- Роман Ш***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 80
брав дівчині на подарунок.
вона дуже задоволена, не випускає тепер з рук :)- Переваги:
- прекрасна іграшка, гарний
- Недоліки:
- відбив у мене дівчину
- Евгения Ж***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 120
Хочу додати до відгуку. Нехай я була не зовсім задоволена, але ж дитина просто щаслива. Це важливіше.
- Переваги:
- Радість дитини
- вася с***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 90
Прикольний гусакмалий довольний
- Переваги:
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 70
Дитина дуже рада, сподобалась
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 120
Дуже гарна, без браків, приїхала вчасно. Продавця рекомендую. Дитина в захваті, вже 3 дні не випускає з рук. Дякую. Розетка на висоті.
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 90
Дякую, іграшка чудова. Моя дитина в захваті)
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 120
Якісний товар
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 100
Гарна іграшка
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 100
Хорошее качество игрушки за эти деньги, аналоги по цене уступают в качестве
- Женя Б***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 80
Чудова подушка, така як має бути.
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 80
Брали 90 см.Зруно обнімати,сину підійшло.
- Переваги:
- Нова подушка на ліжку
- ЮляВідгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 40
Швидко відправили. Дитині подобається)
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 80
Дуже прикольний,м'якенький️похресниці сподобався, дякуємо!
- Переваги:
- Подобається дитині
- Недоліки:
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 80
Хороший гусь, м'якенький і вгодований :-) Дитина в захваті.
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 80
Топ!!
- Переваги:
- Настрій
- Недоліки:
- Надія Б***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 80
Класна іграшка, ми усі задоволені дуже. Сервіс теж класний, дякую.
- Переваги:
- Великий, м'який, якісний.
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 100
Якість супер. Дитина в захваті.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 80
Класна іграшка) якість теж дуже хороша! М'яка, приємна на дотик) дитина у захваті! Дякую
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 90
Супер якість, пухнастий, мордочка тверда
- Евгений Я***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 90
Чудовий гусак , дитина в захваті та й дружині сподобася ..)))
- Переваги:
- Немає. Все вчасно на бистро , Рекомендую продавця..Дякую...
- Недоліки:
- Немає..
- Продавець BTSShop
Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук
Нам дуже приємно, що гусак сподобався і дитині, і всій родині
Дякуємо за довіру та рекомендацію!
Нехай іграшка дарує багато обіймів, радості та затишку
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 90
Доволі непогана, як на картинці
- Продавець BTSShop
Доброго дня, дякуємо що обрали наш магазин, щиро радіємо що товаром задоволені:)
- Оксана І***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 100
Качество гуся хорошее. Спасибо.
- Недоліки:
- Назар Б***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 150
Не пожалів що купив його
- Переваги:
- м'який, хороша якість
- Недоліки:
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 100
Бажаю всім!
Дитина щаслива.- Переваги:
- Приємний на дотик, симпатичний гусак.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Алла Ч***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 100
Гарний,як на картинці
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 100
Класний гусачок! Гарно виглядає, дуже приємний на дотик, м'якенький. Купили дитині, а племінник побачив і захотів такого ж )
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 190
Все сподобалося, особливо дитині)
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 100
Замечательный гусачок! Любимая игрушка теперь нашей семьи!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 90
Ідеальний гусь замовляю ще один
- Недоліки:
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 120
Гарна іграшка, на одному крилі карманчик. Брала на подарунок. Дитині сподобалося)
- Валерія Т***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 120
Іграшка гарна. Дитина у захваті.
- Переваги:
- Швидка відправка. Якість іграшки супер.
- Недоліки:
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 100
Все супер
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 120
Доставили значно швидше, ніж було зазначено. Комунікація з продавцем дуже приємна. Дякую!
- Переваги:
- Дуже приємний на дотик, великий, повністю відповідає вказаному розміру (від клюву до лап). Суцільний захват як у сина, так і в мене і всіх, хто його побачив і торкнувся. Дуже вдячна! Після нього одразу замовила другого на ще один подарунок. Прийшов так само якісний!!
- Недоліки:
- Не віднайшли жодного
- Ігор Р*** ЯкубовськийВідгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 150
Класна іграшка
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 100
Гарний
- Переваги:
- Гарний
- Недоліки:
- Ілона К***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 100
Дитина у захваті!!! Гусак якісний, гарнесенький і м'якесенький!!! Рекомендую) жалкую, що взяла 1м, треба було більший брати!!!!
- Переваги:
- М'який і якісний
- Недоліки:
- Не виявили