- Дмитрий Ш***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Бежевий. Розміри (ШхВ): 98 x 170
Довго обирав, чим прикрити вікна на балконі, адже сонце з самого сходу, аж до обіду дуже нагріває стінку, через що в кімнаті дуже спекотно. Ще й світло виключали, тож охолодитись було вкрай складно. Спочатку тестово завішав білою простинею пару вікон, і та ділянка відчутно була прохолодніше. Тож обрав штори блекаут. І не помилився. Температура значно зменшилась, стінка не нагрівалась. Єдине, сам матеріал штор нагрівався так, наче інфрачервоний обігрівач, і нагрівалось скло від них. В цілому, функцію штори виконали, тож рекомендую.
Деякі люди бачив рекомендували зробити пази у якості направляючих, з коробів для проводки. Але на мою думку, при тій ступені нагріву, яка відбулася зі склом та самими шторами, краще залишити направляючі з леси, як і передбачено виробником.
До речі, дуже приємна в спілкуванні дівчина, від якої складається враження - що дійсно хочуть допомогти, а не просто впарити аби щось, як робить більшість продажників.
Мирного неба!- Переваги:
- Попереджають нагрівання прииіщення від сонячних променів під час спеки.
- Недоліки:
- Нагріваються при сильній спеці і передають тепло від себе в приміщення, і сильно нагрівається від них скло. Можливо ціна, бо за 4 вікна моїх розмірів майже 5000 грн.
- СтепанВідгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 59 x 170
Шторами задоволені на всі 100% але є декілька нюансів.
- Переваги:
- Ціна, якість, легкість монтажу
- Недоліки:
- На 1 рулоні поцарапана нижня планочка, прийшлось її розвернути іншою стороною.
А на іншому пошкоджене саме полотно.
- Ганна Т***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Синій. Розміри (ШхВ): 125 x 170
Менеджер супер, ролет якісний
- Переваги:
- Товар супер
- Недоліки:
- Розетка не приймає на точку видачі від 120 см товар, мені прийшлось брати доставку на НП, вона не дешева і також тільки на вантажне відділення. мінус розетці.
- Звонар І***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 53 x 170
Товар чудової якості. Захищає від сонця практично на 100%. Думаю може навіть обломки скла затримати, сподіваюсь перевіряти не доведеться. У цього продавця роблю вже 4те замовлення,якість обслуговування відмінна.
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 40 x 170
Гарна якість ролетів, усе виконано акуратно. Консультантка приємна, детально пояснила всі нюанси та надіслала інструкції. Замовлення виконано чітко, якісно і швидко. Поки що не тестували на яскравому сонці, але вже видно, що ролети добре захищають від сонячного світла.
- Ілля Ш***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 93 x 170
Гарна якість, швидко відправили, чудова консультація.
Повністю відповідає опису. - Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Бежевий. Розміри (ШхВ): 125 x 170
Гарні ролети, все підійшло. Вішав на весь віконний пройом, ширину ролету обрав трохи ширще, закриває від сонця дуже добре. Матеріал доволі щільний, ваги обтяжувача вистачає. Пластикові елементи не виглядають дуже надійними, але працюють нормально. Треба дивитись як буде з часом.
- Переваги:
- Гарна якість і блекаут властивості матеріалу полотна.
- Недоліки:
- Не дуже, на вигляд, надійні пластикові елементи кріплення, але працюють добре.
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Бежевий. Розміри (ШхВ): 51x170 cм
Ролети чудові, все необхідне для встановлення є в комплекті, інструкцію надали. Встановлювала вперше, справилась сама, все досить швидко та зрозуміло.
Буду замовляти ще, на решту кімнат.
Дуже дякую за якісний товар і турботливе ставлення до клієнтів - Георгій М***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Бежевий. Розміри (ШхВ): 64 x 170
Продавець заслуговує довіри.
Після замовлення консультант зав'язалася зі мною. Зробили уточнення за розмірами та методикою вимірювання, з урахуванням рекомендацій їх технічних фахівців.
Замовлення виконано та відправлено своєчасно.
У комплекті все необхідне для встановлення. Треба тільки мати відкрутку.
Також компанія надіслала додатково відеоінструкцію по встановленню, зроблену їх фахівцями.
Загалом, обслуговуванням та товаром задоволений.
Якість товару відповідає ціні.
Усі елементи, окрім валу з якісного пластику, вал металевий.- Переваги:
- Якість товару.
Якість обслуговування.
Ціна. - Недоліки:
- Не виявив.
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Бежевий. Розміри (ШхВ): 73 x 170
Приємний відділ продажу, передзвонили, уточнили чи правильно все виміряно, як плануються кріплення.
Замовлення прийшло вчасно, на відкривне вікно ровісила дуже просто без саморізів.
Дуже гарно блокують сонячне проміння, як результат приміщення не так сильно нагрівається за день.- Переваги:
- Термоізолюючі, гарно виглядають
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Бежевий. Розміри (ШхВ): 50 x 170
Написала негативний відгук про товар, так як замовляла два різних кольора, а отримала замовлення в одному й тому ж. Зателефонував власник компанії, який запропонував замінити ролети на обраний мною колір та витрати всі бере на себе.
Власник, як мені здалося з розмови, дуже совістна людина, якому не байдужий його клієнт і дбає про свою репутацію. Поважаю таких людей! Я свій негативний коментар, не зможу видалити, але думку свою змінила кардинально. Попри помилку, яку допустили його працівники, я всеодно наступного разу ( бо маю ще вікна, на які потрібні ролети) замовлятиму лише тут!- Переваги:
- Поважне ставлення до клієнта!!! Власнику головне не продати товар, а головне щоб в кінцевому результаті споживач мав задоволення від придбаного товару. Товар якісний.
- Недоліки:
- Не має.
- Тетяна А***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Золотистий. Розміри (ШхВ): 46 x 170
Штори дуже сподобались. Трохи затупили при установці, але тепер можу давати майстер-класи. Менеджер Вікторія молодець. Премію людині дайте.
- Антон Р***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 78 x 170
Дуже сподобався сервіс продавця. З першої спроби прийшла штора із пошкодженням торця рулону тканини. Я зв'язався з менеджером Вікторією. Вона все зрозуміла та надіслали мені нову штору.
Нарешті в мене руки дійшли встановити цю штору. Чекала вона майже 4 місяці....
Комплектація фурнітури для встановлення штори повна, навіть залишилося п'ять саморізів. Пластик фурнітури добрий за якістю, все встановлювалося як треба без зайвих зусиль та доопрацювання конструкції. Встановлював таку штору вперше. У продавця є свій канал у Вайбері, де є відео та інструкції по встановленню. Хоча кріплення із відео та інструкцій трохи відрізнялося від того, що прислали мені, та все зрозуміло як і куди. Встановлення зайняло в мене хвилин 30.
Дуже гарної якості саме полотно штори.
Покупкою дуже задоволений. Буду ще заказувати тут штори на інші мої вікна.- Переваги:
- Повна комплектація, чудовий вигляд та якість виробу, чудовий сервіс та супроводження.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Всеволод К***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 70 x 170
Те що треба за свої гроші. Навіть встановив на глухе вікно за допомогою шурупів.
- Переваги:
- Простота
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Темно-сірий. Розміри (ШхВ): 49 x 170
Штори відмінно захищають від світла. Рекомендую
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Світло-жовтий. Розміри (ШхВ): 83 x 170
Влітку прямо не натішусь цими шторами, бо сонячна сторона, а їх опускаю і в кімнаті мало не темно стає, рятують без перебільшення і добре виглядають.
- Переваги:
- повний блекаут )
- Недоліки:
- не виявлено
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 58 x 170
Сподобалось у використанні)
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 68 x 170
Сподобалось у використанні)
- Діана Я***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Темно-сірий. Розміри (ШхВ): 38 x 170
Дуже гарні та класно захищають від сонця
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 125 x 170
Все сподобалось
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Зелений. Розміри (ШхВ): 76 x 170
Чудова якість, все укомплектовано, чітка інструкція по встановленню. Свої функції виконує на 100%
- Переваги:
- Захищає від сонця, гарний колір, естетичний вигляд.
- Недоліки:
- Сергій Х***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Чорний. Розміри (ШхВ): 50 x 170
Дуже класне і чуйне обслуговування. Вікторія, професіонал своєї справи. Відповіла на всі запитання, була на звʼязку в будь який час. Дякую Вікторія вам велике! Товар якісний, все по замірам, все круто. Я усім задоволений і рекомендую. Тканина дійсно нічого не просвічує, як попередні ролети на зйомній квартирі. Замінив і радуюсь. Класна річ )
- Руслан С***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 33 x 170
Понравилось.
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 135 x 170
Шторою задоволена, купила вдруге і планую ще для двох вікон придбати. Сонце не пропускає, телевізор між вікнами вдень можна дивитись без проблем ,гарний матеріал, приємний колір. Встановлювала самостійно, за допомогою інструкції це не складно)) Щиро рекомендую! Особливо хочеться відмітити чудовий зворотній зв'язок і подякувати менеджеру Вікторії за допомогу
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 75 x 170
Шторою цілком задоволена, заявленим характеристикам відповідає. Захищає від сонця, вночі не просвічується назовні. З невеликими складнощами, але встановила самостійно. Дуже хороший зворотній зв'язок від продавця! Одразу надали інструкції по встановленню і запропонували допомогу. Загалом абсолютно позитивні враження, замовила ще на одне вікно таку ж саму))
- Переваги:
- Гарно якість за розумну ціну. Прекрасний зворотній зв'язок.
- Недоліки:
- Не виявила
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Золотистий. Розміри (ШхВ): 61 x 170
Штори прийшли вчасно. Все в наявності є. Запаковані прекрасно. Світла не пропускають. Чудовий продавець. Все сподобалось.
- Переваги:
- Штори чудові
- Недоліки:
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 87 x 170
Штори приїхали без пошкоджень і гарно запаковані. У комплекті було все необхідне для монтажу.
- Переваги:
- Фідбек продавця
- Недоліки:
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 35 x 170
- Іван П***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Коричневий. Розміри (ШхВ): 73 x 170
Штори класні. Дуже сподобались. Фурнітура норм.
- Переваги:
- Допомога магазину порадувала
- Недоліки:
- Не виявив
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 62 x 170
Вони прекрасні!
В кімнаті тепер завжди темно і можна вдень спати.
Дуже сподобалось, що легко підібрати розмір. І кольорів багато на вибір.- Переваги:
- Штори чудові. Як і продавець.
- Недоліки:
- Відсутні.
- Артем Г***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Світло-бежевий. Розміри (ШхВ): 170 x 170
Все супер
- Переваги:
- Фідбек від продавця
- Недоліки:
- Анатолій С***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Білий. Розміри (ШхВ): 59 x 170
Повністю непрозорі.
Замовляв штори білого кольору. Хвилювався, що білий буде не зовсім білим.
По факту - дійсно білі. Приємно )
Ще суттєвий плюс - абсолютно немає запаху (навіть в самий сонячний день при високій температурі).
Отримав саме те, що хотів.
Дякую )- Переваги:
- Якість матеріалу
- Недоліки:
- Неля С***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Бежевий. Розміри (ШхВ): 125 x 170
Рулонные шторы блэкаут отличного качества,комплектация в полном объёме.Спасибо.
- Переваги:
- Сервис хороший.
- Недоліки:
- Нет.
- Анатолий М***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Темно-сірий. Розміри (ШхВ): 43 x 170
Все зручно і просто, товар якісний.
- Переваги:
- Чудові ролети
- Егор С***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Коричневий. Розміри (ШхВ): 95 x 170
Доставили в строк, товар в належному стані. Навіть предоставили відео по установці ролетів, за що дуже дякую
- Переваги:
- Якість, зручність, професіоналізм
- Недоліки:
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: RolloLine. Колір: Сірий. Розміри (ШхВ): 49 x 170
Наше 2 замовлення в цьому магазині. Все на висоті, швидко звʼязалися та відправили. Легко встановлювати. Чудово захищають від сонячних променів. Гарний асортимент кольорів. Плануємо замовити ще.