Відгуки покупців про Паяльник електричний з регулюванням температури 60W Blue 3DTOYSLAMP

Оцінка користувачів 4.08/5
  • AI аналіз відгуків
    33 відгуки:  приблизно 60% позитивних, 15% нейтральних, 25% негативних
    Паяльник отримав змішані відгуки. Користувачі зауважують, що за свою ціну він досить функціональний і підходить для дрібних побутових задач, проте якість матеріалів, довговічність і зручність залишають бажати кращого. Основними перевагами називають легкість, компактність і швидкий нагрів, проте часто скаржаться на проблеми з жалом, поліруванням, якістю збірки та регулятором температури. Для періодичного домашнього користування — вдалий варіант, для професійного чи інтенсивного використання багато хто радить шукати щось краще.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • ЮРИЙ К***

Норм

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Юрію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Володимир К***

все чудово

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Володимире! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Для своєї ціни топ, але рекомендую замовити зразу два щоб зразу замінити провід :)

Переваги:
    Паяє, справді керамічний нагрівач, і навіть підходять змінні жала-насадки від класичних китайських паяльних станцій типу hakko і тд.
    Лайфхак: термопаста між жалом і нагрівачем суттєво прискорює нагрів
    Недоліки:
    Регулювання температури дуже умовне, регулює не температуру а потужність нагріву, крутилка прям дуже дрібна(хоч ізі заміняється на шуруп з гайкою в режимі колгоспу) провід прям реально короткий ~40 см
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ярославе! Дякуємо за зворотній зв'язок!

• Владимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Типовий китай в самому прямому сенсі. При першій спробі паяти регулятор відвалився. Відсутня фіксація проводу. Внутрі все їздить як живе. На вітер викинуті гроші. Паяє нормально, якість збірки мінус один.

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Зібрано абсолютно неякісно. Шаровий китай.
    • Владимир М***

Додаю. Вийшов на зв'язок з магазином. Порядний продавець. Вивчили проблему, кошти повернули. Дякую.

• Олександр Є***

Товар прийшов без регулятора

Переваги:
    відсутні
    Недоліки:
    Товар прийшов без регулятора
  • Андрій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Та супер паяльник, паяю плати не виключаю вже 3 сутки з розеткии. Так що купляйте сміливо

Переваги:
    Одні переваги
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Геннадій А***

Отримав, не працює.

Переваги:
    Ні яких
    Недоліки:
    Не працює
  • Владимир Р***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Плохо что наконечник стальной.

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Володимире! Дякуємо за зворотній зв'язок!

• Андрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Після двой сеансів пайки розпався на маленькі шматочки. Встиг птипаяти 2 USB гнігда, світлодіод і micro USB гніздо. Першою відломалось колесико, котрим регулювати температуру. Це при тому, що я раз виставив на 300 градусів і поклав його в шафу. Відкрив шафу, а воно лежить поряд, відломане. Почав паяти і в місці, де пластикова закрутка, біля жала, просто перестало тримати. Постійно випадало жало і плата. Викинув у смітник це сміття. Майте совість, не продавайте такого.

Переваги:
    Недоліки:
    Розпався
  • Андрей М***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Працює. Регулятор не зручний- малий шрифт, погани видно

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Андрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

На пару раз, перепаяти usb гніздо, піде, не більше.

Переваги:
    Наче працює.
    Недоліки:
    Коли нагрівається, стає як пластилін.
  • Євгеній

Чудовий!

• Андрей Д***

Ерунда

Переваги:
    Дешёвые
    Недоліки:
    Непаяет
  • Олександр П***

Со своей работой справляется . При покупке выглядит так, см.фото

Переваги:
    Регулировка= можно отрегулировать на максимум и паять , или не на максимум и не паять
    Недоліки:
    Излишний маркетинг продукта
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Виталий Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Взяв попасти діодні стрічки. Все зробив, але припій розправляє на максимумі. Тому незрозуміло як працювати на меншій температурі. Але працює. Для дому норм.

• Валентина П***

Все добре

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня. Валентино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Виктор З***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Китайский китай, страшно что расплавит сам себя. К Розетке как всегда респект все быстро и четко

• Богдан Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Нормальний паяльник, проблем не бачу. Все нормально лудиться, регулятор працює, наскільки точно важко сказати, але мені це не грає ролі

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Богдане! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Бачив огляди цих паяльників і у відео часто казали, що їх потрібно допрацьовувати, а саме перекалібровувати. Дивно, але я не помітив цієї проблеми, паяльник більш-менш коректно відкалібрований, але як розумію, відкалібрований він не всередині, а через зміщення повзунка, який крутиться, щоб температури відповідали. Халтурка, але вже добре, що самому не треба нічого перероблювати, потрібний діапазон (300-400 градусів) підтримується. Для більших температур все одно старий (дідовський) паяльник з мідним жалом використовую, цей брав винятково для того, щоб плату не перегрівати, ну і через те, що жало тонше, але це вже приємний бонус, бо мідне жало все одно як завгодно загострити можна.
    Коротше, за таку ціну я б його рекомендував: свою роботу виконує, як додатковий паяльник.
    Якщо хочете брати його як основний, то варто, думаю, глянути дорожчі варіанти, але для початківців - в самий раз. А то придбаєте дорожчий і будете писати, що жало не лудиться.

P. S. Хтось писав, що жало металеве, що не паяє. Каніфоль не підходить для таких жал, яким би воно не було (не мідне). Каніфоль підходить тільки для міді, це не мідь. Залудити можна, якщо використовувати інші флюси. І за 200 гривень ніхто вам лудити його не буде.

Переваги:
    Ціна.
    Недоліки:
    Калібровка.
    • Влад Д***

Забув додати: гріється він все ж повільніше дідовського, треба чекати. І, справді, чистіть жало наприкінці роботи.

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Владиславе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Влад Д***

Покористувався паяльником трохи довше.
      Додалась нова проблема.
      Пластик, який тримає металічний тримач для жала (в тому місці, де чорна гума посередині) з часом перестає тримати металічну частину.
      Обмотав ізолентою, тримає.
      Паяльник і справді не супер якості, але ціна - все ще перевага.

• Андрій С***

Не рекомендую
    Жало паяльника із звичайного металу
    Наконечник не залуджений
    Не підіймає олово
    Не паяє

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня! Паяльник має працювати відмінно. Якщо це не так, то Ви маєте можливість зробити заміну або повернути товар протягом 14 днів. Андрію, підкажіть, будь ласка, Ви зверталися до нас і Вам відмовили у заміні чи поверненні товару?

• Игорь С***

Все добре!

Переваги:
    Ціна, якість!
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ігоре! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Євген Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Хороший паяльник, нагрівається швидко, припій тримається, жало не горить

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    За таку ціну їх не може бути
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Євгене! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Сергій

!

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Сергій С***

Відповідає опису

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Віктор В***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Продавец зв'язався швидко.Товар відповідає заявленим характеристикам. Пройшов паяльник швидко.

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Вікторе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Олександр Х***

Паяльник супер.

• Андрей П***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Дякую продавцю! Замовив - швидко зв`язались, швидко відправили. Отримав, все працює.

Переваги:
    Працює, швидко нагрівається (пару хвилин) працює регулювання температури (регулюванням потужності фактично).
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Дуже гарний пальник все працює добре дуже сподобався

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ірино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Євген М***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Паяв з пастою - нарікань немає.

• Віктор Р***

СУПЕР

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Вікторе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Вікторія Л***

Все працює

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Вікторіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Анатолій Ж***

Все добре

Переваги:
    Нормально працює
    Недоліки:
    В комплекті немає підставки, кнопка температури трохи гойдається
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Анатолію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Дарья Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Хороший паяльник за свою ціну

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Дар'є! ! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Паяет любой припой, и свинцовый и безсвинцовый

Переваги:
    Паяет отлично

• Владимир
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Очень понравился. Быстро нагревается.

Переваги:
    Цена.
    Недоліки:
    Не нашел.
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Володимире! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Леся Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Невеличкий зручний паяльник за досить помірну ціну.

Переваги:
    Зі своєю задачею справляється, помірна ціна
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Лесю! Ми дуже раді, що Вам все сподобалось! Дякуємо за відгук!