Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Мотокоса OLEO MAC BCH 25 T (113312)

Код:  361719051
Оцінка користувачів 4.71/5
  • Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мотокоса гарна, у тітки косив даною маркою років сім і ніде нічого. З поганого, на розетці сказали заводське пакування, тому не відкривав. Приїхав додому і зрозумів, що її вже відкривали до мене. Здивувало що не було а ні мастила, ані для редуктора як у тітки нічого. До мотокоси питань нема взагалі, це дійсно найкращі мотокоси, вишняки тризубом рубає, аж гай шумить, товщиною в 3 пальці.) Перші два літра наливаю 25 грам мастила, а не 20 як написано, роблю обкатку. Перші пів баку кошу спокійно і вимикаю як тільки нагрілася, так обкатку робив, коли купував і мамі мотокосу Зомах і також вже 3 роки косить на ура.

Переваги:
    Надійна,професійна,гарний матеріал!
    Недоліки:
    Людський фактор.)
  • Алексей
    Продавець: Rozetka

Отлично косит

Переваги:
    Экономичная , качественные детали сборки.
    Недоліки:
    Их нет
  • Юрий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пользуюсь второй сезон, впечатления положительные. Только хорошее топливо!!!

Переваги:
    Экономичная
    • ВБ

92 чи 95 ви особисто ллєте?

• Юрий Г***

Прошедший сезон лил 92 и никаких проблем(только качественный)

• Оля С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Коса чудова, працює на всі 100 відсотків.
    Ми з чоловіком дуже нею задоволені. Тепер ця коса в нас номер 1. Кращої ще не зустрічали.

Переваги:
    Все в комплекті, не важка, економна по бензину та маслу. Приємна в використані. Легко заміняти ніж на ліску.
    Недоліки:
    Ремінь на одне плече. Краще докупити на два плеча.
  • Олександр Ш***

Все дуже добре

• Сергей Н***
    Продавець: Rozetka

В мене вже 12 років така коса,були тільки дрібні поломки в поршневу ніхто не заглядав навіть.явно найкраща коса за такі гроші.рекомендую

Переваги:
    Надійна,мала витрата пального
    Недоліки:
    Деколи бракує потужності
    • Тарас О***

Як вона може бути у вас 12 років, якщо ця модель тільки недавно появилася на ринку???

• Иван Р***

Не путайте с моделью sparta 25.Представленная здесь модель выпускается пару лет и по компоновке двигателя чистый китаец.

• Віктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мотокоса прийшла обкатку згідно інструкції. Працює чудово.

• Віталій А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуючись пару місяців недоліків не помітив. А ні один все таки є , хотів перевірити наявність масла в редукторі, не зміг відкрутити болт, так як він під хрестову викрутку( почав крутити болт мягкий злизало хрестовини на болті тому не зміг відкрутити) тепер потрібно зробити надпил і викрутити і поставити гвинт під ключ.

• Артем П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Придбав, пробував косити вже, можу сказати що економічна, на весь двір ( двір здоровий ) , пішло 300 - 400 грам бензину, поки працює без нарікань

Переваги:
    Економічна по паливу
    Недоліки:
    Трохи не зручні ручки