- Олег Ш***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Купував для підключення ноутбука та стаціонарного пк до одного монітору.
Пристрій дає можливість перемикати вивід з ноутбука та стаціонарного пк (по черзі) - вдень працюю на ноуті (канал-1), якщо захотілось пограти, вмикаєш пк і перемикаєш на канал-2 і отримаєш вивід з пк.
Не треба постйно лазити перетикати HDMI кабелі.- Переваги:
- Компактний, доступна ціна, виконує свою функцію
- Недоліки:
- Немає ніяких кріплень (отворів) на корпусі, що унеможливлює закріплення на чомусь (стіл, стіна і тд)
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Товар подобається та повністю відповідає опису. Має невеликий розмір але функціональний, швидко переступає сигнал між моніторами.
- Переваги:
- Невеликий розмір
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець PARROT
Доброго дня!
Дякуємо вам за чудовий відгук про наш товар. Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою!
Якщо у вас виникнуть питання або побажання — завжди раді допомогти. Гарного дня та вдалих покупок!
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Працює супер, те що я і шукав для шарингу моніторів на особистий пк і робочий ноут. Дві такі штуки зберігають час на перемикання дротів. Супер.
- Переваги:
- Потужно
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Товар відповідає очікуванням, оперативна доставка
- Станіслав К***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Працює. Яскраво світять діоди
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Добра річ. Задоволений.
- Лисовец В***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Получил, подключил, работает. Пока использую два устройства на один монитор. Месяц эксплуатации недостатков не выявил.
- Переваги:
- Приемлемая цена, малые габариты, простота управления.
- Недоліки:
- Пока не выявлено.
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Гарний розгалужувач. Все працює. Як за свої гроші не погано. Не треба кожен раз лазити за стіл для перемикання між моїми ПК.
- Переваги:
- Не дорого
- АртемВідгук від покупця. Продавець: PARROT
Пройшло трохи більше місяця експлуатації, політ в принципі нормальний. Використовую для перемикання сигналу між тв приставкою та ігровою консоллю. Єдине що помітив перестав працювати зелений діод який вказує на те, що працює саме цей вихід. Канали перемикаються в ручну.
- Переваги:
- працює
- Недоліки:
- потух один зелений діод
- Рома Х***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Працює, і яскраво світить зеленим діодом
- Переваги:
- Працює як очікується
- Недоліки:
- Занадто яскравий діод
- Євгеній Б***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Все добре, приїхало швидко, працює добре
- Переваги:
- Виконує свою функцію
- Максим Ж***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Все отлично. Все работает, свои функции выполняет.
- Виталий Б***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
нажаль так і не вдалось через цей перемикач підключити монітор до макбука. на якусь секунду макбук розпізнає монітор і потім знову виключаєтся. З іншим ноутбуком працює все без проблем
- Переваги:
- працює
- Недоліки:
- не працює з MacBook Pro
- Продавець PARROT
Добрий день. Нам шкода, що у вас не вийшло, але швидше справа в маку так як на другому пристрої у вас все працює. Рекомендуємо оновити мак до останньої версії і спробувати ще раз.
- Стеценко Ю***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Отлично!
- Станіслав К***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Працює, все ОК, проте переконався, що таки на 2 РС краще KVM switch (Keyboard/Mouse/Video), а не 2 клави, 2 миші та такий перемикач. Ясно що він і не для таких цілей. Тож тепер без діла лежить - ну, досвід коштує...
- Анатолий Б***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Пристроєм дуже задоволений.
- Переваги:
- Пристрій працює дуже гарно
- Недоліки:
- Не має
- Продавець PARROT
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
свою роботу виконуе, між ноутом та стаціонаром перемикае монітор баз проблем
- Переваги:
- Дуже зручно
- Недоліки:
- не виявив
- Продавець PARROT
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: PARROT
Свою функцію виконує добре, перемикання між виходами працює без нарікань.
Рекомендую!- Переваги:
- Працює так як і очікувалось.
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Прикро що він підтримує роботу лише з одним пристроєм... Брав бо в описі та і на коробці вказано що з двома... З двома, але при умові що ви обираєте кнопкою канал який вмикається і картинка видна тільки по активному каналу. Інший канал автоматично вимикається і навпаки. Як на мене справжній розводняк!!!! Бо сенс його втрачається оскільки робота лише з одним активним підключенням.
Справжнісінький шлак...- Переваги:
- Чисто кнопка для вибору роботи лише одного каналу...
- Недоліки:
- Чисто кнопка для вибору роботи лише одного каналу...
- Продавець PARROT
Добрий день. Справа в тому, що цей пристрій є двонаправленим перемикачем (світч, селектор) між двома хост-пристроями або двома дисплеями. Про це зазначено в описі двічі. Пристрій не повинен працювати як вам хочеться. Якщо пристрій не влаштовує вас, ви можете зробити його повернення (інструкцію надіслали вам особисті повідомлення Розетки).
- Антон Д***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Робе
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: PARROT
Проработал месяц,а так классный но не долговечный )
- Переваги:
- Простой в использовании,металлический
- Недоліки:
- Срок службы 1 месяц
- Продавець PARROT
Доброго дня. Нам дуже шкода, що у вас виникли проблеми з товаром. Наш менеджер найближчим часом зв'яжеться з вами для уточнення та врегулювання ситуації. Дякую
- Володимир Ф***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Функції свої виконує добре. Корпус металевий, надійний.
- Недоліки:
- Невиявив
- Продавець PARROT
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Все працює норм. Підключив два комп'ютери до одного монітору. клавіші перемикаю вхідний сигнал до монітору.
- Переваги:
- Хороша якість
- Андрей Р***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Работает нормально.
- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Підключив PS4 та PC до телевізора, все працює, відео та аудіо проходить без проблем.
- Переваги:
- Працює як треба
- Недоліки:
- Занадто ярко світить діод
- Продавець PARROT
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Все працює ідеально
- Переваги:
- При підключенні двох хдмі якість картинки не втрачається, дуже зручно переключати між входами
- Недоліки:
- Лампочка постійно світиться
- Продавець PARROT
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Вже місяць користуюсь, проблем не виявлено.
- Переваги:
- Працює без нарікань
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець PARROT
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: PARROT
Дуже задоволена придбанням. Використовую для приєднання двох комп'ютерів або ноутбук PS чи PS на два монітори. Перемикає без артефактів, дуже швидко.
- Переваги:
- Працює в обидва напрямки, не треба купувати та приєднувати два окремих пристроя
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець PARROT
- Бабчинский С***Продавець: PARROT
Нормальний та простий Switcher, простий в підключенні вставив проводи і вже працює.
Підключив до ps 5 телевізор 4К 60 грц. Все нормально при переході на монітор 2К 144 грц. Іноді починає сніжить. Але за свої гроші взагалі топ.- Переваги:
- Недоліки:
- Сніжити при 144 грц.
- Продавець PARROT
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Поки що справно виконує свої функції. З часом побачимо як буде
- Переваги:
- Зображення хорошої якості
- Недоліки:
- Кнопка, що перемикає вхідний сигнал погано працює
- Валерій Я***Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Это обычный механический переключатель. Если кнопка утоплена, то подключен 1-й канал, если не утоплена, то второй. Контрольный светодиод питается от источника HDMI сигнала.
- Переваги:
- Работает.
- Недоліки:
- Не обнаружены
- Продавець ФОБАЙ
Дякуємо вам за відгук. Користуйтесь із задоволенням
- Зайка С***Відгук від покупця. Продавець: ФОБАЙ
Если вы ищете свич под PS5+ПК то это отличная штука :)
- Продавець ФОБАЙ
Велике Вам дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Максим К***
Здравствуйте ,Станислав!
Хотелось бы уточнить,если ли какие-то просадки фпс при таком виде подключения?
И имеют ли какую-то важность характеристики ноутбука к которому я собираюсь подключить консоль? - Андрій Б***
А щодо 120 HZ?