- Інна Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купили дану косарку,оформили оплату частинами,перший раз трошки покосили-і більше не змогли завести.Знайшли сервісний центр-сказали заводський брак,відремонтували безкоштовно.Але історія повторилася,трошки покосили і знов не заводиться.Будемо звертатися знову в сервісний центр.Кредит плотимо-а косарки немає!Краще такий товар купувати в спеціалізованих магазинах.
- УкраїнецьПродавець: Rozetka
Раніше вважав, що Husqvarna один з найкращих брендів-виробників садової техніки поки не зіткнувся з технікою і обслуговуванням. Придбав дану мотокосу, але виникли сумніви в оригінальності, бо серійний номер вказано на звичайній наклейці, яка розміщена на баку для палива. Вперше бачу таке на техніці тому зателефонував на гарячу лінію, яка вказана на сайті 0 800 504 804. Як мені сказали за цим номером, що вони не є прямими представниками саме Husqvarna, вони лише приймають дзвінки і є колл-центром багатьох виробників техніки тому нічого не можуть сказати, вони передадуть інформацію менеджерам, які зв'яжуться зі мною протягом дня. Але зі мною не зв'язались ні того дня ні наступного, я знову передзвонив за цим номером, вже інший оператор порадив тільки чекати. На сайті перевірити оригінальність теж немає можливості, що досить дивно. Мені перетелефонували лише через 3 дні, запитали серійний номер, сказали, що скоро зв'яжуться і знову зникли на кілька днів, і досі ніхто не виходив на зв'язок. До цього з жодним виробником не було так складно зв'язатися, щоб щось з'ясувати.
- Переваги:
- Відомий всесвітньо визнаний бренд. Заявлено економна витрата пального, як вважав якісна техніка.
- Недоліки:
- Підозра в неоригінальності виробу. Не зрозуміла поведінка представництва бренду.
Представник постачальникаШановний пане Українцю!
Дякуємо за вибір продукції Husqvarna.
Ми рекомендуємо купляти продукцію Husqvarna виключно у офіційних дилерів Husqvarna, перелік яких наведений на сайті представництва.
Інтернет-гіпермаркет Розетка є офіційним дилером Husqvarna і продає виключно оригінальну продукцію бренда, а також надає передпродажний сервіс.
Щодо Вашого питання наш представник повторно вже зателефонував Вам і повідомив, що реєстрація даного виробу буде провена по гравюрі з номером на картері. Ми вибачаємося за об’єктивну затримку відповіді через те, що тример моделі 321R є новинкою цього року, і тому було певне непорозуміння з серійним номером. Також радимо надалі з такими питаннями звертатися безпосередньо до офіційного дилера, у якого Ви купували продукцію Husqvarna. Дилери мають всю необхідну інформацію і оперативно вирішать Ваше питання.
Запевняємо, що задля зручності покупця система реєстрації виробу Husqvarna дозволяє додатково ідентифікувати виріб за такими ознаками, як дата продажу, контактні дані покупця, чеки тощо.
Дякуємо за терпіння та розуміння, та сподіваємося, що Ви отримаєте задоволення від використання тримера Husqvarna 321R!- ВБ
Дякую за розлогий коментар. Там є кнопка фіксатора газу? На ручці себто.
Представник постачальникаДоброго дня,
Кнопка фіксатора газу відсутня.
Хочу зазначити, що зазвичай така кнопка за її наявності не призначена для косіння, оскільки вона блокує газ у позиції 1/3 потужності тільки для зручності заводу коси. Блокування газу в положенні 100% потужності є сумнівним з погляду безпеки, тому європейські виробники зазвичай обмежують можливості цієї кнопки. Відповідно, навіть за наявності такої кнопки Вам доведеться все одно кнопку газу в процесі роботи тримати рукою в натиснутому положенні.