Відгуки покупців про Радіокерована іграшка ZIPP Toys Танк 789 German Leopard 2A6 118 (789-4)

Оцінка користувачів 4.38/5
  • Анна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі

Все супер! Перевищив очікування навіть)

Дякуємо за відгук!

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі

Зарядне для аккумулятора виявилось несправним, інше все працює, дитина щаслива

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: ZALP

Прислали бракований екземпляр. Без перебільшення зіпсували день народження дитині і дорослим. Радує те, що доволі швидко відправили заміну. Але ніяких вибачень я не дочекався. Вишинька на торті - доставка заміни за мій рахунок. Дуже дякую))) Раджу купляти в іншому магазині, щоб не забирати з рук дитини її подарунок, який чекала дуже довго.

P.S. я розумію, що магазин не виробляє ці іграшки, а також не перевіряє їх щоразу перед відправленням. Але магазин відповідає за якість свого товару. І якщо дійсно виник випадок отриманням клієнтом неякісного товару і якщо через вас ваш клієнт потрапив у ситуацію, у яку, повірте, ніхто б потрпаляти би не хотів - то хочаб вибачтесь і тримайте в подальшому в курсі, а доставка заміни за рахунок клієнта - це просто no comments ... У висновку: переплатив більше ніж в інших магазинах, зіпсував настрій собі і дитині

Переваги:
    Багатофункціональний та цікавий танк, відповідає опису
    Недоліки:
    Відправили брак,переплатив
  • Олександр

Пульт на багато кнопок.
    По квартирі іздить файно.
    Повітря зволожує слабенько.
    Світиться непогано.
    Повертає баштою й пушкою дуже повільно.
    Трохи дивне керування.
    Класно розгойдується за рахунок динаміки.
    Заряду в принципі вистачає щоб недовго поіздити.
    Шкода, що не рекомендують іздити в багнюці.
    Ще має картонну мішень в комплекті. Й зайвий кулемет.

Переваги:
    Швидко їздить та повертає.
    Недоліки:
    Трохи дивний коннектор на акумулятор. Нема стабілізації гармати.
  • Олександр П***

Мій малий задоволенний!!!

• Олег І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі

Онукові дуже сподобався. Гарна іграшка.

Переваги:
    В комплекті акумулятор li-ion 7,4 в. Заряджається швидко, вистачає на пів дня.
  • Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі

Очень хорошая и современная игрушка Все работает Внучек очень доволен Советую покупать Спасибо продавцам

Переваги:
    Получили быстро Обрадовались
  • Александр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі

Выбирали сыну на подарок и не прогадали. Действительно очень качественная игрушка. Дитё в восторге от скорости езды танка по ковровым покрытиям, поворачивается на танке всё, что только возможно. Эффектно сделан выстрел, когда танк раскачивается от выстрела. Пластик корпуса очень достойный. Сигнал от пульта управления бьёт далековато, что не может не радовать.

Переваги:
    Высокое качество игрушки, длительная работа от аккумулятора, возможности управления.
    Недоліки:
    Нет описания на русском языке.