Відгуки покупців про Швабра для підлоги Classic Mop, віскоза 120см Leifheit 52072
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
все сподобалось
- Переваги:
- удобно мити
- Недоліки:
- незнайшла
Представник постачальникаДякуємо за покупку.
- Надія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Швабра сподобалась, гарно миє, нею легко мити плінтус, добре дістає всі куточки. Планую докупити ще відро до неї. Рекомедую
Представник постачальникаДякуємо за покупку та високу оцінку!
- Олена О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Якісна річ
- Переваги:
- Сподобалось мити паркет
- Недоліки:
- Не має поки
Представник постачальникаВітаю, Олена! Дякуємо за покупку та високу оцінку!
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Гарна річ
- Переваги:
- Швидко можно помити підлогу і дістатися,в куточки, карнизи
- Недоліки:
- Не недолік, щаувага: сміття типу крихти, піску треба попередньо прибрати
Представник постачальникаВітаю, Людмила! Дякуємо за покупку. Користуйтесь з задоволенням!
- Людмила М***
Я вам ще не написала, що більше того у мене багато чого цієї фірми є. Вояки приспособи для підлоги( в розетці малувато зараз). Так при відсутності періодичній електрики, це спасіння. Вони ці швабри, вісники не шумлять. Я вже призначалася вночі прибирати))) класна така є з поролону на швабра, пилку збирае, і кутова щітка зі стелі, стін пилку знімає.
Представник постачальникаВітаю, Людмила! Дякуємо за вибір ТМ Leifheit!
- ВОЛОДИМИР Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
ШВАБРА КРАЩА
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Хороша швабра
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Гарна, надійна швабра. Придбала вже другу таку, для прихожої. Першою користуюся років п'ять, без нарікань, якостей не втратила.
- Переваги:
- Металевий держак. М'яка тканина, добре віджимається, добре миє, легко прати.
- Недоліки:
- Немає.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Мені сподобалася. Легка, дістає у всяких вузьких місцях, де раніше треба було щось придумувати, щоб помити.
Віджимаю вручну, це легко і зручно.
Цією шваброю краще мити вже після замітання або пилососа, збирати сміття нею незручно, вона добра саме для миття. Бруд після вуличного взуття збирає ефективно. - Хруленко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Гарно миє. Не залишає розводів і слідів. Користуємось і для паркету і для плитки. В порівнянні з котоновою зі скрученими мотузками - взагалі супер. Білу плитку підлогову гарно миє
- Ирина У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Красивая, лёгкая, хорошо скользит, но совсем не выполняет основную функцию - сделать пол чистым этой шваброй невозможно! Она не собирает грязь, а размазывает её равномерно по всему полу. Нужно собирать потом тряпкой вручную.. 3 дня пользовались и сегодня поедем покупать снова проверенную спонжевую (поролоновую) швабру. Она, конечно, не так маневренна, но убирает в 10 раз чище!
- Переваги:
- гладко скользит по полу, легкая
- Недоліки:
- не собирает грязь, невозможно начисто помыть пол
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Нравится больше, чем моя такая же с отжимом. Проще выкрутить руками, чем крутить отжимающий элемент.
- Переваги:
- Легкая, удобная, быстро сохнет.
- Недоліки:
- Пока не заметила
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Швабру доставили с погнутой ручкой.
Качественно была замотана стрейч пленкой, сразу и не видно было, а после распаковки -кривая ручка.