно
- Переваги:
- Смачний чай, приємний аромат, хороша ціна
- Недоліки:
- не має
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 150. Кількість упаковок: 3
Чай отличный. Мы сейчас покупаем только его.
- Переваги:
- Насыщеный цвет и вкус
- Недоліки:
- Эдуард П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 150. Кількість упаковок: 3
Повелся на хорошие отзывы, взял сразу две упаковки. Наверное выброшу, пить невозможно
- Переваги:
- Каждый пакет упакован отдельно
- Недоліки:
- Очень слабый с запахом селедки
- Вікторія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 150. Кількість упаковок: 3
В меру крепкий, вкусный чай. Рекомендую!
- Переваги:
- Цена- качество
- Недоліки:
- На нашла
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Смачний чай,насичений аромат,за свою ціну досить таки хороший вибір.
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Не виявив
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 150. Кількість упаковок: 3
Дуже смачний чай
- Надія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 150. Кількість упаковок: 3
Чай смачний, мені сподобався.
- Переваги:
- В міру кріпкий
- Недоліки:
- Катерина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 50. Кількість упаковок: 1
Нормальный пакетований чай.
- Переваги:
- Велика упаковка, ціна.
- Недоліки:
- Катерина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Фасування: 150. Кількість упаковок: 3
Непоганий пакетований чай.
- Переваги:
- Велика упаковка, ціна.
Смак чаю сподобався
- Переваги:
- Як на мій погляд - співвідношення ціна-якість
- Недоліки:
- Не побачила