Відгуки покупців про Захисне скло ACCLAB 9H для смартфона Samsung Galaxy A34 5G/M34 Black (1283126559808)
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Наклеювала сама, проблем не виникло. Чутливість достатня. Користуюсь 8 місяців. Напевно, виконує захисні функції, бо телефон падав, пошкоджень немає.
- Переваги:
- чутливість
- Недоліки:
- не виявила
- Слизовский Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Заказ не выполнен, брак!
Вітаємо, Николай! Дякуємо за відгук, нам щиро прикро за дану ситуацію.
Для встановлення захисного скла ми рекомендуємо звертатися безпосередньо до спеціалістів Rozetka. У випадку, якщо виявиться, що скло не належної якості або не відповідає параметрам екрану смартфону Вашої моделі, просимо відмовитись від отримання даного товару або звернутися до найближчого сервісного центру Rozetka для заміни.
Дякуємо за вибір бренду ACCLAB!
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудове скло насправді, як влітку поклеїв, досі ходе. Приклеїлось - ідеально. Рекомендую.
- Волохова Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Такое
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не дуже зручне при наклеюванні, прийшлось трохи повозитись (до цього клеїв різні марки, було значно зручніше)
- Переваги:
- Функцію свою виконує
- Недоліки:
- Не дуже зручно при наклеюванні
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прийшло на 6 день після замовлення. Зробила все по їєфнструкції. Наклеїлось, чомусь відбиток пальця не розпізнається через це скло. Решта все працює. Одним словом - 100 грн. Краще б заплатила 200 грн і нормально зробили у сервісному) Але поганий досвід - Тед досвід.
- Переваги:
- Все є в комплекті
- Недоліки:
- Не працює відбиток пальця(
Вітаємо, Олена! Дякуємо за ваш відгук.
Дійсно розповсюджена проблема серед власників захисного скла, яка легко вирішується.
Причина:
Річ у тім, що після встановлення скла відстань від пальця до сенсора збільшується на 0,33 мм, тобто на товщину захисного скла. Через це сканер може некоректно зчитувати відбиток пальця, так як смартфон початково зберіг Ваші відбитки без захисного скла.
Вирішення:
Треба перезаписати нові відбитки пальця із вже наклеєним захисним склом. Це можна зробити в налаштуваннях смартфону, орієнтовні розділи "Біометрія та безпека", "Блокування екрану"...
Також спробуйте у налаштуваннях дисплею підвищити рівень чутливості екрану.
Дякуємо за вибір бренду ACCLAB! Сподіваємось на швидке та успішне вирішення Вашого питання.
- Михайло П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює добре, чутливість не втрачається
- Переваги:
- Підйшло чітко
- Недоліки:
- Поки що не виявлено
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
не знаю які в нього захисні якості, але наклеюється легко, хоч я і робила це перший раз
- Переваги:
- легко наклеїла самостійно
- Недоліки:
- поки що не виявлено, надіюсь, їх не буде
- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скло супер! Трішки по довжині меньше чим весь екран (робочу область екрану не закриває), десь ще б 1-3 мм, і закрило б всю бороду в низу екрану, но нічного страшного...
Та десь 1мм додати ширини)
Дякую) - Тимофій Я***Продавець: Rozetka
Класне скло приіхало с фул комплетком(абезжиреная серветка, мокра серветка, спецыальна наклейка щоб забырати пелинки.)
- Переваги:
- 9д, олеофобка, і само стекло ідеально сідіт на телефоні
- Недоліки:
Вітаємо, Тимофій! Дякуємо за Ваш відгук!
Дякуємо за вибір бренду ACCLAB! Приємного та тривалого користування!