- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Дуже довго виношували ідею придбання роботу-пилосмоку. Розглядали дешеві варіанти, дорожчі. Зупинили вибір на даній моделі, хоча дуже насторожували негативні відгуки про стартове налаштування... Але я не шкодую жодної секунди, що наважились на придбання. Маємо 3 кімнати, кухню, коридор. Килим з невисоким ворсом лише в одній кімнаті. Робот справляється з усіма видами сміття, що є у нас в будинку зазвичай. Маємо кролика, який розкидує свої горошинки та зерна їжі. Маємо дитинку, який кришить печиво по всім кімнатам. Волосся збирає без проблем. Зазвичай прибираю з вологою функцією. Запускаю робота майже щодня. Так чисто під батареями у нас ще не бувало )) Моя робота - це прибрати з полу розкидані речі, підняти штори та тюлі, сховати дроти. Раджу усім, хто сумнівається.
- Переваги:
- Поки робот прибирає, можна зайнятися своїми справами.
- Недоліки:
- Незначні складності з початковим налаштуванням
- Представник бренду
Ірина, доброго дня! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Приємного користування!
- Тамила Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Купили с мужем маме на День Рождения, она довольна все 100%. Провели детальный инструктаж по работе и теперь у нее есть верный помощник по имени Степка))). Когда последний раз были в гостях, то сказала: “Степа молодец, убирает великолепно”.
- Представник бренду
Вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- Карен Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Для тех, у кого пылесос не строит карту и не попадает сам на станцию. Ему нужна калибровка. Я позвонил на горячую линию, они его откалибровали, и все заработало. Ездит, строит карту, возвращается на базу.
- Переваги:
- Пылесосит
Доброго дня! Дякую вам за відгук. Рад, що ваше питання було вирішено. Користуйтесь із задоволенням!
- Алексей И***
Дайте будь ласка номер телефону по якому дзвонили
Олексій, доброго дня! Номер телефону нашого сервісного центру 0 800 30-02-45. Будемо раді вам допомогти!
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Супер! Очень довольна! Гоняю его 3 дня, всё отлично! В Ютубе есть информация как его подключить, настроить.. функция калибровки есть в приложении Мі Home (настройка - испытание -калибровка). Карту построил со второго раза)) так как первый раз был заряд 50%, не хватило времени обойти всю квартиру - попросился на зарядку.. соответственно, сам вернуться не мог, так как нет построенной и сохранённой карты.. Во второй раз, при 100% заряде обошел всю квартиру и САМ! (это важно) , вернулся на док-станцию для зарядки.. вот, тогда карта будет сохранена и будут доступны все функции!.
- Переваги:
- Умный, шустрый.
- Недоліки:
- Не видит темные препятствия (
Оксано, доброго дня! Дякую вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
1й день користування.
Відгук для тих, хто сумнівається.
Ще до війни вирішила купити, але життя на паузі поза рідною домівкою всі 2 роки. Але замовила нарешті.
З усіх моделей, усіх відгуків, обрала цю. Бо в мене невелика квартира. І характеристики пилососа вказують, що просунуті моделі саме для великої площі прибирання.
Дуже турбувало те, що я не зрозумію, як налаштувати все, як скачать додаток та синхронізувати все.
Марно турбувалась. Все дуже просто. Дуже.
Ще не дала можливості прорисувати карту. Бо через вимкнення світла ганяю його на малому заряді, а цього не вистачає для всіх 3х кімнат і кухні. А ще переношу станцію, бо не визначилася, де краще.
З картою все попереду.
Щодо прибирання. Не мила ще, лише двічі зробила сухе. То це гарний помічник, я вам скажу. Діти напередодні вдень робили прибирання іншим пилососом. Але робот почистив ковролін він всього довгого жіночого волосся, а у нас три власниці таких зачісок. А також бігає жива мала кошача шубка. Через неї і хотілось такого робота.
Звісно, кутки він не може ідеально почистити. Але в цілому я довольна.
Почистила контейнер. Його вистачає на одне тотал прибирання. І запустила знову. То робот вдруге чудово заповнив бак пилом.
Розумію, що поки нові фільтри, прибирає найефективніше.
Подивимось далі. Але в моєму житті вже всі види пилососів були і є.
Миючий. Все класно. Але не в кайф його мити було після кожного використання. І важкий дуже. Ні.
Нога бездротова. Важка, незручна. Ні.
Нога з дротом (міні). Не залазить по формі пилозбірника під диван. Ну, замість віника кажу окей.
Пилосос безмішковий. Прям ні. Певно це через модель, дууже погано тягне, постійно і дуже часто фільтри міняти треба, шоб він хоть шось прибирав.
Писосос мішковий. Так. Всі, всі моделі за моє життя гарно прибирали.
І ось робот тепер. На цьому першому дні я кажу так. Бо вдома чисто. І все управління через гаджет.
Це чудо має бути вдома. Але без звичайного пилососа не обійтись. Бо кутки і щілини між меблями...
Далі доповню свій відгук.- Представник бренду
Марино, вітаємо! Дякуємо вам за такий розгорнутий відгук.
Користуйтесь із задоволенням!
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Дуже задоволена! Тьху-тьху, як то кажуть. Брала на подарунок батькам - в них вдома усюди коври. Невеличкий ворс, але все ж таки саме коври! Тому я дивилась і обзори на ютубі, і відгуки в інтернеті - і обрала в результаті цього робота. Додаток встановили швидко, усе підключили, та в налаштуваннях вмикнула посилення режиму роботи на коврах. Що можу сказати - поки все чудово! Прибирає чистесенько, на коврах справляється чудово!
Вікторія, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Олеся В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Все работает на ура!
- Лідія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2025. Колір виробу: Білий
Користуюся майже кожен день, особливо подобається можливість запустити прибирання через додаток. Можна включити робот, навіть дистанційно. Відмінне співвідношення ціна/якість
- Переваги:
- Доступна ціна, гарна потужність
- Недоліки:
- Не знайшла
- Руслан Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Сосет, говорит, пойдет
- Переваги:
- Может не плохо
- Недоліки:
- Пороги иногда тупит
- Представник бренду
Руслан, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
Користуйтесь із задоволенням!
- Михаил Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Первый робот пылесос, пылесосит без нареканий. Моет пол не плохо, при построении карты не тупил. Один раз столкнулся с тем, что долго искал базу в остальном, все прекрасно. Со своими задачами более чем справляется.
- Переваги:
- Время работы, управление, обслуживание.
- Недоліки:
- Кот боится)))
Михайло, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Бомбічна штука. Карту будує без проблем, включаєте опцію "випробування", заряд 100% і дати можливість все пройти без перешкод та повернутися на док.станцію. В подальшому при виявленні непройдених кімнат чи площ - домальовує новий простір. Можна налаштувати прибирання окремих кімнат. Резервуара води цілком вистачає на вологе прибирання 3х кімнат.
Треба розуміти що ідеальне генеральне прибирання він не зробить. Але для щоденного підтримання чистоти - те що треба.
Тихий.- Переваги:
- Працює замість тебе
- Недоліки:
- Немає української мови в додатку
Олена, доброго дня! Дякуємо вам за відгук. Наразі українська мова передбачена для Dreame F9. Рекомендуємо оновити додаток. Користуйтесь із задоволенням.
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2025. Колір виробу: Білий
Брали в будинок з тваринами, він справляється чудово. Добре збирає пил, шерсть, контейнер легко очищається. Плюс є вологе прибирання, добре миє підлогу
- Переваги:
- Прибирає шерсть, пилосос 2в1
- Недоліки:
- Валерія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Дуже гарний робот за таку ціну. Швидко підключили та налаштували
В користуванні вже тиждень, поки користувались лише сухим прибиранням. Котячу шерсть збирає дуже добре, контейнер місткий. 33 квадрати прибирає за 30 хв. Особливо сподобалось те, що після прибирання всього приміщення він додатково проїжджає по периметру всього приміщення, щоби забрати боковою щіткою те, що могло не потрапити у основну щітку. Дуже сподобався)
Дякую Розетці за швидку доставку!- Переваги:
- Дуже гарний робот !
- Недоліки:
- Хотіла б українську мову на озвучку)
- Представник бренду
Валерія, добрий день! Ми вдячні за ваш розгорнутий відгук.
Користуйтесь із задоволенням!
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Все відмінно
- Представник бренду
Андрію, доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
Користуйтесь із задоволенням!
- Ганна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Неможу натішитись цим помічником(правда не маю з чим порівняти, користуюсь такою штукою вперше), але раджу всім, хто вагається.
- Представник бренду
Ганно, вітаємо! Дякуємо за вибір нашого бренду.
На сторінці Dreame_Ua в Інстаграмі ми публікуємо інформацію щодо нових товарів, а також ви можете зв'язатись з нашою підтримкою з будь-яких питань.
Приємного користування!
- Стаценко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Користуюся тільки з липня 2023, вологе прибирання ще не робила, але з сухим норм. Це перший мій досвід, довго вагалася, тому не маю з чим порівнювати.
- Представник бренду
Оксана, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Дуже економить час на прибираннях. Гарно прибирає як в режимі сухого прибирання так і вологого. Не знаю, що додати, робот дуже крутий
- Переваги:
- якісне сухе та вологе прибирання, тривала автономність, стильний дизайн, детальна карта приміщення.
- Недоліки:
- не знайшла.
- Представник бренду
Валерія, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
Приємного користування!
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Я задоволена повністю пилососом! Дуже гарний помічник, стільки часу економить. Рекомендую. Користуюсь кожного дня, вже 2 тижні.
- Переваги:
- Різні ступені прибирання, ручне керування
- Недоліки:
- Не помітила
Юлія, доброго дня! Дякуємо вам за відгук.
Користуйтесь із задоволенням!
- Иван Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Очень доволен покупкой.
- Переваги:
- Хорошо убирает.Из необычного,что у меня насобирал гвозди,шуруп,гривну железную.
- Недоліки:
- Не отличает какашки от мусора,если кот,или собака неудачно сделают дела,размажет по всей хате.
Іван, доброго дня! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
У разі, якщо вам необхідний пилотяг з більш розумною системою огляду та сканування приміщення, рекомендуємо звернути увагу на моделі Dreame Bot L10S Pro, Dreame L10 PRIME та Dreame Bot L10S Ultra.
Ці моделі мають функціональну камеру, яка допомагає деталізувати предмети перед пилотягом під час прибирання та уникати перешкоди.
Приємного користування!
- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Первый робот-пылесос - искала что-то простое, эффективное, не за все деньги мира и обязательно чтобы помещался по высоте под кровать и наводил там порядок. Пересмотрела кучу видеообзоров, очень довольна выбором, купила второй такой же родителям.
Набраться терпения нужно только первый раз, когда он карту помещения отрисовывает - нужно все поподнимать и пооткрывать. В дальнейшем он прекрасно справляется с препятствиями, объезжает носки и ножки стульев. Без проблем переезжает пороги и запоминает, с какой стороны лучше въехать на ковер, чтобы не цеплять уголок и не заминать его.- Переваги:
- Низкий, хорошо пролазит под кровать, удобная карта, обходит препятствия, невысокая стоимость
- Недоліки:
- За полгода пользования не нашла
Галина, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Олена Т***Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Пилососом користуємося вже більше 2 місяців і можу із впевненістю сказати, що я дуже задоволена! За свою ціну, це найкращий варіант. Не знаю у кого були проблеми з побудовою карти, якщо все робити за інструкцією - прибрати всі наліпки та пакування, повністю зарядити пристрій та запустити побудову карти - він з першого разу підключився до wi-fi, пройшов усю квартиру, сам поділив її на кімнати та повернуся на док-станцію. Прибирає добре, збирає пил, шерсть, крихти, короче кажучи, маючи дома дитину та кицьку, такий помічник - необхідний! Також дуже подобається функція вологого прибирання, не залишає розводів, досить непогано робить вологе прибирання та економить мій час)
З недоліків можу виділили неможливість ввімкнути у додатку функцію "блокування від дітей" аби керувати роботом можна було лише з додатка. Тому що зараз син підріс і грається роботом, вмикаючи його, чи вимикає під час прибирання
А ще в додатку немає української мови, тому наш робот англомовний) буду вдячна розробникам додатку, коли вони додадуть українську мову)- Переваги:
- Добре прибирає та миє, ціна
- Недоліки:
- Немає функції блокування від дітей, немає української мови в додатку
Олена, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Супер машина
Максим, доброго дня! Дякую вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Николай Р***Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Сомневался до последнего в этих новинках техники, привык по старинке, включал в розетку пылесос, прошелся по всей квартире и все. Но все таки жена уговорила идти в ногу со временем и купить именно робот-пылесос. Качество уборки стало даже лучше, теперь на одну бытовую хлопоту меньше. Теперь только и буду покупать все ,где есть слово "робот", очень помогает.
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Назвала этого красавчика Ваней. Сестра называет Гошей, но Ваня мне больше нравится) ещё не подключала к телефону из-за отключений света - когда есть свет, то я на работе, а когда я дома - тёмное царство)
Пускала с кнопки убирать - шуршит по квартире замечательно, ковры и порог в ванной ( / 1.5см) - вообще идеально. Пылесосит отлично, кота пугает так же Классный электровеник) осталось настроить и будет шикарно)))
Пылесборник большой, но при первом заезде офигеть можно от количества пыли (в одной комнате), которую Ванька в себя нагрёб. Будто специально на улице насобирал, пока домой его несла;)))- Представник бренду
Ірино, вітаємо! Дякуємо вам за розгорнутий відгук.
Користуйтесь із задоволенням!
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Товар супер
Номер сервісного центру є?
Але реальний- Переваги:
- Прибирає
- Недоліки:
- З сервісним центром
- Іванка Ч***
на сайті розетки пишуть куди звертатись
- Представник бренду
Андрій, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
У разі виникнення будь-яких запитань стосовно роботи приладу, ви можете звернутися на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
Приємного користування!
- Елена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Товар прийшов навіть раніше за вказаний час. Товарний вигляд . Прибирає добре. Поки проблем не виявила
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не виявила
Олена, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Екатерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Скарг на пилосос немає. Добре прибирає котячу шерсть, пил, дрібне сміття, довге волосся. Працює не гучно. Килим став пухнастиим, у кімнаті навіть легше дихається. Після одного прибирання площі в 40 кв. метрів бак для сміття заповнюється на половину, це набагато більше, ніж було, коли прибирали звичайним пилососом.
В ручному режимі (кнопками вперед-праворуч-ліворуч у додатку) можна прибирати м'які меблі, я успішно чистила диван.
Вологе прибирання таке собі, краще вже шваброю пройтись. Але вимагати від цього пилососу повноцінного миття підлоги не варто, для цього є інші моделі.
Найбільша проблема - це додаток, він кривий і глючний, свою одиницю від мене на Play market вже отримав. Таке враженная, ніби його робили п'яні верстальники і програмісти! Підключити пилосос до телефону - це купа нервів і пекельні борошна! Щоб зарєєструватися у Сяомі і створити акаунт, потрібно 100500 раз ввести тупу капчу, автоматично додаток не знаходить пристрій, довелось вибирати зі списку. Оскільки верстальники додатку були п'яні, то список пристроів виглядав так: Пилосос Сяомі модель..., Пилосос Сяомі модель..., тобто номер моделі не влазив в екран і зрізався. Щоб знайти свою модель, доводилось тикати на всі по черзі, поки випадково не натрапиш на свою. Це капець, так додатки працювати не повинні!
Воно ніяк не запам'ятовує одну з кімнат, на мапі вона не відображається. Саме там нам необхідно встановити віртуальні стіні, але зробити це неможливо, поки кімната не зїявиться на карті. У пилососа було вже з десяток прибирань - кімнату він не запам'ятовує. Просто кожного разу позначає як нову територію, але не вносить до карти, оновлення карти результату не дають. Проблема в тому, що у цій кімнаті він заїзжає під батарею, ребром від батареї натискає собі кнопку живлення і вимикається. Доводиться руками витягати його, вмикати кнопку, йому не вдається позиціонуватися і він навіть зарядну станцію знайти не може після такої пригоди, не те, щоб внести кімнату на карту.
Висновок: хороший помічник, але є проблеми з додатком і навігацією. Своїх грошей вартий.- Переваги:
- Хороший пилосос за свою ціну
- Недоліки:
- Мобільний додаток варто доробити
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Пилосос зі своєю задачею справляється на відмінно!!! Так як у нас алергія і немає коврів, мити треба кожен день. І наш новий друг, економить півгодини як мінімум кожного дня. Поки знайомимося, карту маршруту вибудували покімнатно, акамулятор взагалі супертурбо!) Супер покупка! Як знахідка в домашньому побуті!!! Рекомендую!!!
- Переваги:
- Дизайн. Акамулятор.Справляється з поставленими завданнями!!!
- Недоліки:
- Не виявлено...
Сергій, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Инна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Працює швидко та майже без шуму. Заряду вистрчило на 2 кімнати. Контейнер великий. Кішка у шоці
Товаром задоволені. Не витрачаємо час на прибирання- Переваги:
- Працює замість мене
- Недоліки:
Інна, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Дар'я С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Отличный робот для небольшой квартиры.Пользуемся неделю и все безумно удобно.Легко перевести на нужный тебе язык.Если застрял то сообщает за это ,вы поправляете и дальше работает.Удобная уборка либо определенной комнаты либо какой то зоны
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Робот у використанні декілька днів. Складнощів у підключенні не виникло, одразу ж було встановлено очтаннє оновлення. Чомусь з першого разу не виходило зберегти карту однієї кімнати, у службі підтримки порадили видалити із застосунка пристрій і додати ще раз. Після цього карту вдалося побудувати, на це потрібно повні три цикли прибирання з поверненням на зарядну станцію.
На тихому режимі прибирання зібралося достатньо сміття. Вологе прибирання вирішив спробувати після повної побудови карти.
Достатньо ємний акумулятор, за три проходи сухого прибирання кімнати 8 кв. м витратилося 20% заряду.
Перші враження від робота позитивні, далі - час покаже його надійність. Сподобалась служба підтримки даного пристрою, зв'язалися на протязі дня та дали поради щодо питань побудови карти.- Переваги:
- Ємний акумулятор, розмір контейнеру для сміття,побудова карти приміщення, вирішення питань службою підтримки
- Недоліки:
- Поки не виявлено
Олександр, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Користуюсь місяць. Ніяких нарікань немає)
Додаток підключився з першого разу, без ніяких танців з бубнами та інших приколів (маршрутизатор MikroTik).
При першому виїзді побудував карту приміщення, задала заборонені зони (миски котів), пороги до 2 см проїжджає без проблем, під диванами теж прибирає досить добре.
За місяць лише один раз загубив контейнер для води (погано закріпила одну сторону).
Після прибирання звичайним пилососос запустила цей і прозріла, скільки шерсті і волосся все одно є на підлозі!
Прекрасний пилосос в своїй ціновій категорії!- Представник постачальника
Анастасія, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Александр
У вас карта кімнат збереглася після першого прибирання? В мене вже виконано 3 повних цикли прибирання однієї кімнати і карта не зберігається, малюється заново кожен раз. І підкажіть який регіон вибриали при встановленні Mi Home, в інтеренеті пишуть що це впливає на зберігання карт. Дякую
Олександр, доброго дня! Для вирішення цього питання рекомендуємо звернутись напряму до нашого сервісного центру. Номер телефону 0 800 20-91-45. Наші менеджери із задоволенням вам допоможуть!
- Єлизавета Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Моя краща покупка! Рекомендую!
Перший робот пилосос. Задоволена на 100%- Переваги:
- Сам прибирає
- Недоліки:
- Залишається трішки у кутках. Не критично.
Доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
В користуванні данний помічник вже місяць. Поки що зарекомендував себе виключно з позитивної сторони. Серед визначних переваг - добре збирає котячу шерсть, має відносно тонкий корпус, що дозволяє прибирати під батареями. Порівняно з іншими подібними пилососами - не гучний.
Рекомендую, особливо враховуючи відносно невисоку вартість.- Переваги:
- Перелічив вище
- Недоліки:
- Відсутність української мови в озвучці
Сергій, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Роман З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Купував пилосос 2 місяці тому, задоволений повністю, прибирання кожен день (сухе вологе)
Домашніх тварин немає, килимів немає)
Поріг у ванній (3см) з легкістю переїжджає- Переваги:
- Добре і швидко прибирає, не гучний
- Недоліки:
Роман, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Рік випуску: 2022. Колір виробу: Білий
Пылесос очень понравился, отличный помощник. Разобрались с использованием очень быстро, главное читать инструкцию. Конечно нужно использовать как дополнение к обычному пылесосу, так как уборка углов слабая сторона робота. У нас 2 кота и одна собака, он справляется с ежедневной уборкой шерсти. Хорошо преодолевает пороги. Рекомендую!!
- Переваги:
- Удобный в использовании