Відгуки покупців про Захисне скло Full Cover 10D на весь екран для iPhone X/Xs/11 Pro/Xr/11/Xs Max/11 Pro Max/12 Mini/12/12 Pro/13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max/14/ 14 Plus/14 Pro/14 Pro Max Black
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Висилають без уточнення на яку саму модель потрібне
- Екатерина С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Отличный
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Замовляв захисне скло на айфон XR. Приїхало зовсім інше.
Притому шо продавець дзвонив і уточняв на яку модель. - Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Скло прийшло ціле, гарно упаковано з сухою і вологою серветкою. Але без липкого стікера, яким можна збирати пилинки. Як показує практика без нього дуже тяжко приклеїти скло. Якби знав, то не замовляв би.
- Продавець kostor
Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїм досвідом.
Ми розуміємо, що відсутність пилозбірного стікера може ускладнити процес наклеювання захисного скла. Однак у описі товару зазначено, що в комплект входять серветки, а також упаковка. Пилозбірний стікер не входить до стандартної комплектації. Як альтернативу, для видалення пилу перед наклеюванням скла можна використовувати звичайну канцелярську стрічку, ефективно видаляє дрібні частинки пилу з екрану. Також рекомендуємо проводити наклеювання в чистому приміщенні, щоб мінімізувати потрапляння пилу під скло. Ми цінуємо ваші зауваження і врахуємо їх для покращення наших товарів та сервісу.
- Крістіна С***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Чудове захисне скло та обслуговування! Продавець дзвонив і уточнював на який саме айфон потрібно скло, що досить приємно:) тому в кінцевому результаті все підідйшло.
- Переваги:
- Сподобалось, що є додаткова спиртова та тканинна серветки для очистки екрана і наліпки, для видалення пилинок.
- Недоліки: