- Альона П***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Жовтий. Висота іграшки: 85
Дитина задоволена! Дякую!
- александрВідгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 90
Соответствует фото и описанию. Доставка - бесплатно, предоплата 80грв, наложку я оплатил. Коробка 40х20х20. Продавец сработал хорошо.
- Переваги:
- Всё согласно описанию.
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Білий. Висота іграшки: 85
Придбали 2 іграшки - діти в захваті, гарне пошиття. Швидка доставка. Дякуємо продавцю, все сподобалось.
- Переваги:
- Чудова якість
- Недоліки:
- Не виявили
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Білий. Висота іграшки: 120
Дякую за швидку доставку - Кристина П***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Білий. Висота іграшки: 85
Игрушка супер, качество отличнае
- Тамара Г***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Білий. Висота іграшки: 120
Гусак відмінний)) дуже подобається дитині)
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Алла Б***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Жовтий. Висота іграшки: 85
Якість супер,відповідає тому що на фото,швидка доставка.
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Білий. Висота іграшки: 150
Придбали дитині на День Народження Гуся 150 см. Розмір вражає! :)) Якість відмінна. Окремо відзначу швидку доставку, все дуже якісно і зручно. Дякую!
- Маргарита Р***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Білий. Висота іграшки: 45
Долетіла швидше вказаного терміну.Приземлення успішне-без дефектів.
- Переваги:
- М'яка,зручна.
- Недоліки:
- Ганна П***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Жовтий. Висота іграшки: 180
Цей гусь таке щастя для дитини подарував!!
Супер, якість шик!
Дуже задоволені!!- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Галина П***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Білий. Висота іграшки: 120
Покупали ребенку на 4 года. Он счастлив. Клёвый гусь-обнимусь
- Лариса Г***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Білий. Висота іграшки: 85
Все відмінно, дитині дуже сподобався. Дякую
- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Білий. Висота іграшки: 120
Іграшка достойної якості. Доставка відповідає вказаним строкам. Надійний продавець! Діти в захваті! Дякую
- Переваги:
- Неймовірно м'яка, приємна іграшка!
- Недоліки:
- Лариса Ш***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Білий. Висота іграшки: 120
Гусь суперовий. Продавець навіть кращій))) Одразу зателефонував, попередив, що до Нового Року іграшка може не доїхати, запропонував варіанти доставки. Гарних вам продажів та вдячних покупців!
- Переваги:
- Все. Головна- продавець)
- Недоліки:
- Немає.
- Света П***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Білий. Висота іграшки: 120
Дякую, все супер, дитина щаслива
- Крістіна О***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 85
Дитині сподобалось.Дякую
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Білий. Висота іграшки: 85
Продавець швидко відправив іграшку. Гусь м'якенький, гарної якості. Дитині дуже сподобався, спить з ним:)
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Немаж
- Павло Н***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Білий. Висота іграшки: 85
Чудова іграшка, швидко доставили, дитина задоволена)
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Білий. Висота іграшки: 85
Дуже гарний гарний гусак, дякую вам за вашу працю.
- Переваги:
- М'якенький і товстенький
- Недоліки:
- Не має
- Яна Д***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Білий. Висота іграшки: 120
Чудовий! Дуже приємний тактильно, м'якенький. Дякую!
- Переваги:
- Якісний, гарно запакований, без сторонніх запахів.
- Недоліки:
- Яна Ф***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Білий. Висота іграшки: 85
Дуже гарний та уютний гусачок. Брала на подарунок але тепер хочу собі такого ж :) Якість хороша
- Аліна П***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 150
М'якенька, якісна іграшка. Дитина задоволена
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Білий. Висота іграшки: 85
Дуже гарна іграшка, приємна тканина, якісно пошита, щільне наповнення. Своєчасна доставка
- Недоліки:
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Жовтий. Висота іграшки: 85
Це просто крутезний гусак. Дитина дуже задоволена.
- Переваги:
- Швидка відправка. Ціна адекватна.
- Інеса П***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Білий. Висота іграшки: 120
Іграшка дуже крута, дуже акуратно пришита і з гарної тканини. Дочка в захваті від гуся.
- Переваги:
- Крутий і по акційній ціні, майже вдвічі дешевше, доставка безкоштовна через Rozetka.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Єгор Ч***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 180
Дитина просто в захваті! Величезна, м'якенька іграшка. Виготовлена якісно.
- Переваги:
- Гарна, м'якенька, донька увесь час із нею :) Виготовлена якісно.
- Недоліки:
- Тепер інші іграшки із заздрістю дивляться як дитина грається з новою іграшкою та трохи сумують.
- Вадим Р***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Білий. Висота іграшки: 85
Гарний такий гусь)
- Переваги:
- М'який, пошитий якісно)
- Недоліки:
- Не виявив
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Жовтий. Висота іграшки: 120
Все супер
- Переваги:
- Замовляли доньці на подарунок, прийшов Жовтенький Красень, дякую магазину
- Недоліки:
- Пока не побачила))
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: GARIEL. Колір: Рожевий. Висота іграшки: 150
Ребёнок доволен, что ещё нужно, качество достойное, соответствует описанию
- ИринаПродавець: GARIEL. Колір: Білий. Висота іграшки: 120
Заказала ребенку на день рождения гуся 130 см
Пришел заказ на 15 см меньше. Заказ вернула, так как дебенок хотел именно 130 см. Благодаря безответственности продавца дитё на день рождения без желаемого подарка!!!
Совести нет!
Никогда здесь больше не буду заказывать!!!- Переваги:
- Красивая игрушка
- Недоліки:
- Несоответствие товара
- Продавець GARIEL
Доброго дня, нам дуже шкода що так сталось. Ми запропонували вам, щоб ви надіслали фото товару і якби там дійсно була розбіжність ми б зробили вам безкоштовний обмін. Ви не надіслали ніяких підтверджень того, що там дійсно неправильний розмір. На жаль ми нічим не можемо вам допомогти
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 80
Супер якість, пухнастий, мордочка тверда
- Евгений Я***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 80
Чудовий гусак , дитина в захваті та й дружині сподобася ..)))
- Переваги:
- Немає. Все вчасно на бистро , Рекомендую продавця..Дякую...
- Недоліки:
- Немає..
- Продавець BTSShop
Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук
Нам дуже приємно, що гусак сподобався і дитині, і всій родині
Дякуємо за довіру та рекомендацію!
Нехай іграшка дарує багато обіймів, радості та затишку
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: BTSShop. Колір: Білий. Висота іграшки: 80
Доволі непогана, як на картинці
- Продавець BTSShop
Доброго дня, дякуємо що обрали наш магазин, щиро радіємо що товаром задоволені:)
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: EURO-UA. Колір: Білий. Висота іграшки: 135
Дитина дуже задоволена. Відповідає опису
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Білий. Висота іграшки: 150
Класний гусак. Дітині дуже сподобався, тягає постійно з собою
- Переваги:
- Оперативно спрацювали. Швидко доставили дитині на свято. Щиро вдячний.
- Недоліки:
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: MERCADON. Колір: Білий. Висота іграшки: 105
Прикольний гусь, на ліжко увірвусь
- Переваги:
- Великий, м'який, прикольний