- Антонова Л***Відгук від покупця. Продавець: Vegaz. Колір: Чорно-червоний
- Сергей Щ***Відгук від покупця. Продавець: ABC-SHOP. Колір: Синій
Купили машинку- трансформер на радио управлении. Не взирая на то, что не работали аккумуляторы, продавец за день решил проблему. Известный факт, что 95% игрушек сделаны в Китае. Кому как повезет, главное, чтоб продавец был нормальный! Спасибо!
- Переваги:
- Гарантия продавца
- Иван М***Відгук від покупця. Продавець: OLVO. Колір: Чорно-синій
Happy end!!!!
Продавец (в лице менеджера Барбары),проникся моей проблемой и сделали абсолютно безплатно(расходы на доставку взяли на себя) полный обмен
В итоге пришла отличная машина,всё соответствует описанию, а размер больше(оказалось за неудобства) Очень приятно,большое спасибо в дальнейшем буду обращаться и ВСЕМ СОВЕТУЮ- Переваги:
- Не оставляют в беде
- Продавець OLVO
Уважаемый Иван !!!Благодарим Вас за отзыв!! Для нас это очень важно!!! Всегда рады видеть Вас у нас в магазине!!! Желаем Вам хорошего дня и солнечного настроения!!
- Андрей Я***Відгук від покупця. Продавець: KoiN. Колір: Синій
- Продавець KoiN
Дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням та купуйте ще ;)
- Надежда С***Відгук від покупця. Продавець: KoiN. Колір: Синій
Іграшка чудова, за свою ціну дуже класна)
Рекомендую
Прийшла швидко- Переваги:
- Ціна,
Функціональність
Є батарейки в комплекті
- Продавець KoiN
Дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням та купуйте ще ;)
- Сільвія Т***Відгук від покупця. Продавець: KoiN. Колір: Синій
Гарна іграшка
- Продавець KoiN
Дякуємо за Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням та купуйте ще ;)
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: B Group
Чудовий товар. Якість неочікувано хороша.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Trend Mix. Колір: Синій
Гарний робот
Брали хлопчику на 5 рокіа
Дитині сподобався- Переваги:
- Продавець Trend Mix
Дякуємо за Ваш відгук! Будемо раді новим замовленням!
- ИванВідгук від покупця. Продавець: FLOX. Колір: Чорно-синій
Крута машинка трансформер, навіть перевершила очікування. Дуже сподобалась дітям.
- Переваги:
- Гарна машинка, добре керується, заряджений акумулятор, цікаво перевтілюється в робота
- Леся Б***Відгук від покупця. Продавець: FLOX. Колір: Чорно-синій
Сподобалося, що дві іграшки в одній: авто, і робот. Цікава трансформація.
- Переваги:
- Співвідношення ціна - якість
- ЭлинаВідгук від покупця. Продавець: FLOX. Колір: Чорно-синій
Хорошая машина для этой цены, работает хорошо, нареканий на товар нет.
- Переваги:
- Хорошая машина
- виталий с***Відгук від покупця. Продавець: ABC-SHOP. Колір: Синій
Очень повезло что есть самовывоз, нас надо было на подарок срочно и продавец решил этот вопрос очень быстро за что ставлю 5 баллов.
- Переваги:
- Есть самоввывоз
- Валентина Г***Відгук від покупця. Продавець: OLVO. Колір: Червоно-чорний
Дуже рекомендую. Все працює. Відповідає замовленню. Синочок дуже задоволений. Товар перевершив сподівання. Респект продавцю. ДУЖЕ ДЯКУЮ!
- Переваги:
- Якість, ціна, швидко доставлено.
- MilanaВідгук від покупця. Продавець: DaddyDi. Колір: Червоний
Любому мальчишке в радость получить робота-трансформера, да еще такого, которым можно управлять!
- Переваги:
- Интересная,хорошо двигается
- Продавець DaddyDi
Добрый день, Милана.
Спасибо Вам за Ваш отзыв.
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: OLVO. Колір: Червоно-чорний
Дякую. Гарний ,якісний товар за доступну ціну
- Продавець OLVO
Уважаемая Екатерина !! Благодарим Вас за отзыв для нас это очень важно!! Всегда рады видеть Вас у нас в магазине!! Желаем хорошего дня и отличного настроения!!
- Дуда М***Відгук від покупця. Продавець: OLVO. Колір: Чорно-синій
Прийшов товар що замінив магазин, справний, все працює, пульт без нарікань, батарейки в комплекті. Пластик на машинці звичайно не ідеальний, але дитина вже третій день грається і нічого ще не поламала, не треба забувати за ціну.
Шкода що трапляються різні неприємні речі, але непомиляється лише той, що нічого не робить, головне що магазин передзвонив сам, і швидко, і без претензій замінив товар. Це я вважаю і є піклуванням про клієнта.- Переваги:
- Ціна, вигляд.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець OLVO
Пан Михайло !!Дякуємо за Ваш відгук для нас це дуже важливо!! Дякуємо ,що вбрали нас бажаємо гарного дня і гарного настрою!! Завжди раді Вас бачити у нас в магазині!!
- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: OLVO. Колір: Червоно-чорний
Игрушка отличная, ребенок восторге, все работает на 100% !!! Спасибо
- Ципан І***Відгук від покупця. Продавець: OLVO. Колір: Червоно-чорний
Дуже класна за таку ціну, дитині сподобалась
Пані Іванна дякуємо за Ваш відгук для нас це дуже важливо!! Дякуємо
- Юлия В***Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart. Колір: Червоно-чорний
Брала на подарок,все работает.Просила дополнительно инструкцию у компании,так как читала отзывы,что люди не разобрались сразу в инструкции.Машинка классная.Доставка вовремя.
- Незгода О***Відгук від покупця. Продавець: OLVO. Колір: Червоно-чорний
Машинынка рекомендую, была очень приятно удивлена качеством и функционалом.
- Переваги:
- На пульте управления, можно пультом управлять трансформацией с машинки в робота
- Продавець OLVO
Уважаемая Ольга!!!Благодарим Вас за отзыв для нас это очень важно!! Желаем хорошего дня и солнечного настроения!! Всегда рады видеть Вас у нас в магазине!!
- Алег Ш***Відгук від покупця. Продавець: OLVO. Колір: Червоно-чорний
Ок спасибо рекомендую
- Продавець OLVO
Уважаемый Алег Благодарим Вас за отзыв для нас это очень важно!! Желаем хорошего дня и солнечного настроения!! Всегда рады видеть Вас у нас в магазине!!!
- Дружченко Л***Відгук від покупця. Продавець: Trend Mix. Колір: Синій
5-летний внук был в восторге, особенно когда на ходу машина превращалась в робота. Эмоций уйма, даже сын (папа малыша) гонял ее с удовольствием. На свою цену прекрасно.
- Переваги:
- Перезвонили, доставили быстро такую, как заказывала.
- Недоліки:
- Для активной игры хватит, наверное, ненадолго
- Продавець Trend Mix
Дякуємо за звороній зв'язок!
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір: Синій
Прикольна машинка за свої кошти, в як звичайна на радіоуправлінні, і трансформер. Тільки пластик дуже тоненький, але за такі кошти на інше і можна було очікувати. Акумулятори до машинки були заряджені, але врахуйте, що в пульт ще потрібно 2 батарейки звичайні АА
- Недоліки:
- Надіслали червону замість синьої
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: B Group. Колір: Червоний
Прийшов не той колір, що замовляли
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: OLVO. Колір: Червоно-чорний
Приятно удивлена качеством за очень адекватную цену. Хорошим бонусом была быстрая доставка. Спасибо за эмоции) сын очень доволен новой игрушкой
- Переваги:
- цена+качество
- Продавець OLVO
Уважаемая Наталия !! Благодарим за отзыв для нас это очень важно!! Желаем хорошего дня и отличного настроения!! всегда рады видеть Вас у нас в магазине!!
- Вероника К***Відгук від покупця. Продавець: OLVO. Колір: Червоно-чорний
отличная машинка, качество=деньги
- Переваги:
- быстрая доставка
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart. Колір: Червоно-чорний
все работает.
единственное что смущает - машинка производит впечатление хлипенькой.
предполагаю, что ее хватит до первого падения. - Анастасия П***Продавець: UKV-Mart. Колір: Червоно-чорний
Машинка в перед и назад не ездит. А только вращается по кругу. Трансформируется только с пульта. Описание товара не верно. Изначально насчитывали на товар по описанию, а пришло то что пришло.
- Анастасия П***
Прошу извинения. Все работает. Разобрались с управлением джойстика. За такие деньги отличный товар. Жалко что нет инструкции управления в коробке, что б родители не нервничали ( ребенок конечно куда быстрее разобрался с этим). Рекомендую, сама б с такой играла со.
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: Trend Mix. Колір: Синій
Машинка достаточно хрупкая пришла не ту что заказывал управления для ребенка сложновато ребенку 4 года
- Переваги:
- Быстрая доставка отправка в день заказа
- Недоліки:
- Хрупкая отправили не то что заказивал
- Продавець Trend Mix
Для вирішення питання вам зателефонував менеджер.Чекаємо від вас фото машинки,яка вам прийшла,якщо вона не відповідає заявленному товарі в вашему замовленні,зробимо заміну за наш рахунок!
- Продавець Trend Mix
Доречі,у вас є повне право оглянути посилку на відділенні перевізника і якщо вас не влаштовує товар від нього відмовитися та зателефонувати до менеджера колцентру і перезамовити товар!
- Анастасия Ф***Відгук від покупця. Продавець: IQSHOP. Колір: Червоний
Размеры машины не совпадают с реальностью ! По факту на 10 см короче. Очень огорчены.
- Недоліки:
- РАЗМЕР
- IQSHOP
Добрый день , Анастасия ! Наш сотрудник свяжется с Вами сегодня для решения данной проблемы
- Захаров М***Відгук від покупця. Продавець: FLOX. Колір: Чорно-синій
Заказал машинку ребенку, крайне разочарован этой машинкой. Состояние и качество ужасное. Явно заметно что машинкой уже пользовались очень долго. Все шатается. На пульте управления поврежден пластик, так же есть на нем потертости и царапины. НЕ РЕКОМЕНДУЮ. Желаю продавцу иметь все его вещи такого качества и состояния.
- Переваги:
- Никаких
- Недоліки:
- Ужасное качество. Явно заметно что машинкой уже пользовались очень долго. Все шатается. На пульте управления поврежден пластик, так же есть на нем потертости и царапины.
- Инна З***Відгук від покупця. Продавець: B Group
Прийшла машинка в жахливому стані : нормально не запакована, коробка відкривається, машинка подряпана, грязна, пульт взагалі такий брудний, наче він десь валявся на складі, а може так і на справді, далі зарядка не відповідає тій, що на фото на сайті, тільки 3 батарейки і шнур, в місцях де закриваються батарейки немає болтиків, що на пульті , що в машинці, спробувала відкрити кришку щоб вставити в машинку батарейки вона одразу зламалася!!!! Просто немає слів, як я зла і обурена за це замовлення Якщо мій син знайде цей "подарунок" під подушкою, якої він буде думки про Святого Миколая???
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Абсолютно все
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: B Group
Отправили обмен! Так они в два раза меньше, соответственно дешевле!
- Инна С***Відгук від покупця. Продавець: B Group
Проверили на почте вроде нормально все ,дома перестала раскрываться
- Смолов А***
приносим извинения. с вами свяжемся. вопрос будет решен.
- Пірта Н***Продавець: FLOX. Колір: Чорно-синій
Була дуже розчарована заказом цієї машини так як замовляла дитині на Новий рік. Прийшла в жахливому вигляді наче нею уже пів року гралися вся машина була запилена і подерта дуже сумно( Це був мій перший і останній заказ на цьому сайті!НЕ РЕКОМЕНДУЮ
- Переваги:
- Ні яких
- Недоліки:
- Запилення,подерта
- Александра Г***Відгук від покупця. Продавець: OLVO. Колір: Червоно-чорний
Разочарована этим продавцом! Заранее заказали 3 машинки ,почти на тысячу гривен,сделала предоплату.Не знаю на кого расчитывали....может,что я не буду проверять на почте,но как только раскрыла упаковку одна из машинок была бу,она была поцарапана и коробка была открыта.Я же эти машинки на подарок детям брала.Специально заранее заказала.Вобщем очень неприятный осадок остался от работы с этим магазином.Будьте бдительны и проверяйте на почте свой товар.Кстатм деньги за машинку до сих пор не вернули.
- Переваги:
- Недоліки:
- До сих пор деньги не вернули
- Влада В***
Такое чувство, что мне пришла ваша машинка... Мерзкое чувство. Коробка мятая и рваная, машинка напрочь исцарапанная. Я в ужасе. Отвратительный продавец.