Відгуки покупців про Шурупокрут ProCraft PA-12 PRO DFR
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарний шурупокрут. Я ним навіть в цеглі отвори робив до 6 мм. Батареї держуть гарно (правда коли прийшов , то були підсажені). За ці кошти - топ!
- Переваги:
- В руках лягає зручно
- Недоліки:
- Поки немає
- Представник бренду
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отримав шуруповерт, після перегляду відео та відгуків в своєму екземплярі я таких недоліків ніби не побачив, все працює нормально, акумулятори вставляються трохи туго але тримаються надійно, крутить добре,не втримати рукою, нічого не проскакує, загалом за таку ціну апарат відмінний, можливо комусь попадається брак, мені ще й положили біту двосторонню)
- Переваги:
- Ціна, два акумулятори, безщітковий двигун, знімний патрон ,три роки гарантії
- Недоліки:
- Для мене немає за такі кошти недоліків
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Крутий шурік на свої гроші. Гарно працює. Кейс поганенький, але він є, і переносити інструмент та біти, все ж, зручніше в кейсі.
- Переваги:
- Знімний патрон
- Недоліки:
- Кейс поганої якості
- Ігор Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пройшов деякий час після користування
Крутий шуруповерт- Переваги:
- Знімний патрон
- Недоліки:
- Явних немає
- Представник бренду
- Віталій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не все так ідеально. Загалом ок.
- Переваги:
- Хороший малюк, для домашніх потреб ок.
- Недоліки:
- Акумулятори вставляються, причому обидва проблемою, довелось трішки скористатись ножем, щоб підпиляти пластик в потрібних місцях для комфортнішого встановлення у відсік тушки. А та, ок, свої кошти вартує
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер прийшло швидко
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Досить непоганий шурік,за свої кошти топ.
- Переваги:
- Безщітковий двигун,компактний,2акб,dfr патрон
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Компактність
- Недоліки:
- Поки що немає
- Юлія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний, потужний, зручний, легенький
- Переваги:
- Зручний у роботі
- Недоліки:
- Туго вставляється акамулятор
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.
- Микита Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Цена качество
- Переваги:
- Хорошо крутит, достаточно долго
Очень круто что можно короткую биту не вытаскивать и поверх неё патрон - Недоліки:
- Большой люфт кнопки реверса но работает.
Тяжело доставать акум.
Блок зарядки 7 на 8
- Пан Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За таку ціну це Найкращий вибір!
Зручний, легкий, потужності вистачає, батерея досі повна.
Буквально вчора, знімав дверцята всі на кухні і ручки, щоб по клеїти плівку бо вона старенька але ціла для села піде. А потім це все назад вжух вжух і готово, що сказати Красота тай все!
Сьогодні треба було дзеркало чи мале вчипити, хата з червоної цегли. Взяв просте свердло по металу, за шурік перемкнув на свердління. Джик і є.
Шуруповерт мені подобається, поперед нього взяв пилку на акамуляторі не на радуюсь. Не думайте що з богатої сім'ї в оплату частинами брав.
Всім гарних покупок!- Переваги:
- Ціна, Дуже Зручний!
- Недоліки:
- Є міні нюанси не критичні, але де їх нема.
- Представник бренду
Дуже дякуємо за розгорнутий відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо й надалі легкої та продуктивної роботи з інструментом.
- Пяткін А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все працює , для домашнього використання 5
- Переваги:
- Маленький і зручний
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Владимир Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сам шуруповёрт хорошего качества. На второй скорости рукой удержать сложно.
Кейс хлипковат, но есть отдельный отсек для бит, и это хорошо. В кейсе формовка никудышная, всё болтается по кейсу.- Недоліки:
- Кейс
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брав на подарунок батькові,працює добре,задоволений.
- Переваги:
- З ємний патрон
- Представник бренду
- Дымо А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пока доволен
- Петро Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Потужне обладнання
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень понравился! Свои функции выполняет. Работает на 100%.
- Переваги:
- Супер!
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Маленький, компактний свою роботу виконує. Хотів пристосувати під закручування невеликих гайок 10,13 спрацьовує захист. Шурупи закручує добре.
- Переваги:
- Компактний
- Недоліки:
- Слабенький
- Представник бренду
- оле
так трещётку закрути.
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: ZEMED
- Переваги:
- Добре крутить.
- Недоліки:
- В комплектації немає бит, в кейсе нічого не фіксується, просто купою лежить. Кейс крихкий .
- Продавець ZEMED
Дякуємо за зворотній зв'язок! Звернемо увагу на недоліки, та попередимо виробника
- Олександр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приємно здивувала потужність. Якість виконання на трієчку. Акум заходить туго і з зусиллям фіксується. Комплектація норм, але було б краще аби не літали комплектуючі по валізкі.
- Переваги:
- Потужність. Два акуми. Валізка.
- Недоліки:
- Презентабельність.
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви обрали саме наш інструмент. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з новим інструментом.
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шуруповерт вийшов з ладу. Гроші повернули, приємно з магазином мати справу. Дякую, будемо у Вас замовляти товар.
- Віктор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Загалом на свої гроші непоганий. Один мінус - кнопки люфтять. Трішки хлипковаті.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: PROтехника
Нормальна потужність і довготривалість роботи. Можливість крутити патрон вручну та швидко його знімати, щоб працювати замість свердла бітою. Якість виконання на 4-ку. Акум заходить туго і з зусиллям фіксується. Один паз кріплення відламався, коли хотів дістати акумулятор. Потрібно попрацювати надфілем... Трохи воняє китайським пластиком. Комплектація норм, але було б краще аби не літали комплектуючі по валізі.
Переваги: Потужність. Два акуми. Валіза.
Недоліки: Дешевий і смердючий пластик. - Михайло Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шуруповерт хороший батареї не очень иногда бывают у нього за скоки він нажимаєш кнопку включається індикація подсветки индикации аккумулятора і він стає мертвим завмершим трупом пока не витягнеш акумулятор
- Анатолий Я***
Подтверждаю - зависает, все светится, а на кнопку не реагирует пока не вытащишь и опять не вставишь аккумулятор. А для этого нужно иметь очень мощные пальцы, потому что фиксаторы дубовые. Кто ни будь лечил зависание по гарантии?
- Анатолий Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Заказ №849047742 от 29 апреля 2025. После пол года неинтенсивной эксплуатации начал часто зависать - горит подсветка и индикация заряда а на кнопку не реагирует пока не вытащишь и опять не вставишь батарею - а это та еще задача с дубовыми фиксаторами батареи. Хочу спросить - это гарантийный случай?
- Переваги:
- съемный патрон, маленький, мощный, 2 акб, кейс
- Недоліки:
- дубовые фиксаторы акб - пальцы можно сломать
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Олексій І***
Аналогічні проблеми. Здавав по гарантії, ремонтували. Зараз проблема повторюється. Буду знову здавати по гарантії.
- Михайло Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
дуже швидко почав тріщати редуктор в режимі #1.
- Переваги:
- легкий і недорогий
- Недоліки:
- не якісний режуктор
- Представник бренду
Добрий день! Якщо Ви виявили у придбаному товарі виробничий або інший недолік, або припускаєте його наявність, будь ласка, зверніться в найближчий авторизований виробником сервісний центр для проведення перевірки якості товару, налаштувань, або встановлення причин несправності, гарантійного ремонту в разі виявлення недоліків товару. Список АСЦ в Україні Ви можете знайти на упаковці, в гарантійному талоні, а також на офіційному сайті виробника.
- ОлексійПродавець: Rozetka
Був досвід с бюджетними шуріками (rztk,tex.ac), там якісь відповідала грошам. Тут просто рівень китайського гаража такий, що страшно в руки брати. Все криво-косо, батарея ледь вставилась, патрон з фольги, ледь затиснеш його рукою вже спрацьовує захист, наліпки з батареї вже відклеїлись ще в коробці, кейс також дешман... В цілому, продукт виглядає як дитяча іграшка, я розумію, що грощі не великі, але ж за ці кошти є більш якісніші вироби, хоч і з щітковими двигунами, та краще добавити 300 грн. і взяти 16 вольтового китайця по типу gr..d, krais...nn і т.д. там хоч тримаєш річ у руках і нормальні кейси...
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки.
- Анатолій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пропрацював півроку, перестав включатися. Гарантія 36 місяців?
- Переваги:
- Недоліки:
- Плата керування шуруповерта не надійна.
- Руслан П***Продавець: Rozetka
Начал зависать, хотя практически новый... судя по комментариям проблема у многих такая..
- Переваги:
- Недорого и компактный
- Недоліки:
- Глючит...
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. При заводських дефектах в інструменті є можливість звернутись за сервісним обслуговуванням, воно дійсне протягом 3 років після придбання інструменту.
- Целуйко С***Продавець: Rozetka
Купував дану модель влітку в іншого продавця. Вже 3-й раз здав по гарантії с однією і тією ж проблемою, проскакують шестерні на 1-й передачі. Крайній раз після ремонту проробив ож один день. Сервіс прокрафт це шарашка! Якшо у вас працює то добре. Як доведеться звернутися в сервіс, то біда. Не рекомендую
- Недоліки:
- Сервіс ніякий
- Евгений Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
При отриманні в розетці перевірив-все працювало. Приніс додому і шуруповерт не вмикнувся. Повернув товар назад через 30 хвилин. Дякую розетці за оперативне повернення коштів
- Переваги:
- Недоліки:
- Перестав працювати через 5 хвилин після купівлі
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Третій раз узяв в руки щоб попрацювати закрутив сверло і не зміг викрутить. Поламався патрон щось всередині тріщить тиждень як купив.
- Представник бренду
- Григорий Д***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника
Сам шуруповёрт нормальный, но АКБ вышли из строя быстро как и зарядка!
- Переваги:
- Недоліки:
- Зарядное и аккумуляторы хлам!