- Руслан С***Відгук від покупця. Продавець: Гранд
Дякую дуже гарний запах
- Василь Ш***Відгук від покупця. Продавець: Гранд
Взяв знову. Одразу два набори. Собі і родичці. Конуси відносно довго тліють. Насиченість супер. Привіз в гості - всі в захваті.
Дякую продавцю за бонус в посилці. Приємно. Особливо, що цей сюрприз той, який планував придбати потім, а його подарунком поклали зараз))))- Переваги:
- Ціна/якість/кількість/насиченість
- Недоліки:
- Немає.
- Вікторія Я***Відгук від покупця. Продавець: Гранд
Аромати чудові, дуже класний набір! Бурштин - то любов! Ставлю відмінно, не знімаючи зірку за мікс конусів - він ніякий... Замовляти буду ще однозначно
- Переваги:
- Неймовірні аромати
- Недоліки:
- Подарунковий мікс, прямо ну дуже не сподобався...
- Євген Б***Відгук від покупця. Продавець: Гранд
Прекрасний набор з прекрасними ароматами.
Рекомендую- Переваги:
- Гарний набір
- Недоліки:
- Маленька підставки під циліндри
- Василь Ш***Відгук від покупця. Продавець: Гранд
Чудово. Асортимент і запах подобається. Буду замовляти ще.
- Переваги:
- Ціна. Мікс.
- Евгения Б***Відгук від покупця. Продавець: Гранд
Сподобалось. Ненав'язливий аромат. Весь набір з цікавими ароматами. Повний комплект як зазначено. Все добре запаковано.
- Переваги:
- Приємний запах
- Недоліки:
- Швидко згорає. Залишається слід навіть на підставці,тому підкладіть кришку чи щось що не шкода. Бо зіпсувало підвіконня.
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Гранд
Досить непогані,аромат не дуже димний,тримається довго,гарно усуває сторонні запахи
- Переваги:
- Дешевші як у спеціалізованих магазинах,
- Єва М***Відгук від покупця. Продавець: Гранд
Набір прийшов у повній компектації. Доставка не більше тижня. Трохи не так уявляла собі жасмін, але це вже моє особисте враження. Бурштин бомба.
- Переваги:
- Пахне, як треба, тліє як треба. Оригінальна упаковка НЕМ.
- Недоліки:
- Не помітила
- Продавець Гранд
Доброго дня , Єва! Щиро дякуємо Вам за відгук і високу оцінку нашого товару. Для нас важлива думка наших клієнтів. Звертайтесь ще!
- Артем Б***Відгук від покупця. Продавець: Гранд
10 конусов микс ....не микс а одного вида ....вообще без запаха!
- Переваги:
- Недоліки:
- Есть
- Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Гранд
Класні! Запахи всі чудові, особливо Муск . Прийшло замовлення швидко, в повній комплектації. Дякую за працю!))
- Продавець Гранд
Дякуємо за ваші фото