- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Паяльник добре працює и мультиметр все инше не сподобалось
- Переваги:
- Паяльник и мультиметр
- Недоліки:
- Все инше не сподобалось
- Вячеслав В***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Гарний набор. Все працює.
- Переваги:
- Мультіметр у комплекті.
- Продавець RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: RGSM
Нехватает канифоля в наборе
- Продавець RGSM
Здравствуйте! Благодарим за ваш отзыв. Канифоль не входит в комплектацию данного набора, состав полностью соответствует описанию товара на странице. Если у вас остались вопросы, вы можете связаться с нами по номеру телефона, указанному в вашем заказе. Будем рады помочь.
- Віктор Ф***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Товар відповідає опису.
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Топ за свої гроші
- Переваги:
- Наявність мультиметра
- Недоліки:
- За місяць щоденного користування не виявлено
- Продавець RGSM
- Евген Б***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Люкс!!!
- Томаш Г***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Все супер
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Рекомендую покупця. Дякую
Товар прийшов швидко- Переваги:
- Все компактно, зручно, товар на свою вартість відповідає гарній якості.
- Продавець RGSM
Вітаю! Дякую за ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!