Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про УМБ Повербанк Baseus Bipow 30000 mAh 20W Digital Display Black

Оцінка користувачів 4.37/5
  • Харченко Д***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Добре коли у тебе дорослі дити.

У Харкові стався черговий блєк аут. А два мої повербанка за зиму від морозу та користування у Куп'янську вмерли.

Донька порадила цей бренд та надала посилання.

За добу вже отримав та почав юзати.

Трохи велика вага, але то зрозуміло чому.
    Ємкість велика.

Але наступного разу знову візьму 10000.

У мене з собою постійно автівка, тому такий резерв не дуже потрібно.

Переваги:
    Простий як того і треба військовому
    Недоліки:
    Поки не бачу недоліків
  • Валерія
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Купила банку, щоб живити роутери під час відключень. Працює без нарікань, доставили швидко

Переваги:
    Вистачає надовго, є дісплей на якому видно скільки заряду лишилось
    • Талина Ш***

Підкажіть будь ласка на скільки V у вас роутер? Бо вище писали, що не тягне у них.

• Валерія

А я не знаю якщо чесно
      Я цією банкою живлю gpon коробочку, а іншою такою ж сам роутер, через спеціальні шнурки

• Олена П***

А чому роутер і абон.теомінал в два різних павера вмикаєте? Один павер на два пристрої не тягне? Бо я саме так і планую підключитись

• Чернецкий Р***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Придбав данний повер для живлення роутера під час відключень. Довелось вже користуватись декілька разів, тримає живлення роутера та маршрутизатора більше 12- ти годин, нам з головою вистачає.

Переваги:
    Велика ємність, декілька юсб портів на вихід
    Недоліки:
    Довго заряджаєтья
  • Дмитренко Р***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Надіслали товар в оригінальній упаковці, заряджений на 85%.
    Дата виробництва 12.23р.
    Павербанк повністю відповідає заявленим характеристикам.
    При зарядці в 5v, 3A, за 8 годин повністю заряджається до 19000mAh.
    Відмінно підійде для роутера. За 11 годин використання павербанк віддав роутеру 8к mAh, тобто повністю зарядженного павербанка вистачить більше ніж на добу.
    Також варто подякувати продавцю MyChoice за швидке реагування і зворотній зв'язок.
    Один з найкращих магазинів по швидкості обслуговування і якості товарів.
    Всім рекомендую цього продавця і його продукцію

Переваги:
    Відмінна якісь, яка відповідає опису товару.
    Недоліки:
    Відсутні.
  • Руслан к***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Купил ,потому что до этого пользовался, потом отдал парням ВСУ...ОПЯТЬ ВЗЯЛ ТАКУЮ ЖЕ МОДЕЛЬ ...СУПЕР ,РЕКОМЕНДУЮ ВСЕМ ...

• Вячеслав Л***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Відмінний пристрій. Заряд тримає довше ніж це, здавалось би, можливо.

Переваги:
    Хороша ємність заряду
  • Георгій

Чудовий павер банк

• Русінко М***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Замовляв павербанк, все сподобалось, доставка пройшла швидко та вчасно. Товар прийшов в ідеальному стані. Без жодних нарікань. Дякую!

Переваги:
    Все сподобалось
  • Роман І***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Відмінний пристрій. Характеристикам відповідає. При тестуванні на розрядженому пауербанку до 31,%, він прийняв в себе 8000Маг. Теоретично, повністю розряджений прийме біля 12000Маг. Що відповідає рейтинговій ємності. Оптимальний по вазі/ціні/віддачі енергії. Фірма Baseus тримає бренд. Продавця рекомендую. Відправили швидко, на наступний день отримав в точці Rozetka.

Переваги:
    Ємність, вага, ціна
    Недоліки:
    Кабель в комплекті мікроusb
  • Ксенія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Хороший повербанк, зі своїми задачами справляється.

Переваги:
    Швидко заряджається, заряду вистачає надовго
  • Олег М***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Вирішив купити перед зимнім сезоном повер банк, забрав з почти, все чудово працює як треба, заряд тримає довго, станція для зберігання показала що ємкість 29997, не обманули

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Девайс сподобався. Заряджає як і телефони, так і роутер.
    Товаром задоволений.

Переваги:
    Великий обʼєм заряду, потужні вихідні порти
  • Володимир Т***

Швидка доставка!
    Товар приїхав в ідеальному стані, повністю робочий!

• Іван В***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Супер мочний хватает на долго
    Советую всем...

• Богдан Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Відповідає опису. Якісний. Не ноунейм, а відомий виробник, який має гарну репутацію. Рекомендую.

Переваги:
    Якість. Надійність. Відповідність опису. Прийнятна ціна.
    Недоліки:
    Немає.
  • Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Якісний павербанк, задоволена роботою.

Переваги:
    Ємність
  • СММ

• Зоряна С***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Чудовий павер, дуже підійшов у використанні!

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Відправили швидко, приїхав вчасно. Павербанком користуюсь вже місяць, ніяких нарікань немає. Заряджає швидко, не нагрівається. Рекомендую

Переваги:
    якість збірки, швидкість заряду
  • Юлиана М***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Повербанк відмінний! Швидко заряджає, вистачає на 3-4 зарядки. Дуже задоволена! Всім рекомендую!

Переваги:
    Швидко заряджає
    Недоліки:
    Поки немає
  • Тарас Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Товар приїхав швидко,павербанком задоволений.

Переваги:
    Ціна,якість
  • Потапчук П***

Все супер

Переваги:
    Надійність
    Недоліки:
    Немаж
  • Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Обслуживанием довольна. Пришел товар быстро .

Переваги:
    Быстрая зарядка телефонов
  • Женунтій А***

Очень хороший павербанк

• Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Отличный павер , у сына такой , вот маме тоже заказала, смело 4-5 телефонов зарядит

Переваги:
    Объем, цена
    Недоліки:
    Большой
  • Яніна Г***

Хороший павербанк)

• Калабернюк А***

Все працює

Переваги:
    Швидка зарядка
  • Багнюк И***

Працює без нарікань

Переваги:
    Якість
  • Ірина І***

Чудовий Повербанк!
    Дуже задоволені)

Переваги:
    Довго тримає заряд;
    Компактний;
    Зручний і легкий;
  • Максим П***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Все супер товар приїхав швидко без затримок

• Світлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Покупкою задоволена. Швидко заряджається і довго тримає заряд. Зручний. Рекомендую

Недоліки:
    Непобачила ще
  • Діма К***

Все працює,приїхав скоро.

Переваги:
    Скоро заряджається та тримає довго заряд
    Недоліки:
    Їх нема
  • Макс Е***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Дуже гарно, товар приїхав швидко та у порядку, дуже вдячний!!!

• Кириченко В***
    Відгук від покупця. Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Брав не собі, тестив його декілька годин. Сам павер заряджається швидко в порівнянні із моїм старим xiaomi. Номінальну ємність не перевіряв, думаю зарядити телефон 5-7 разів зможе (iphone 11). Опрацювали замовлення швидко, гарантійний талон прийшов із пристрієм, на дотик приємний.

Переваги:
    Павер заряджається швидко в порівнянні із моїм старим xiaomi.
    Недоліки:
    Не виявив
  • Наталия К***
    Продавець: MyChoice. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний

Повербанк відмінний. Прийшов заряджений. Заряджає хорошо, швидко

Переваги:
    Гарний дизайн, швидко заряджає
    Недоліки:
    Довго заряджається
  • Владислав

Все чудово працює. Без нарікань

Недоліки:
    Не має