Відгуки покупців про Ролета тканинна блекаут ВО 058 DecoSharm 46x170 см Кремовий
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Кремовий. Розміри (ШхВ): 50 x 170
Все супер задоволені. Гарних покупців Вам)))
- Переваги:
- Відповідає якості.
- Недоліки:
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 78 x 170
Найгірші ролети що я бачив будь-де. Саме ролети, норм, але дуже дешева і неякісні фурнітура.
По-перше, для положення, коли ланцюжок з правої сторони, він не тримає положення. Тобто є положення коли ролети повністю подняти, або вони падають донизу під своєю вагою.
Все кріплення направляючи завжди вилітають, ламаються. Ланцюжки теж розриваються.
Замовляв двічі, для різних вікон (загалом 4 ролети). Тож питаня браку не стоїть. Це загалом дуже погана якість. Плануючи замовляти інші родети. Це була марна трата часу і грошей. Не повторюйте моїх помилок.- Переваги:
- Недоліки:
- Безліч
- Продавець RolloLine
Доброго дня. Усі наші ролети мають гарантію 2 роки. Тому, якщо у вас не працює фурнітура, ви можете безкоштовно отримати нову по гарантії.
Так, ви замовляли у нас двічі з різницею майже 10 місяців. Це означає, що під час другого замовлення вас влаштовували ролети, придбані вперше. Інакше ви б не зробили повторне замовлення.
При комплектуванні ролет ми, як і всі виробники в Україні, використовуємо фурнітуру світових брендів: Besta, Kama, Teston. Зазвичай ця фурнітура слугує бездоганно роками.
Ланцюжок повинен легко і без зусиль піднімати та опускати штору. Якщо для цього потрібно було докладати значні зусилля, що призвели до розриву ланцюжка, це може свідчити про неправильне встановлення штори.
У будь-якому разі, ми зможемо замінити фурнітуру безкоштовно по гарантії. Головне, що якість тканини вас задовольняє.
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Кремовий. Розміри (ШхВ): 170 x 170
Після попереднього відгуку продавець оперативно зреагував і замінив проблемний ланцюжок. Три місяці після заміни новий ланцюжок працює ідально, дефекти відсутні.
На обох фото в коментарі в кімнаті увімкнено горішнє світло на 5 ламп, в повній темряві з кімнати на вулицю йде мінімальна кількість світла. В кімнату з вулиці, так само, вдень проникає мінімім світла.
Ідеально для спальні для налаштування якісного режиму сну.- Переваги:
- Відповідність кольору, щільність, якість виконання
- Недоліки:
- Для встановлення потребен досвід і дві пари рук
Спочаткуру лета дуже сподобалась: легко встановити ідеальний розмір.
Нажаль, через 2 тижні кульки в ланцюжку почали розвалюватись і наразі ролета повністю не опускається через це.- Переваги:
- Колір відповідає заявленому
Приємна текстура
Гарно блокує світло - Недоліки:
- Якісь ланцюжка
- Продавець RolloLine
Доброго дня. Вибачте за незручності.
Зміну ланцюжка зробимо по гарантії.
Нашим коштом . - Ольга Б***
Продавець виправив проблему на 100%. Новий коментар додано на сторінку
- Дмитрий Ш***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 67 x 170
Все добре виконано, якість на відмінно. Дякую
- Переваги:
- Дуже якісні ролети, швидко розібрався як встановлювати
- Недоліки:
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 31 x 170
Покупкою дуже задоволений. Ролети гарної якості, дуже красивого кольору. Кріплення, більш орієнтоване на те, що встановлювати потрібно на защьолки, але я буду ставити на саморізи, для більшої надійності. Саморізів в комплекті немає, та це взагалі не проблема.
Менеджер Вікторія оперативно передзвонила, надала повну консультацію щодо вибору типу полотна, а також щодо монтажу. Навіть відправила відеоінструкцію по встановленню ролети.- Переваги:
- Оперативна доставка, якість, ціна
- Недоліки:
- не виявлено